Zoek
Filters

Plukboeketten bestellen

Plukboeket Pastel

Bloemen speciaal voor jou geplukt

Ze zijn helemaal hip & trendy op het moment: De Plukboeketten. Door hun losse en wat verwilderde stijl in combinatie met veel variërende bloemsoorten en weinig bladgroen is een plukboeket echt een levendig boeket. De bloemen staan bij een plukboeket centraal in tegenstelling tot de gewone boeketten. Heb jij al een keer zo’n mooi plukboeket besteld? Bloomgift heeft ze in verschillende kleuren en soorten voor je samengesteld afgestemd op het seizoen. Plukboeketten zijn er voor elke gelegenheid. Stuur de jarige een mooi verjaardags plukboeket, stuur een pasgetrouwd stel een modern elgeant plukboeket of gewoon een trendy plukboeket Maud met mooie allium bloemen. Het leuke aan de plukboeketten is; ze zijn te bestellen inclusief vaas. Heb je vóór 14:00 uur een plukboeket bij Bloomgift besteld, dan wordt deze de volgende dag thuis bij je bezorgd. Wie stuur jij zo'n mooi plukboeket met vaas cadeau?

 

Plukboeket Elegance Zoom Plukboeket Verjaardag Zoom Plukboeket Maud Zoom

 

Plukboeket online bestellen en laten bezorgen

Een plukboeket met vaas, bestel je heel gemakkelijk en snel op Bloomgift.nl. In een paar stappen heb jij al zo’n prachtig plukboeket besteld. Alle plukboeketten worden door ons op elk adres in Nederland en België bezorgd. Wij verpakken ieder plukboeket zorgvuldig in een unieke verpakking en doen de bloemen in een mooie kraftzak, zodat het boeket en de bloemen goed tot zijn recht komen. Zo is het dé ideale verrassing om iemand cadeau te doen die van bloemen houdt.

 

Plukboeket neerzettenPlukboeket ZomerPlukboeket Zomer setting

 

Wat is een plukboeket?

Een plukboeket is een trendy veldboeket of ook wel een hoog-laag-boeket genoemd. Het boeket wordt geschikt met verschillende lengte en seizoensgebonden bloemen. In tegenstelling tot de “gewone” boeketten wordt er bij de plukboeketten weinig tot géén bladgroen gebruikt. Hierdoor krijgt het boeket echt een levendige uitstraling en staan de bloemen centraal. Het is net alsof de bloemen zelf door jou geplukt zijn. Bij de meeste plukboeketten wordt ook een mooie vaas meegeleverd.

 

Plukboeket SettingPlukboeket MaudPlukboeket vasthouden

 

Zelf een plukboeket samenstellen? 

Wil je een mooi plukboeket zelf samenstellen? Het lijkt in eerste opzicht vrij eenvoudig, maar na een tijdje kom je erachter dat het schikken van een plukboeket toch niet zo eenvoudig is. Graag leggen wij jou uit waarom en geven wij je enkele tips.

✓  Smalle glazen vaas gebruiken
✓  Bloemen kruislings met elkaar steken
✓  Langere bloemen achterop in de vaas houden
✓  Begin met de zware lange bloemen en eindig met de fijne korte bloemen
✓  Schoon water gebruiken, schuin afsnijden en snijbloemvoedsel toevoegen

Plukboeket ElegancePlukboeket MaudPlukboeket SummertimePlukboeket Verjaardag


Als jij bij Bloomgift een plukboeket besteld en je hebt zelf genoeg vazen in huis, dan is het verstandig om een vaas te kiezen met een hals die aan de bovenkant smal is. Dankzij de smalle hals van de vaas blijven de bloemen mooi rechtop staan. Doordat we weinig tot géén bladgroen bij de plukboeketten gebruiken is het moeilijk om de bloemen te schikken en ze stevigheid te bieden tussen het groen. De bloemen worden één voor één kruislings in de vaas gestoken, waarbij de wat langere en zwaardere stelen meer achterin de vaas gestoken worden en de wat kortere en fijnere bloemen voorop. Op deze manier creëer je de juiste symmetrie aan het plukboeket. Zo krijg je langzamerhand het wilde en nonchalante plukboeket waar je lang van kunt gaan genieten.