Zoek
Filters

Rozen online bestellen & bezorgen

  

Rozen roodRozen oranjeRozen lilaRozen apricot


Bos rozen, boeket rozen of rozentaartje bezorgen?

Ben je op zoek naar een mooie bos rode of witte rozen? En wil je deze rozen aan huis bij iemand laten bezorgen? Ook voor het online bestellen en bezorgen van rozen ben je bij Bloomgift aan het juiste adres. Bij ons heb je een ruim assortiment aan kwalitatieve rozen in verschillende kleuren en soorten. Alle rozen welk je in onze webshop vind, worden rechtstreeks door Bloomgift ingekocht op de bloemenveiling in Aalsmeer. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de rozen 7 dagen vers blijven. De roos is de koningin onder de bloemen en mensen zijn toch altijd weer blij verrast als ze een mooie bos rozen ontvangen. Het zal je dan ook niet verbazen dat in vrijwel al onze boeketten rozen voorkomen. Daarnaast hebben wij rozen in verschillende vormen voor je beschikbaar:

✓  Rozen door de brievenbus, oftewel onze brievenbusrozen
✓  Rozen gestoken in een taartje, oftewel onze rozentaartjes
✓  Enkele roos + bijpassend vaasje, oftewel onze single-roos
✓  Rozen in vaas in allerlei kleuren, oftewel onze mono-rozen


Rozen gewoon thuis door de brievenbus bezorgd

 

Brievenbusrozen geelBrievenbusrozen gemengdBrievenbusrozen rozeBrievenbusrozen wit

Wil jij iemand op een leuke manier verrassen met rozen? Zeg het met onze brievenbusrozen. Rozen zorgvuldig in een sfeervol doosje verpakt samen met een speciale doorzichtige versheidsfolie. Voeg er een leuk wenskaartje aan toe en je hebt een heel leuk cadeautje met rozen om iemand mee te verrassen. Het leuke is het kost maar € 10,95. Heb jij ooit zulke goedkope rozen door de brievenbus besteld? 

Tulpen bestelwagen

Rozen bezorgd door Nederland en België

Rozen bestellen en laten bezorgen doe je gemakkelijk én snel via je Bloomgift. Heb je voor 14:00 uur je rozen besteld, dan bezorgen wij het de volgende dag. Wij bezorgen rozen door heel Nederland & België. Onze rozen zijn dagvers en van uitstekende kwaliteit. Wil je iemand bedanken, feliciteren of met rode rozen de liefde tonen, wij hebben voor elk moment geschikte rozen voor je beschikbaar. Wie ga jij rozen bezorgen.

Brievenbusrozen Brievenbusrozen ontvangst
 

Rozen icoon

Rozen bestel je online bij Bloomgift.nl 

Wij hebben een ruime keus voor je online beschikbaar. Bekijk onze brievenbusrozen of kies gewoon een mooie bos rozen met vaas het kan allemaal. Wil je graag gemengde rozen? Of houd jij meer van roze of witte rozen? Wij hebben alle tulpen in alle kleuren en geschikt voor elke gelegenheid. Je kan daarnaast nog kiezen of je 10 of 20 rozenstelen wilt laten bezorgen. Je kan onze tulpen alleen niet hele jaar kopen. Wij hebben ze alleen in het tulpenseizoen voor je beschikbaar, welke duurt van begin januari tot en met eind april/begin mei. Wacht niet langer en bestel de rozen gemakkelijk en snel bij Bloomgift.nl. O ja, het leuke aan Bloomgift is, je kan aan je rozen verrassing nog een leuk kaartje met persoonlijke boodschap aan toevoegen ook. Samen met onze verzorging tips is verrassing met rozen echt compleet! Voor wie ga jij een prachtige bos rozen bestellen?

Iphone

Eenvoudig rozen bestellen via je IPhone

Wist je trouwens ook dat je onze rozen met een IPhone of Android besturingssysteem kan bestellen? Net als in onze desktop versie, kan je heel eenvoudig via je smartphone een bestelling plaatsen.