Zoek
Filters

Bos gerbera's

Banner Gerbera's bestellen


Gerbera bloemen

Op zoek naar een prachtige bos gerbera’s? Of je nu naar een witte gerbera of oranje gerbera op zoek bent: bij Bloomgift ben je altijd aan het juiste aders. In ons ruime assortiment vind je de gerbera bloemen in allerlei kleuren. Wist je trouwens dat het hart van een gerbera bloem groen of zwart kan zijn. Een bos gerbera’s is leuk voor uiteenlopende gelegenheden. Is er een geboorte? Gaat er iemand trouwen? Of wil je iemand beterschap wensen? Geef dan een bos gerbera’s, dan zit je altijd goed! In een bos gerbera’s zitten 10 of 20 bloemen, de keuze is aan jou! Wie ga jij verrassen met de prachtige gerbera bloemen?

 

Sorteren op

Abrikoos gerbera's

Boeket bestellen. 10 of 20 prachtige abrikoos gerbera's
€ 14,95

Gele gerbera's

Boeket laten bezorgen. 10 of 20 prachtige gele gerbera's
€ 14,95

Gemengde gerbera's

Boeket laten bezorgen. 10 of 20 prachtige gemengde gerbera's
€ 14,95

Oranje gerbera's

Boeket laten bezorgen. 10 of 20 prachtige oranje gerbera's
€ 14,95

Paarse gerbera's

Boeket laten bezorgen. 10 of 20 prachtige paarse gerbera's
€ 14,95

Rode gerbera's

Rode gerbera's naar je liefde sturen? 10 of 20 prachtige rode gerbera's
€ 15,95

Roze gerbera's

Boeket laten bezorgen. 10 of 20 prachtige roze gerbera's
€ 14,95

Witte gerbera's

Boeket laten bezorgen. 10 of 20 prachtige witte gerbera's
€ 14,95

Gerbera bloemen 7 dagen versgarantie

Onze brievenbusbloemen komen rechtstreeks van de bloemenveiling in Aalsmeer. De dagverse bloemen worden door ons verpakt in een speciale doorzichtige versheidfolie. De folie is voorzien van microscopische kleine gaatjes en zorgt ervoor dat de verpakking vochtig blijft. De kleine gaatjes laten bovendien een klein beetje zuurstof binnen, waardoor de bloemen in leven blijven maar vrijwel niet verder groeien. De bloemen worden met de versheidfolie in slaap gebracht, maar zodra ze uitgepakt worden komen ze weer tot leven. Hierdoor durven wij te garanderen dat jouw brievenbusbloemen 7 dagen lang prachtig in de vaas staan.

Gerbera kopen?

Weet jij al voor wie je een prachtige gerbera kopen gaat? Natuurlijk kun je ook gewoon een bos gerbera’s voor jezelf bestellen! Bestel vandaag voor 14:00 uur jouw gerbera’s, dan bezorgen wij de volgende dag de gerbera bloemen op elke gewenste locatie. Ook kun je via Bloomgift een bos gerbera’s in België laten bezorgen! Wil je naast de gerbera ook nog andere bloemen kopen? Ook dan ben je bij Bloomgift aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de online bloemenwinkel van Nederland, waar je ook terecht kunt voor onder andere: brievenbusbloemen, boeketten, bos bloemen, planten en nog veel meer!

Filteren op:

Wis alles
Min: € 14,00 Max: € 16,00
€14 €16
  • Abrikoos
  • Geel
  • Gemengd
  • Oranje
  • Paars
  • Rood
  • Roze
  • Wit