Zoek
Filters

Droogbloemen DE trend van dit moment

Droogbloemen DE trend van dit moment

Droogbloemen zijn DE trend van dit moment. En voor wie duurzaamheid met stijl wil combineren is er speciaal de DRY FLOWER GIFT ontwikkeld! Heb jij 'm al?

 

Wanneer je af en toe op social media kijkt als instagram, is het je vast niet ontgaan.. Droogbloemen zijn overal! Ze vullen diverse interieurs met hun langdurige schoonheid. Zo zijn ze te vinden in oa. vazen (logisch!), stolpen (omdat droogbloemen geen water nodig hebben is dit een perfect idee), wanddecoratie (met een ijzerdraad en een paar droogbloemen is dit zo gepiept & heel decoratief). Maar voor alles heb je een extra attribuut nodig.. tot nu, want Bloomgift introduceert 'Dry Flower Giftt' een compleet droogbloemen per post concept!

Dry Flower Gift

 

Droogbloemen opsturen met 'Dry Flower Gift'

Met de droogbloemen van Bloomgift haal je een prachtig stukje natuur in huis. En bovendien makkelijk in onderhoud. Want deze bloemen hoef je een keer niet te voorzien van water, en kunnen ook nog eens goed tegen warmte! Hierdoor kun je ze gewoon op elke plek neerzetten waar je wat flowerpower wilt. Bijvoorbeeld op je bureau, in de hal of misschien wel het toilet? Bij Bloomgift hebben we een selectie van de mooiste droogbloemen gemaakt. Deze komen niet alleen van eigen bodem, ook zoeken we het verderop in de wereld. Hierdoor kunnen we jou een verassend aanbod bieden.

 

Wat zit er in de FLOWERPOST?

12 unieke droogbloemetjes worden los geleverd in dit brievenbus pakketje. Van de 6 verschillende droogbloemen, zitten er elk twee in. 

  • 2 Acrolinium roze
  • 2 Goudgele sigaren
  • 2 Statise licht violet
  • 2 Tarwe Naturel
  • 2 Amaranthus oranje
  • 2 Achillea geelDry Flower Gift

Dit zijn bijzondere droogbloemen die je niet snel zelf zult vinden om te drogen. Dat maakt Dry Flower Gift zo uniek :). De 12 droogbloemen style kan je zelf overal neer zetten. Je kan ze op je eetkamertafel zetten, op het kastje in de hal of zelfs een plaatjse geven in je toilet. Deze droogbloemen blijven tenslotte altijd goed en hebben niet persé daglicht nodig.

 

Wil je zelf bloemen drogen?

Dat kan! Want ook van verse boeketten van Bloomgift kunnen prachtige droogbloemen komen. Maar dan moet je wel wat geduld hebben!

 

DIY bloemen drogen

Stap 1: Bind een touwtje om de bloemen/boeket die je wilt laten drogen. Wanneer je een groot boeket wilt laten drogen, gaat dit sneller wanneer je deze opsplitst in kleinere bosjes. 

Stap 2: Zet de bos bloemen neer op een droge plek (mega belangrijk!)/ of hang de kleine bosjes op z'n kop op. NOTE: In een vochtige ruimte is de kans groter dat de bos gaat schimmelen. Zorg dus voor een goed geventileerde/droge ruimte (op zolder bijvoorbeeld!) 

Stap 3: Even wachten... na ongeveer 4 weken (afhankelijk van de plek en type bloem) kan je beginnen met stylen van je eigen droogbloemen!

 

Stylingtips:
  

  1. Met een stuk klei maak je eenvoudig een standaard voor je droogbloemen. En als we verschillende woonbeurzen mogen geloven, is dit een must om in huis te hebben. Makkelijk & stijlvol!

  2. Mix en match verschillende vazen. Upcycling is ook helemaal hot & duurzaam! Wanneer je een lege wijnfles voorziet van een kurk met daarin speelse droogbloemen heb je een mooie Eye-catcher gecreëerd. 

  3. Onder een stolp staan droogbloemen ook geweldig! Knip ze op verschillende hoogtes en schuif ze onder de stolp. Wil je droogbloemen vast zetten onder een stolp, gebruik dan een stuk steekschuim en prik ze er voorzichtig in.

Bloemblaadjes drogen

Vind je enkel de blaadjes mooi en wil je die drogen? Zorg dan dat je een telefoonboek hebt (grapje). Je kan hiervoor een bloemenpers gebruiken of leg de bloemen tussen een krant met een paar zware boeken erop. Ook hierbij moet je even geduld hebben, maar dan heb je ook wat! Deze gedroogde bloemblaadjes zijn daarna prachtig in lijstjes & hiermee maak je eenvoudig ware kunstwerken. 

TIP: Je eigen creaties met droogbloemen is een perfect cadeau om weg te geven in aankomende feestmaanden!

 

Dry Flower Gift 

 

 

Zo heb jij en/of de ontvanger dubbel plezier van Bloomgift bloemen!

 

Nummer 1 trend van 't moment Dry Flower Gift: 12x droogbloemen in een unieke brievenbus verpakking

 

Dry Flower Gift brievenbus
Diverse gedroogde bloemetjes in een brievenbusverpakking. Leuk om iemand met deze droogbloemen per post te verrassen. De ontvanger hoeft er niet eens voor thuis te zijn, want wij bezorgen jouw Dry Flower Gift gewoon door de brievenbus. En het allermooiste; deze droogbloemen vereisen geen onderhoud! Easy en trendy.

 

€ 14,95  12,95

 

Bestel nu je Flowerpost

Plaats uw commentaar