Zoek
Filters

Pasen 2019

Paasbanner 2018

Bloemen bestellen voor Pasen

Wil jij iemand met de paasdagen verrassen met een mooie bos bloemen of zelf je eigen paastakken versieren? Bij Bloomgift is een ruim assortiment aan paasbloemen aanwezig. Zo tref je in onze webshop paasboeketten, paastulpengele brievenbusbloemen en rozentaartje Fijn Pasen. Vrolijke en frisse gele en witte kleuren maken tenslotte Pasen! Creëer zelf het paasgevoel! Niet alleen voor jezelf, maar juist voor een ander. Denk aan vrolijk plukboeket of een mooie bos gele bloemen voor je vriend(in), collega of familie. De bloemen van Bloomgift zijn hartstikke leuk om met Pasen iemand als cadeau te geven die van bloemen houdt. Daarnaast kan je zelfs nog een leuk paaskaartje en leuke vaas erbij uitzoeken ook. Dat maakt je verrassing voor Pasen nog completer! Wie ga jij deze paasdagen verrassen? Vrolijk Pasen! 

Plukboeket VoorjaarPlukboeket VoorjaarPlukboeket Pasen

 Bestel button


 

Creatief met Pasen. Paastakken versieren met de familie

Absoluut een aanrader in ons assortiment is, dat je met Pasen je eigen paastakken kan kopen mét of zonder paaseieren. Je kiest het aantal paastakken uit (10 of 20 stelen) en selecteert of je een doosje van 12 paaseieren erbij wilt toevoegen. Bestel paastakken met paaseieren om deze vervolgens te versieren met je familie of je kan dit natuurlijk ook naar jezelf sturen, maar nog leuker om het naar een vriend of vriendin te sturen die je hiermee wilt verrassen of eventjes wilt bedanken. Echt een aanwinst in ons assortiment!

​Paastakken versieren 

PaastakkenPaastakken eieren

 

Bestel button 


 

“Paas -catchers” - vrolijke boeketten met Pasen

Met onze gemengde paasboeketten Happy Spring  en Little Spring haal je de Pasen letterlijk in je huis. Little Spring is het broertje van zijn grote broer Happy Spring, ofwel het iets kleinere formaat. Beide boeketten zijn hartstikke leuk om met het paasontbijt met 1e of 2e paasdag aan familie te geven of gewoon om iemand mee te verrassen. Met de vrolijke gele kleuren en de kersenbloesem en de berkentakjes in het boeket zijn dit echt Paasei catchers.

Rozentaartje Fijne Pasen


Rozentaartje Fijne PasenRozentaartje Verpakking

Bestel button

 

​Paasboeketten

Boeket LenteBoeket SpringBoeket Little Spring 

Bestel button

Voor 14:00 uur jouw verrassing besteld, is de volgende dag bezorgd 

Verrassende icoonVoor 12 uur besteld, morgen in huis

Onze paasboeketten en paasbloemen bestel je gemakkelijk en snel bij Bloomgift. Bestel je op werkdagen je bestelling voor 14:00 uur, dan wordt het de volgende dag nog geleverd. Vergeet niet bij je bestelling een leuk kaartje en vaas te kiezen. 

Vragen over de bezorging


 

Nu 10% paaskorting op het hele assortiment! Geldig t/m 21 april 2019!