Zoek
Filters

Ballonnen

banner

Ballon versturen

 

 

Wil je de jarige feliciteren, je oma of vriendin beterschap wensen of gewoon je liefde tonen? Voor elke gelegenheid kan je bij Bloomgift een ballon versturen. De helium ballon versturen we in een stevige doos. Zodra de doos geopend wordt vliegt de helium ballon eruit, waardoor het pas echt een verrassing is. Kijk snel verder en ontdek jouw favoriete helium ballon om te versturen.

Sorteren op
Filter op eigenschappen

Ballon Geslaagd

Geslaagd? Stuur de geslaagde een leuke folieballon (incl. lint & gewichtje)
€ 12,95

Happy Birthday Ballonnen

In het assortiment van Bloomgift vind je de leukste happy birthday ballonnen. In ons assortiment vind je verjaardag ballonnen voor zowel volwassenen als kinderen. De ballonnen zijn verkrijgbaar met diverse afbeeldingen. Hierdoor kun je altijd de geschikte verjaardag ballonnen vinden. Je kunt de happy birthday ballonnen laten bezorgen als verrassing, maar ook gebruiken als decoratie tijdens je eigen verjaardagsfeestje.

 

Beterschap ballon versturen

Iemand een hart onder de riem steken? Dat doe je natuurlijk door het versturen van een beterschap ballon. Met een beterschap ballon laat je op een eenvoudige maar leuke manier weten dat je aan iemand denkt. De ballon is gevuld met helium en kan aan het ziekenhuis bed worden vastgemaakt, waar hij vervolgens in de lucht zal zweven. Bij Bloomgift vind je diverse ballonnen om iemand beterschap mee te wensen. Wie ga jij de ballon get well soon sturen?

 

Valentijn ballonnen

Wil jij jouw Valentijn dit jaar een ballon sturen? Met onze Valentijn ballonnen weet je zeker dat je indruk gaat maken. Zorg dat je jouw bestelling op tijd doorgeeft, zodat wij de helium ballon op 14 februari kunnen bezorgen. Uiteraard kun je de ballon ook anoniem naar je Valentijn versturen. Dan kun je zelf bepalen wanneer je jezelf bekend maakt. Naast onze love you ballon vind je ook hartjes ballonnen in ons assortiment. Wil je liever bloemen bezorgen? Ook ben je voor Valentijnsdag bloemen bij ons aan het juiste adres.

 

Ballon met kaart versturen

Een ballon versturen om iemand mee te verrassen is het perfecte cadeau. Wil je de ballon voorzien van een persoonlijke boodschap? Dan kun je bij Bloomgift ook een ballon met kaart versturen. Op de kaart kun je een persoonlijke boodschap schrijven en laten weten waarom je de ballon hebt laten bezorgen. Je hebt de keuze uit meer dan 40 diverse kaartjes. Denk bijvoorbeeld aan een beterschap kaartje, een sorry kaartje, een verjaardagskaart, maar ook een gelukkig nieuwjaar kaartje behoort tot de mogelijkheden.