Zoek
Filters

Geslaagd

Header Geslaagd


Geslaagd! Feliciteer de geslaagde met bloemen

 

Bloemen bestellen en bezorgen bij de geslaagde

Geslaagd icoon diploma

Yes, gefeliciteerd! Na lang zwoegen boven de studieboeken, is het je dan toch gelukt: je bent geslaagd! Verras de geslaagde met een mooi gemengd geslaagd boeket of met één van onze leuke brievenbusbloemen. Of je nu geslaagd bent voor een eindexamen, een promotie of een rijbewijs, elk moment moet gevierd worden. Laat de geslaagde zien hoe blij je voor hem of haar bent en stuur een mooie bos bloemen cadeau. Bestel je vóór 14:00 uur, dan bezorgen we de bloemen bij de geslaagde gewoon de volgende dag.


Brievenbusbloemen BloomgiftGefelictieerd

 

Verras de geslaagde met een kamerplant

Plant

Het behalen van een diploma na een eindexamen, is een enorme mijlpijl. Of als iemand na een zware studie gepromoveerd is in zijn of haar functie, ook dat kunnen wij niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Dit vieren we natuurlijk met een bloemetje of een leuk kamerplantje. En hoe leuk is het om de geslaagde gemakkelijk en in slechts enkele stappen via Bloomgift te verrassen. De bloemen komen vers van de bloemenveiling Aalsmeer en wordt verpakken in een vrolijke verpakking. Verras de geslaagde of afgestudeerde met een mooi boeket.


Pannenkoekplant
Verzenddoos

 

Bloemen bestel je gewoon online bij Bloomgift.nl

LaptopIphone

 

Wist je dat je bij Bloomgift binnen 4 stappen een mooie bos bloemen voor de geslaagde hebt besteld? En wist je dat je deze bloemen ook online kan bestellen met je mobiele telefoon of IPad? Heel eenvoudig en snel online een bloemetje bestellen doe je bij Bloomgift. De bloemen worden verpakt in een mooie vrolijke verpakking en blijven wel 7 dagen vers. Je kan je bloemen eventueel ook met een kaartje met persoonlijke boodschap laten thuisbezorgen. Welke bloemen ga jij online voor de geslaagde bestellen en bezorgen? Bekijk onze volledige collectie Geslaagd boeketten.

 

Online bloemen bestellen