Zoek
Filters

Kerstcadeaus bij Bloomgift voor jezelf (en een ander)

Kerstcadeaus bij Bloomgift voor jezelf (en een ander)

Kerst is the most wonderful time of the year.  En Lucky us want volgende week woensdag (25e) is het alweer 1e kerstdag! Grote kans dat je dit viert met familie en vrienden, super gezellig... Maar heb je alle cadeaus al in huis om te geven ?! En misschien nog wel het allerbelangrijkste, heb je al cadeaus om zelf te houden?!

5x Bloomgifts favoriete bloemen/planten cadeaus deze kerst:

 

1. Makkelijke kerstboom asparagus wit

 

Met een stoer en landelijke inrichting (en stiekem ook voor de boho-style en de wit woners onder ons), is dit de musthave decoratie met kerst! Dit wit met houten boompje hoeft niet versiert te worden met ballen en andere frutsels. Ideaal, want hij is al kerst genoeg. Neerzetten en genieten. 'T perfecte luxe kerstboom cadeau! De asparagus takken zijn wit gewaxt. Hierdoor blijft de boom ook langer dan deze kerst staan (vochtvrij op zolder/kelder tot volgend jaar mag ook ;'). 

 

 

 

2. Geen gedoe vaas Amaryllis Wit/Rood + Led Verlichting

 

Sfeervol tafelstukje zonder zorgen, dat is deze amaryllis in glas. De bol komt zonder water te geven uit. Hierdoor is dit het perfecte cadeau voor een drukke (jij) ontvanger deze dagen. En wanneer de bol na de kerst uit is gekomen, heb je een prachtige bloemenvaas of vervang de amaryllisbol voor een ander voorjaarsbolletje als de hyacint!

Amaryllis vaas + Led Verlichting Amaryllis vaas + Led Verlichting

 

3. All i want for Christmas is ... Brievenbusbloemen!

 

Op zoek naar iets passends voor iemand die dit jaar veel voor je betekende, en denk je eigenlijk 'een kerstkaart is net niet voldoende', dan we hebben het perfecte geschenk! Bloomgift heeft speciaal voor jouw geliefde (en/of jezelf) de mooiste brievenbusbloemen bij elkaar gezocht. Met uiteraard echte kerstbloemen als de amaryllis, ilex (besjestak), skimmia en kerstgroen als nobilis/pinus. Kies een van de 5 varianten en voeg een persoonlijke tekst toe voor een onvergetelijke kerst uit de brievenbus!

 

Kerst brievenbusbloemen MistletoeKerst brievenbusbloemen Merry X-MasKerst brievenbusbloemen Winterfeest

Kerst brievenbustulpenFlowerpost X-masKerst amaryllissen per post

 

4. Winter wonder kerstboeket

 

Een witte kerst gaat het helaas niet worden (of met moeten over wijn spreken.. wijnen wijnen wijnen!) dus is het verstandig om zelf maar wat sneeuwtinten in huis te halen. Met het handgebonden boeket Winter Wonder zit je deze kerst goed. De Ilex takken met haar rode besjes in combinatie met de ijskoude zilveren asparagus, witte amaryllis en eromheen kerstgroen en eucalyptus. Zet je 'm zelf in huis? Of verras je iemand met dit prachtige kerstboeket? 

ps. Wanneer je een klein takje afbreekt bij het kerstgroen, pak je saaie pakjes onder de boom extra feestelijk in! Maak een strik en schuif een stukje nobilis, kiefer, asparagus en/of eucalyptus onder het strikje. Natuurlijk mooi.

Kerstboeket Winter Wonder 

 

 

 

5. Kadobon voor bloemen, planten, bloembollen en meer!

 

Al vanaf 10 euro kan je zo'n kadobon van bloomgift cadeau geven deze kerst. En het mooie hieraan is, je hoeft niet thuis te zijn om de kadobon in ontvangst te nemen. (Geen last met drukte bij de PostNL,  hoezee) de ontvanger kan zelf 't leukste plantje/bloemetje/cadeau uitkiezen die hij/zij het allerliefste wilt. YOU CAN'T GO WRONG! 

Bloomgift Kadobon

Meer kerstcadeaus bekijken voor jezelf, hem of haar? En wij wensen je natuurlijk ontzettend veel kerstplezier!