Zoek
Filters

Secretaressedag

 

Verras je secretaresse met bloemen op Secretaressedag!

 

 

Plukboeket VoorjaarRozentaartje BedanktGemengde Tulpen 

24 april 2019 is het dé dag voor de Secretaresses, ofwel Nationale Secretaressedag. Zet jouw secretaresse in het zonnetje en verras haar één keer per jaar met een prachtig boeket. Bij Bloomgift zijn er tal van mogelijkheden om jouw secretaresse flink in de watten te leggen. Zo kan je haar verrassen met een prachtig plukboeket, een mooie bos gemengde tulpen of een leuk rozentaartje. Het leuke aan onze bloemen is, je kan je secretaresse nog een persoonlijke boodschap schrijven. Zo verras je jouw secretaresse echt op deze speciale dag. Kom waar wacht je nog op en bestel een mooie bos bloemen met kaartje voor jouw secretaresse.


Vrolijke bloemen, hét perfecte cadeau voor jouw secretaresse

Plukboeket Zoom Plukboeket Sfeer

Bloemen is hét ideale cadeauom aan jouw secretaresse te geven. Het is een blijk van waardering voor de werkzaamheden die zij verricht. Geef jouw secretaresse de aandacht die ze verdient en maak haar blij met een mooie bos bloemen van Bloomgift. Wij hebben een ruim assortiment aan bloemen en planten waaruit je online kunt kiezen. Het bestellen van bloemen voor jouw secretaresse is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Stuur jouw secretaresse bloemen via de brievenbus...

Brievenbusbloemen BloomgiftBrievenbusbloemen BloomgiftSpeciaal voor Jou

Natuurlijk wil je jouw secretaresse persoonlijk verrassen. Je kan bij Bloomgift ervoor kiezen om jouw bloemen per post naar het huisadres van jouw secretaresse sturen. Moet je er natuurlijk wel opletten dat je dit niet door je secretaresse laat doen. Welke brievenbusbloemen ga jij op Secretaressedag bezorgen? Heb je vóór 14:00 uur besteld, dan bezorgen wij jouw bloemen voor jouw secretaresse gewoon de volgende dag.

Fijne Secretaressdag!