Zoek
Filters

De beste Cadeautips voor Valentijnsdag

De beste Cadeautips voor Valentijnsdag

Valentijn (14 februari al!) is de dag van jouw (geheime) liefde. En of je nu al 30 jaar samen bent, of pas net elkaar onder de mistletoe hebt ontmoet, op deze feestdag vier je de liefde! Speciaal voor jou daarom de 2020 beste cadeautips voor jouw Valentijn.

 

1. Eén rode roos, het teken van liefde.

 

Wanneer je een rode roos cadeau geeft met Valentijn, dan zit je goed! Een rode roos staat namelijk symbool voor romantiek, verleiding, perfectie en zeg je “ik hou van jou”. Dus dit is gegarandeerd de nummer 1 voor jouw Valentijn. (En maak de enkele roos extra speciaal met een fair trade Tony’s Chocolonely reep. Want met bloemen en chocolade verover je (geheime) liefde gegarandeerd!)
 

Rode roos in roze valentijnkoker Rode Valentijnroos

 

 

Geef een mooie rode roos inclusief vaasje en speciale Valentijn verpakking!

 

 

Rode Roos inclusief Vaasje Rode Roos inclusief vaasje

 

Weet je dat jouw geliefde niet van rood houdt (het komt voor, niet veel, maar het kan!) ga dan voor een roze. Een roze roos draagt de symboliek van geluk, liefde en vreugde. Door de hartvormige blaadjes van een enkele roze roos voor jouw Valentijn, smelt je zijn of haar hart gemakkelijk.

Roze Roos Roze Roos Verpakking

 

2. Ga voor oneindige liefde met premium rozen
 

Deze geprefereerde rode rozen gaan minstens 3 jaar mee! Ze worden verzonden in een prachtige gift box. Op Instagram is deze vorm van Valentijn cadeau een teken van luxe en pure liefde (immers kan je Valentijn los gaan met selfies met de premium rozen, die het gegarandeerd goed doen op zijn/haar feed!)

 

Premium Rozentaartje Rood Premium Rozentaartje Roze

 

3. Zoek je bloemen voor een man? (Want wat geef je een man met Valentijn?)

 

Bloemen zijn goed om te geven met Valentijn, ook aan een man! Want zijn kennis mag wat bijgeschaafd worden over deze prachtige geluksbrengers ;). Gelukkig weten de meeste mannen wel wat een roos is, en dat hij staat voor liefde! (+ nu heb je gelijk een hint gegeven, dat bloemen geven ontzettend leuk is;') win-win!). Ga bijvoorbeeld voor rode brievenbusbloemen en doe daar een (anoniem) kaartje bij met een X! 

 

Rode Brievenbusbloemen Rode Brievenbusrozen Rode Brievenbus Gerbera's

 

 

4. Als je weet dat hij/zij vrijdag 14 februari moet werken, ga dan voor een cadeau die in de brievenbus past!

 

Niets is leuker dan s ’avonds thuiskomen en een pakketje in de brievenbus vinden van jou, op Valentijnsdag! De rozen, gerbera's, tulpen of mix boeketjes passen allemaal door de brievenbus (en de bloemen blijven nog heel ook!). De leukste Valentijn verassing waar je geliefde niet voor hoeft thuis te blijven!

Roze Brievenbusbloemen  Roze Brievenbusbloemen

 

5. Wat te doen op Valentijnsdag?

 

Het allerleukste is natuurlijk om de bloemen (je chocoladereep en ballon.. dit pakket is echt super!) zelf te geven. En daarna samen gezellig een filmpje kijken, voor hem/haar koken en vooral zeggen hoe dol je op die gene bent. Durf je je (geheime) liefde zelf uit te spreken? STOER! Laat je gift dan bij jezelf thuis bezorgen, en neem je verassing mee op de 14e. Een groter cadeau dan zelf op zijn/haar stoep staan is er niet ;)


Fijne Valentijnsdag & veel plezier met het uitzoeken van de perfecte gift!


Tip:

Je geheime liefde verassen, maar anoniem je Valentijn verassing sturen? Dat kan! Zet dan op het kaartje niet je naam. Wij verstrekken dan niet de afzender aan de ontvanger. Zo blijf je extra mysterieus. Meer cadeaus zien? Maak Valentijnsdag 2020 écht bijzonder. Kies je Bloomgift gemakkelijk uit het assortiment verrassingen voor Valentijn.

Plaats uw commentaar