Zoek
Filters

Brievenbus rozen

Banner brievenbusrozen

Rozen per post bezorgd

Wil je iemand verrassen met rozen per post? Via Bloomgift kun je eenvoudig verse rozen in een doos versturen. De rozen versturen we per post en passen perfect door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet speciaal thuis te zijn om de doos met rozen in ontvangst te kunnen nemen. Hierdoor kun je pas echt iemand verrassen. We hebben verschillende brievenbus rozen bij Bloomgift. Of je nu op zoek bent naar gele, witte, rode of roze rozen; je vindt het bij Bloomgift. Maak de brievenbus rozen nog persoonlijker door er een kaartje aan toe te voegen met een speciale boodschap.

Sorteren op

Abrikoos brievenbus rozen

Brievenbusbloemen. 10 abrikoos rozen in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Gele brievenbus rozen

Brievenbusbloemen. 10 gele rozen in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Gemengde brievenbus rozen

Boeket bestellen. 10 gemengde rozen in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Oranje brievenbus rozen

Brievenbusbloemen. 10 oranje rozen in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Paarse brievenbus rozen

Brievenbusbloemen. 10 paarse rozen in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Roze brievenbus rozen

Brievenbusbloemen. 10 roze rozen in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Witte brievenbus rozen

Brievenbusbloemen. 10 witte rozen in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Rode brievenbus rozen

Rode brievenbusrozen laten bezorgen? 10 rode rozen in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Regenboog brievenbus rozen

Regenboog rozen bestellen. 10 regenboog rozen in een brievenbusdoosje.
€ 22,95

Rozen in doos

De brievenbus rozen zijn kort gezegd rozen in een doos. Deze rozen zijn afkomstig van de bloemenveiling in Aalsmeer. De rozen worden direct verpakt in een doos met een speciaal versheidsfolie. Dit folie zorgt ervoor dat de rozen tijdens het versturen ‘slapen’ en daardoor kunnen ze prima een aantal dagen zonder water en voeding. Zodra de ontvanger de rozen uit de doos haalt en in een vaas haalt worden ze wakker en gaan ze weer leven. In een brievenbus rozen pakket zitten 10 rozen waarmee je uiteindelijk een prachtig boeket kunt vormen.

 

Waarom brievenbus rozen van Bloomgift?

Brievenbus rozen bestellen bij Bloomgift is eenvoudig en snel. Je hoeft niet speciaal meer naar de bloemist op de hoek van de straat. Ook hoef je de rozen niet meer zelf te bezorgen. Je kunt de brievenbus rozen bestellen met een persoonlijke boodschap op een kaartje naar keuze. De rozen in een doos worden geleverd met snijbloemvoeding. Tot slot komen onze brievenbus rozen rechtstreeks van de bloemenveiling in Aalsmeer, waardoor wij de 7 dagen versgarantie kunnen bieden vanaf het moment dat ze in de vaas staan.

 

Rozen in doos morgen bezorgd

Ben je enthousiast geworden over onze prachtige rozen in doos? Bestel vandaag jouw favoriet vóór 14:00 uur, dan bezorgen wij de rozen morgen per post op elke gewenste locatie in Nederland of België. Ben je ook nog op zoek naar een bos bloemen of een boeket voor jezelf? Dat is geen probleem, want Bloomgift is de online bloemenwinkel van Nederland op het gebied van verse bloemen.

 

Filteren op:

Wis alles
Min: € 12,00 Max: € 23,00
€12 €23
  • Abrikoos
  • Geel
  • Gemengd
  • Oranje
  • Paars
  • Rood
  • Roze
  • Wit