Zoek
Filters

Boeketten

Een mooi boeket voor een speciaal moment.

Boeket bestellen en bezorgen

 

Iedereen houdt van bloemen. En daarom is er niets leuker dan iemand te verrassen met een prachtig boeket met verse bloemen. Natuurlijk mag je ook jezelf verwennen. Bij Bloomgift vind je prachtige gemengde boeketten maar ook gewoon bossen bloemen. Bij Bloomgift vind je altijd een boeket voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagsboeket, een boeket voor Moederdag, een geboorteboeket of een trendy Plukboeket? Alles is mogelijk en je kun je boeket eenvoudig online bestellen. Wie ga jij een mooi boeket bezorgen?

Sorteren op

Boeket Bloomgift

Boeket bezorgen. Bij uitstek ons favoriete verjaardagsboeket.
€ 21,50

Plukboeket Happy Birthday

Plukboeket voor een verjaardag bestellen? Bezorg plukboeket Happy Birthday.
€ 29,95 € 27,50

Boeket Gefeliciteerd

Boeket bezorgen. Verras de jarige job met dit mooie bonte boeket.
€ 19,95

Boeket Yellow Bird

Boeket bezorgen. Het fleurige boeket met prachtige gele bloemen.
€ 24,95

Boeket met een persoonlijke boodschap

Bloemen zijn natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Maar nog leuker is dat je bij Bloomgift je bloemen boeket kan voorzien van een leuk kaartje met een persoonlijke boodschap. Met een persoonlijke boodschap kun je laten weten waarom je het boeket met mooie bloemen laat bezorgen. Je hebt de keuze uit wel meer dan 40 diverse kaartjes. Denk bijvoorbeeld aan een beterschap kaartje, een sorry kaartje, maar ook een gelukkig nieuwjaar kaartje behoort tot de mogelijkheden.

 

Boeket met vaas

Vind je het lastig om te bepalen welk boeket in welke vaas past? Daar hebben wij bij Bloomgift de perfecte oplossing voor. Bij ons kun je een boeket bestellen inclusief een glazen vaas. Een glazen vaas is helemaal van deze tijd. Het is een hard en glad materiaal en is niet gevoelig voor krassen. Ook kun je ze eenvoudig schoonmaken. En natuurlijk is een glazen vaas ook gewoon mooi om te zien, want je kunt het complete boeket zien.

 

Boeket 7 dagen vers

De bloemen voor de boeketten van Bloomgift worden rechtstreeks op de bloemenveiling in Aalsmeer gekocht. Onze professionele bloemschikkers stellen de boeketten zorgvuldig samen met de hand. Doordat we uitsluitend met verse bloemen werken geven we minimaal zeven dagen versgarantie. Met versgarantie bedoelen we dat je boeket minimaal zeven dagen vers in de vaas hoort te staan.

 

Boeket bezorgen

Wil je jezelf of iemand anders morgen al verrassen met een boeket bloemen? Bestel vandaag voor 14:00 uur jouw favoriete boeket bloemen, dan laten wij het boeket bezorgen op elke gewenste locatie in Nederland en België. Ben je op zoek naar iets originelers? Bekijk dan onze brievenbusbloemen. Bloomgift is de verassingswebshop op het gebied van verse bloemen.

 

Filteren op:

Wis alles
Min: € 9,00 Max: € 43,00
€9 €43
  • Abrikoos
  • Blauw
  • Geel
  • Gemengd
  • Oranje
  • Paars
  • Rood
  • Roze
  • Wit