Zoek
Filters

Abonnement

banner

Abonnement bloemen


Wil jij op een vast moment in de week bloemen thuis ontvangen? Dan ben je opzoek naar een abonnement op bloemen. Bij Bloomgift bieden we diverse soorten bloemenabonnementen aan. Ben je niet altijd thuis? Bloemen thuisbezorgen is dankzij ons speciale brievenbus bloemenabonnement geen gedoe meer. Dit betekent dat wij de bloemen thuisbezorgen in een speciale brievenbus verpakking. Elke keer ontvang je van ons een aparte samenstelling bloemen afgestemd op het seizoen. Elke keer andere leuke bloemen op de deurmat. Keertje overslaan, geen probleem en zeg het ons. Leuk voor jezelf maar ook leuk om iemand cadeau te doen.

Sorteren op

Abonnement Brievenbusbloemen

Wil jij een 1 maand lang elke week brievenbusbloemen ontvangen?
€ 59,95

Abonnement Boeketten

Wil jij 1 maand lang elke week een mooi boeket thuis ontvangen of laten bezorgen?
€ 99,95

Abonnement Bos Bloemen

Wil jij 1 maand lang elke week rozen, tulpen of gerbera's ontvangen?
€ 79,95

Voor welk abonnement bloemen kies jij?

In de webshop van Bloomgift vind je diverse soorten abonnementen op bloemen. Naast een abonnement op brievenbusbloemen behoort een abonnement op boeketten of een bos bloemen ook tot de mogelijkheden. Je kunt bij ons al vanaf 1 maand, 2 maanden, 3 maanden of 6 maanden genieten van een prachtig bloemen abonnement. Het abonnement kun je ook tijdelijk pauzeren of eenvoudig weer stopzetten. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Abonnement bloemen met 7 dagen vers garantie

Een bloemenabonnement bij Bloomgift betekent elke maand verse bloemen. De bloemen ongeacht welk abonnement je kiest hebben een versheidgarantie van ten minste 7 dagen. Ook voor onze abonnementen halen we de bloemen rechtstreeks van de bloemenveiling in Aalsmeer. De dagverse bloemen worden direct door ons verpakt in doorzichtige versheidfolie. Het folie is voorzien van minuscule gaatjes die ervoor zorgen dat de bloemen voldoende vocht krijgen. De bloemen van het abonnement blijven in leven, maar groeien niet verder. Op het moment dat je de bloemen thuisbezorgd krijgt en je de verpakking opent zullen ze ontwaken en langzaam tot bloei komen. Hierdoor durven wij te garanderen dat jouw abonnement bloemen 7 dagen lang prachtig in de vaas zullen staan.

 

Wanneer laat jij je bloemen thuisbezorgen?

Ben je enthousiast over een abonnement om bloemen te laten versturen? Dan is de enige vraag die nog rest wanneer laat jij je bloemen thuisbezorgen? Bestel je vandaag voor 14:00 uur, dan kun je vanaf morgen al genieten van jouw bloemenabonnement. Ben je op zoek naar een eenmalige bos bloemen voor jezelf? Of wil je eenmalig iemand brievenbusbloemen cadeau doen? Dan ben je bij Bloomgift ook aan het juiste adres. Bloomgift is de online bloemenwinkel van Nederland vol met verassingen op het gebied van verse bloemen.