Zoek
Filters

Secretaressedag cadeau

Secrateressedag 2020 

Verras met bloemen op Secretaressedag!
 

 


Op donderdag 16 april 2020 is het de dag voor de Secretaresses, ofwel Nationale Secretaressedag. Wil je jouw secretaresse in het zonnetje zetten en met een leuk secretaresse cadeau. Verras haar bijvoorbeeld met een prachtig bloemen boeket. Bij Bloomgift zijn er tal van bloemen die je cadeau kunt geven tijdens secretaressedag. Leg je secretaresse flink in de watten met bijvoorbeeld een prachtig plukboeket, een mooie bos tulpen of een leuk rozentaartje. Het leuke aan onze bloemen is, je kan je secretaresse ook nog een persoonlijke boodschap schrijven. Zo verras je jouw secretaresse echt op deze speciale dag. Kom waar wacht je nog op en bestel een mooie bos bloemen met kaartje voor jouw secretaresse.

 

 

Plukboeket Pastel Secretaressedag 
Rozentaartje Bedankt
Bos Gemengde Tulpen inclusief Vaas

 

Secretaressedag cadeau

Vind je het lastig om te bepalen wat je cadeau moet geven op secretaressedag en wil je graag iets extra's geven? Met bloemen van Bloomgift zit je altijd goed. Speciaal om alle office managers, directie secretaresses en persoonlijk assistenenten in het zonnetje te zetten hebben wij dé Rozentaart Combi Deal samengesteld. Een rozentaartje Bedankt met een 'Thank You' ballon en een Tony Chocolony chocoladereep. Voeg er een leuke bedankt of zomaar kaart aan je verrassing voor je secretaresse toe en je hebt een ideaal kado. Een ballon is namelijk ook het ideale cadeau om je secretaresse mee te verrassen en bovendien eenvoudig vast te maken aan het bureau. Zo kan iedereen op afstand zien dat jouw secretaresse zeker niet vergeten is op deze bijzondere dag. Wij doen deze gehele secretaresse verrassing in onze unieke cadeauverpakking.

 

Secretaresse cadeau Bloemen Verzenddoos Secretaresse

 

 

Bloemen voor secretaresse…

Bloemen is het ideale secretaressedag cadeau. Het is een blijk van waardering voor de werkzaamheden die zij heeft verricht. Geef jouw secretaresse de aandacht die ze verdient en maak haar blij met mooie bloemen op secretaressedag. Bij Bloomgift vind je de mooiste brievenbusbloemen voor jou secretaresse. Ideaal toch? Deze bloemen passen precies door de brievenbus, waardoor jouw secretaresse niet thuis hoeft te zijn. Bij Bloomgift vind je een ruim assortiment aan bloemen en planten en nog veel meer wat je tijdens de secretaressedag cadeau kunt doen. Het bestellen van bloemen voor jouw secretaresse is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Brievenbusbloemen BloomgiftBrievenbusbloemen BloomgiftSpeciaal voor Jou

 

 

Bloemen voor je secretaresse vandaag besteld, morgen bezorgd

Natuurlijk wil je jouw secretaresse persoonlijk verrassen op donderdag 16 april 2020. Je kan bij Bloomgift ervoor kiezen om de bloemen op de secretaressedag zelf te laten bezorgen bij haar thuis. Moet je er natuurlijk wel opletten dat je dit niet door je secretaresse laat doen! Met welke bloemen ga jij jouw secretaresse verrassen? Bestel op woensdag 15 april 2020 vóór 14:00 uur, zodat wij de bloemen op secretaresse dag kunnen bezorgen.

Fijne Secretaressedag!