Zoek
Filters

Pasen

Paasbanner 2019

Paasbloemen online bestellen en bezorgen | Bloomgift.nl

Wil jij iemand met de paasdagen verrassen met een mooie bos bloemen of zelf je eigen paastakken versieren? Bloomgift heeft een ruim assortiment aan paasbloemen voor jou samengesteld. Zo kan je in onze webshop ondere andere: paasboeketten, gele tulpen, narcissengele brievenbusbloemen, rozentaartjes en nog veel meer paasbloemen online bestellen. Vrolijke, frisse gele en witte kleuren maken tenslotte Pasen! Creëer zelf het ultieme paasgevoel! Niet alleen voor jezelf, maar ook juist voor een ander. Denk aan een vrolijk pastel plukboeket of een mooie bos gele rozen voor je vriend(in), collega of familie. De bloemen van Bloomgift zijn hartstikke leuk om met Pasen iemand als cadeau te geven die van bloemen houdt. Daarnaast kan je zelfs nog een leuk paaskaartje en leuke vaas erbij uitzoeken ook. Dat maakt je verrassing voor Pasen nog completer! Wie ga jij deze paasdagen verrassen? 

Plukboeket VoorjaarPlukboeket PastelPlukboeket Lente

 Bestel button

 

Verras iemand met paastakken (incl. paaseieren)

Absoluut een aanrader in ons assortiment is, dat je met Pasen je eigen paastakken kan kopen mét of zonder paaseieren. Je kiest het aantal paastakken uit (10 of 20 stelen) en selecteert of je een doosje van 12 paaseieren erbij wilt toevoegen. Bestel paastakken met paaseieren om deze vervolgens te versieren met je familie of je kan dit natuurlijk ook naar jezelf sturen, maar nog leuker om het naar een vriend of vriendin te sturen die je hiermee wilt verrassen of eventjes wilt bedanken. Echt een aanwinst in ons assortiment!

​Paastakken versieren 


Paaseieren pastelPaastakken met eieren versierd

 

Bestel button 

Rozen- en bloementaartjes speciaal voor Pasen

Speciaal voor Pasen hebben wij een 3-tal varianten aan rozen- en bloementaartje samengesteld. Nieuw bij Bloomgift zijn: dé bloementaartjes. Ze noemen het ook wel de nieuwe manier van bloemen versturen. Wij noemen het de nieuwe manier van verrassen. Wie ga jij verrassen met een Paas Chocodream rozentaartje of een geel bloementaartje met haasje?

Rozen- en bloementaartjes

Rozentaartje Paas ChocdreamBloementaartje Geel met konijnRozentaartje Fijne Pasen

Bestel button

 

“Paas -catchers” - vrolijke boeketten met Pasen

Met onze gemengde paasboeketten Happy Spring  en Little Spring haal je de Pasen letterlijk in je huis. Little Spring is het broertje van zijn grote broer Happy Spring, ofwel het iets kleinere formaat. Beide boeketten zijn hartstikke leuk om met het paasontbijt met 1e of 2e paasdag aan familie te geven of gewoon om iemand mee te verrassen. Met de vrolijke gele kleuren en de kersenbloesem en de berkentakjes in het boeket zijn dit echt Paasei catchers.

​Paasboeketten

Boeket LenteBoeket SpringBoeket Little Spring 

Bestel button

Voor 14:00 uur jouw paasverrassing besteld, is de volgende dag bezorgd 

Verrassende icoonVoor 12 uur besteld, morgen in huis

Onze paasboeketten, paasbloemen en rozentaartjes bestel je gemakkelijk en snel bij Bloomgift. In slechts 4 stappen heb je al leuke paasbloemen bij Bloomgift besteld. Bestel je op werkdagen vóór 14:00 uur, dan wordt jouw paasverrassing de volgende dag nog geleverd. Vergeet niet bij je bestelling een leuk kaartje en eventueel bijpassende vaas uit te kiezen. Voor wie ga jij vrolijke paasbloemen bestellen? 

Vragen over de bezorging


 

Nu 10% paaskorting op het hele assortiment! Kortingscode: "Paasknaller"


Geldig t/m 21 april 2019!