Zoek
Filters

Geboorte

Header Geboorte

Bloemen: hét perfecte kraamcadeau

 

Hoera! Een baby geboren!

Is er een jongen, een meisje of een tweeling geboren en wil je de trotse kersverse ouders feliciteren met dit geweldige nieuws? Zeg het met de geboorteboeketten en brievenbusbloemen van Bloomgift. Bij ons heb je een ruim aanbod aan bloemen om iemand te feliciteren met de geboorte van een kind. Zo kan je met geboorteboeket Baby Boy, Baby Girl en Baby Born moeder en kind blij mee verassen! Voor welke kersverse ouders ga jij bloemen bestellen?

Geboorte boeket met Richie Knuffeldoek bestellen?

Het leuke aan onze geboorteboeketten is, je kan er nog een leuk Richie Knuffeldoekvan Happy Horseter waarde van € 7,95 toevoegen ook. Je kan hierbij kiezen tussen de kleuren: blauw, roze en wit. Zo maakt Bloomgift hét perfecte kraamcadeau voor jou om aan een collega, familielid of kennis met een pasgeboren baby te geven!

 Geboorteboeket Baby BoyGeboorteboeket Baby GirlGeboorteboeket Baby Born 


Jongen geboren? Verstuur een geboorte boeket...

Maak je kraamverrassing of eigenlijk kraamcadeau compleet door nog één van onze 40 wenskaartjesmet persoonlijke boodschap toe te voegen. Je kan zelfs nog kiezen uit verschillende vazen. Heb je voor 14:00 uur je bloemen besteld, dan is het de volgende dag bij de ontvanger in huis. Welke ouders ga jij blij verrassen met een bloemetje?

 

  Baby Blue geboorteboeketRichie Knuffeldoek BlauwGeboortekaartje Boy

 

 

 

 

Meisje geboren? Bezorg een geboorte boeket...

Boeket Baby Girl is net als de Baby Boy ook echt een mooi exclusief boeket, maar dan uiteraard in de kleur roze. Een ideaal boeket als er een meisje geboren is. Samen met de Richie Knuffeldoek en het  kaartje 'A Girl!' kan je dit boeket al bestellen vanaf € 32,95. Mocht je er nog een mooie vaas aan willen toevoegen, dan betaal je slechts € 3,00 extra. Wie stuur jij dit leuke kraamcadeau toe?

 

Baby Girl geboorteboeketRichie Knuffeldoek RozeGeboortekaartje Girl

  

Geniet lang van dit leuke bloemen kraamcadeau

Je kan nog lang na de geboorte genieten van de bloemen. De bloemen van Bloomgift hebben een versheidgarantie van 7 dagen. Zo is het een genot om de bloemen in je kraamperiode in huis te hebben en is het echt een feestelijk onthaal in de versierde woonkamer met roze of blauwe vlaggetjes. Wie ga jij blij onze leuke geboorte bloemen bezorgen?