Zoek
Filters

Koningsdag

Koningsdag bloemen bestellen


Koningsdag bloemen

 


Voor je het weet is het alweer Koningsdag! Op deze dag kleurt Nederland weer oranje. Vind jij het ook altijd zo leuk om je huis of de straat te versieren met Koningsdag? Wij van Bloomgift in ieder geval wel. In ons aanbod vind je daarom de leukste Koningsdag bloemen, waarmee jij deze dag niet ongemerkt voorbij kan laten gaan.

 

Boeket Willem van Oranje 
Oranje Rozen Koningsdag
Oranje tulpen Koningsdag

  

Waarom oranje bloemen?

Als Nederland geassocieerd wordt met een kleur, dan is dat oranje. Tijdens Koningsdag bijvoorbeeld is alles wat je maar kunt bedenken in het oranje gekleurd. En daar mogen oranje bloemen natuurlijk niet aan ontbreken. Maar hoe komen we eigenlijk bij de kleur oranje? De oorsprong van onze oranjegekte tijdens feestdagen, zoals Koningsdag, ligt bij Willem van Oranje (1533-1584). Hij leidde in de zestiende eeuw de Nederlandse onafhankelijkheidsoorlog tegen Spanje. Op elfjarige leeftijd kreeg Willem de titel ‘van Oranje’ van zijn Neef Rene van Chalon, omdat hij het Franse prinsdom Orange had geërfd.

 

Diverse Koningsdag bloemen

In de webshop van Bloomgift vind je diverse soorten Koningsdag bloemen. Ga bijvoorbeeld voor een gaaf Koningsdag boeket met oranje bloemen of voor oranje tulpen. Wil je iemand verrassen met Koningsdag? Stuur dan onze prachtige oranje brievenbus tulpen. Het voordeel van onze oranje brievenbus bloemen dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, want ze passen perfect door de brievenbus!

 

7 dagen versgarantie

Onze Koningsdag bloemen komen rechtstreeks van de bloemenveiling in Aalsmeer. De dagverse oranje bloemen worden door ons verpakt in een speciale doorzichtige versheidfolie. De folie is voorzien van hele kleine gaatjes, waardoor de verpakking vochtig blijft. Bovendien laten de kleine gaatjes een beetje zuurstof binnen, waardoor de oranje bloemen in leven blijven maar vrijwel niet verder groeien. De Konings bloemen worden met de versheidfolie in slaap gebracht, maar zodra ze uitgepakt worden komen ze weer tot leven. Hierdoor durven wij te garanderen dat jouw oranje bloemen na Koningsdag ook gewoon een aantal dagen prachtig in de vaas kunnen staan.

 

Koningsdag bloemen

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met Koningsdag bloemen? Bestel vandaag voor 14:00 uur jouw Koningsdag bloemen, dan bezorgen wij de volgende dag de oranje bloemen op elke gewenste locatie in Nederland. Bekijk ook ons overige aanbod op het gebied van boeketten, bos bloemen en rozentaartjes. Bloomgift is de verrassingswebshop op het gebied van verse bloemen. En niet alleen bloemen, want je kunt voor meer cadeaus bij ons terecht in de online webshop.