Zoek
Filters

Top 10 originele bloemen cadeaus voor Moederdag

Moederdag cadeau bos bloemen

Zondag 12 mei is het Moederdag! Dé dag om je moeder die altijd voor je klaar staat en voor je zorgt te verrassen met een mooie bos bloemen. Maar met welke bloemen ga jij je moeder verrassen? Er is zoveel keus aan bloemen die je online kan bestellen. Één ding is zeker, je bezorgt je Moeder bloemen waar ze echt van houdt en waar ze lang van kan genieten. Speciaal voor Moederdag hebben wij een top 10 aan moederdag cadeaus voor je op een rij gezet en in verschillende prijscategorieën. Welke bloemen ga jij je moeder op Moederdag bezorgen?

 

1. Rozentaartje Voor de Liefste Mama

Wil jij je moeder op een originele manier bedanken met rozen voor Moederdag? Dan is het rozentaartje “Voor de Liefste Mama” de nummer 1 verassing om aan je moeder te geven. 10 verse rode rozen in een leuk rond zwart hoedendoosje met een diameter van 14cm en een hoogte van 10cm. Een originele manier om mams te verrassen met bloemen. Wij verpakken dit Moederdag cadeautje met rozen nog in een unieke verppakking voor je in ook.

€ 15,95

Button Bestel nu

Rozentaartje voor de liefste mama

 

2. Roze brievenbus bloemen | Verrassend!

Wil jij je moeder een bloemetje per post op Moederdag bezorgen? Dat kan! Met deze roze brievenbusbloemen bezorg jij je moeder een leuke verrassing thuis op haar eigen deurmat. Je moeder hoeft hier dus niet speciaal voor thuis te zijn. Deze bloemen worden verpakt in vrolijke brievenbusverpakking samen met een versheidfolie en verzorgingsflyer. Voeg er een leuk kaartje aan je toe en bestelling voor je moeder is compleet.

€ 12,95

Button Bestel nu

Roze brievenbusbloemen

 

3. Enkel roze roos inclusief vaasje

Met deze single roze roos heb je echt een origineel Moederdag cadeau? Een prachtige roze roos inclusief vaasje en verpakt in een speciaal ontworpen vrolijke cadeauverpakking. Geef je moeder een mooi gebaar op deze bijzondere dag met dit bijzondere cadeau.

€ 9,95

Button Bestel nu

 

Single roos + vaasje

 

4. Moederdagboeket Mama Klein

Boeket Mama klein is het kleinere Moederdagsboeket van Bloomgift, oftewel het zusje van het boeket Mama XL. De blauwe distels in combinatie met de lichtroze gerbera's en de roze pioenrozen maken dit boeket echt tot een leuk Moederdagsboeket! Voeg er nog een leuke moederdagkaartje aan toe en je verrassing voor Moederdag is compleet. Wij sturen je bloemen voor Moederdag in onze speciale cadeauverpakking op. Maak je moeder of schoonmoeder blij en verras haar met dit prachtige boeket!

€ 19,99

Button Bestel nu

Moederdag Klein boeket

 

5. Moederdagboeket Mama XL

Boeket Mama XL is hét Moederdagsboeket van Bloomgift. Zou je graag je moeder willen bedanken, dan is dit het juiste boeket om online te bestellen. De violet lisianthus en de blauwe distels in conbinatie de roze gerbera's en de roze pioenrozen maken dit boeket echt tot een leuk groot boeket voor Moederdag! Voeg aan je moederdagsboeket nog een leuk kaartje toe en je (moederdag)cadeau is compleet. Maak je moeder blij en verras haar met dit prachtige extra grote boeket.

€ 27,50

Button Bestel nu

Moederdag Klein boeket

 

6. Bos mooie lichtpaarse rozen

Veel moeders houden van rozen en vinden het fijn om deze in huis te hebben. Verras je moeder met een prachtige bos lichtpaarse rozen. Je kan er eventueel nog een vaas aan toevoegen ook. Wij adviseren een bos van 20 rozen te kiezen, zodat je echt een mooie bos bloemen kan geven. Het is tenslotte maar één keer Moederdag!

€ 15,95

Button Bestel nu

Paarse rozen

 

7. Roze bloementaartje

Bij Bloomgift kan je nu naast onze leuke rozentaartjes ook bloementaartjes bestellen. Dit roze bloementaartje is voorzien vrolijke roze mini gerbera´s, gipskruid en leuke wax bloemetjes. De bloemen en zijn door ons handmatig gestoken in een rond zwart hoedendoosje. Ook dit is een origineel cadeautje om je moeder mee in het zonnetje te zetten. Wij verpakken deze bloemen in een unieke cadeauverpakking.

€ 19,95

Button Bestel nu

Bloementaartje Enkel

 

 

8. Roze brievenbus gerbera's per post

 

Verras je moeder met deze vrolijke roze mini gerbera’s, of ook wel Germini genoemd. 10 prachtige roze gerbera's in een brievenbusverpakking voorzien van een doorzichtige versheidfolie en leuke verzorgingsflyer. Het ideale cadeau om je moeder mee te verrassen voor Moederdag. Met deze bloemen maak jij Moederdag extra bijzonder.

€ 10,95

Button Bestel nu

Roze gerbera's per post bezorgd

 

9. Ballon Voor de Liefste Moeder + Roze Roos + Chocolade

Laat je moeder op Moederdag eventjes zien dat je van haar houdt? En zeg het met een folieballon Voor de liefste, vrolijkste en leukste moeder en daaraan vast een mooie roze roos in een kartonnen koker samen met een Tony chocalonely reep. Dé prefecte combi deal, speciaal voor Moederdag. Zodra je moeder de doos opent komt jouw Moederdag verrassing haar letterlijk tegemoet. Je kan de roos (die wij aan de ballon vastbinden) in alle kleuren bestellen. Stuur eens een ballon op Moederdag!

€ 21,95

Button Bestel nu

Ballon Voor de Liefste Moeder

 

10. Pastel Plukboeket incl. Santa Cruz vaas

Je kan je moeder vertroetelen met een lunch of een high-tea. Maar je kan haar natuurlijk ook een prachtig plukboeket opsturen in frisse voorjaarskleuren. Bloomgift heeft speciaal voor Moederdag het wilde boeket pastel samengesteld. Samen met een Santa Cruz vaas (incl. juten touw) heb je een schitterend moederdagboeket. Wij bezorgen dit boeket zelfs op Moederdag!

€ 27,50

Button Bestel nu

Plukboeket Pastel