Zoek
Filters

Losse rozen

Enkele rode roos bestellen


Losse rozen bestellen


 

De roos is een prachtige bloem die symbool staat voor liefde en passie. Daarnaast is een roos ook nog eens de koningin onder alle bloemsoorten. De roos is de bloem waarmee je iemand kan verrassen en een mooi gebaar kan geven. Losse rozen bestellen is vooral populair tijdens Valentijnsdag. Bij ons kun je niet alleen een losse roos kopen, maar ook voor een bos rozen ben je bij Bloomgift aan het juiste adres. Daarnaast kun je bij ons ook een bos rozen eenvoudig per post versturen. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel onze brievenbus rozen en ontdek het zelf!

Sorteren op

Roze roos (incl. Vaasje)

Iemand een mooi gebaar sturen? Zeg het met dit enkele roze roosje (incl. vaasje)
€ 12,95

Rode roos (incl. Vaasje)

Een losse enkele rode roos bestellen? Bezorg een mooi gebaar met Valentijn.
€ 12,95

Losse roze roos in koker

Moederdag! Losse roze roos in een vrolijke roze koker.
€ 11,95 € 9,95

Losse rode roos in koker incl. vaasje

Valentijnsdag! Losse rode roos in roze vrolijke roze koker.
€ 12,95

Single-Amaryllis Rood

1 of 2 rode amaryllis in single verpakking bestellen en bezorgen.
Van € 9,95

Single-Amaryllis Wit

1 of 2 witte amaryllis in single verpakking bestellen en bezorgen.
Van € 9,95

Rozen versturen; een mooi gebaar

Met het versturen van rozen kun je iemand verrassen, maar ook geef je iemand een prachtig gebaar. Zo geven roze rozen een gevoel van dankbaarheid, staan de witte rozen voor puur- en echtheid en brengen de rode rozen passie en waardering met zich mee. Geef je geliefde of een vriend(in) een romantisch of een bedankgebaar met een losse roos. Op dit moment kun je bij ons rozen versturen in de kleuren rood, roze en wit. Maar op speciaal verzoek kunnen we ze eventueel ook in andere kleuren bezorgen.

 

Roos versturen inclusief vaasje

Het leuke aan een roos versturen met Bloomgift is dat wij er een leuk vaasje aan toevoegen. Wil je de losse roos nog persoonlijker maken? Dan kun je er een kaartje aan toevoegen. Zo kun je de persoon laten weten waarom je naar hem of haar een losse roos hebt laten versturen. Wie ga jij verrassen met een prachtige rode of roze losse roos?

 

Valentijns bloemen

Naast Valentijn rozen vind je in onze webshop nog veel meer Valentijns bloemen. Ga voor een speciaal Valentijnsboeket of profiteer van een mooie combinatie deal van een losse roos, met een Valentijnsballon en een Tony’s Chocolonely reep. Natuurlijk vind je in onze webshop ook rode tulpen en rode gerbera’s. Kortom, bij Bloomgift vind je altijd de perfecte Valentijns bloemen.

 

Roos kopen?

Wil je je vriend(in) of geheime liefde verrassen met een losse roos? Een roos kopen doe je eenvoudig in de webshop van Bloomgift. Bestel vandaag de losse roos voor 14:00 uur, dan zullen wij de roos versturen naar ieder gewenst adres in Nederland of België. Rozen versturen en laten bezorgen was nog nooit zo eenvoudig.