Zoek
Filters

Hortensia taartjes

Hortensia Banner

Hortensia bloementaartje als cadeau geven

 

Wil je iemand op een originele manier verrassen met bloemen. Zeg het dan met de nieuwe Hortensia taartjes van Bloomgift. Wij hebben ze in verschillende kleuren voor je samengesteld en verpakken ze in een vrolijke en speciale verpakking. Is er een kleintje geboren, wil je iemand met zijn of haar verjaardag feliciteren of wil je iemand bedanken?  De hortensia taartjes zijn een leuke gift om iemand cadeau te geven. Voor 14:00 uur besteld, is de volgende dag bij de ontvanger bezorgd. Wie ga jij een hortensia taartje bezorgen?

Sorteren op

Hortensia bloementaartje Herfst

Bedank iemand met een origineel herfst hortensia taartje. Uniek cadeau!
€ 17,95

Hortensia bloementaartje Blauw

Verras iemand met een blauw hortensia taartje. Leuk jongen geboorte gift!
€ 17,95

Hortensia bloementaartje Roze

Verras iemand met een roze hortensia taartje. Leuk kraamcadeau voor een meisje.
€ 17,95

Hortensia bloementaartje Wit

Verras iemand met een wit hortensia taartje. Origineel huwelijkscadeau!
€ 17,95

Hortensia bloementaartje Groen/Roze

Verras iemand met een vrolijk groen-roze hortensia taartje. Uniek cadeau!
€ 17,95

Hortensia bloementaartje Gemengd

Verras iemand met een fris gemengd hortensia taartje. Uniek cadeau!
€ 17,95

Hortensia’s in een hoedendoos

Naast de rozen- en de gemengde bloementaartjes kan je bij Bloomgift ook Hortensia taartjes bestellen. Hortensia’s die gestoken worden in een rond oaseblok en verpakt worden in een zwarte hoedendoos met de tekst Gift box erop. Het is echt letterlijk een origineel bloemengift om aan iemand cadeau te geven. Of het nu is om iemand te feliciteren bij geboorte, verjaardag of nieuw huis? Voor elk moment kan je iemand verrassen met zo’n vrolijk Hortensia taartje. Wij verpakken het Hortensia taartje in onze unieke verpakking, zodat de ontvanger(s) blij verrast zal zijn.

 

 

Waarom een Hortensia taartje van Bloomgift?

Hortensia taartje bestellen bij Bloomgift is eenvoudig en snel. Het is een origineel bloemencadeau en je kan er iemand echt persoonlijk mee verrassen of een hart onder riem steken. Je kan een Hortensia taartje bestellen in de kleuren: blauw, wit, roze, bordeaux rood en gemengd. Je kan bij je Hortensia taartje ook nog een persoonlijke boodschap op een kaartje naar keuze meesturen. De Hortensia’s worden gestoken in steekschuim, welke volgezogen is met water. Hiermee kunnen wij de wij de 7 dagen versgarantie bieden vanaf het moment dat onze bloemschiksters de Hortensia’s in het oaseblok steken. Wist je dat wij de Hortensia’s dagelijks vers inkopen op de bloemenveiling Aalsmeer?
 

Hortensia bloementaartje morgen bezorgd

Ben je enthousiast geworden over onze leuke Hortensia bloementaartjes? Bestel vandaag jouw favoriet vóór 14:00 uur, dan bezorgen wij het Hortensia taartje morgen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Ben je ook nog op zoek naar een bos doorgekleurde Hortensia of een geboorteboeket voor jezelf? Dat is geen probleem, want Bloomgift is de online bloemenwinkel van Nederland op het gebied van verse Hortensia’s.