Zoek
Filters

Sinterklaas


Hij komt, Hij komt! Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas icon png  

    

Sinterklaas is weer uit Spanje aangekomen. Samen met zijn Pieten is hij op 16 november in Apeldoorn aangekomen. Dit keer niet met zijn pakjesboot, maar de Sint kwam  met zijn Pieten aan met de stoomtrein. De komende dagen is het weer een heerlijke & spannende tijd met veel pepernoten, schoentjes zetten en natuurlijk met als hoogtepunt 5 december (pakjesavond) in het vooruitzicht. De tijd om elkaar te verwennen met leuke Sinterklaas cadeaus. Laat je door Sinterklaas verrassen met de leuke brievenbusbloemen en vrolijke boeketten van Bloomgift.

 

Brievenbusbloemen Sint & Piet Brievenbusbloemen Sint & Piet
Laat je brievenbusbloemen door de Bloomgift Pieten inpakken
  

Ook dit jaar heeft de Sint aan Bloomgift gedacht. Je kan nu tegen een kleine vergoeding van € 2.00 je eigen brievenbusbloemen door de Bloomgift Pieten laten inpakken. De Sint heeft 3 soorten inpakpapier uit Spanje meegenomen. Laat je Sinterklaas cadeau feestelijk inpakken en maak je verrassing compleet met een leuk persoonlijk kaartje van de Sint. Wie ga jij met Sinterklaas verrassen? 

Sinterklaas Inpakpaier
Sinterklaas inpakpapier Figuur
Sinterklaas Inpakpapier

 

Voor 14:00 uur besteld, de volgende dag in huis! 

Heb je jouw Sinterklaas bloemen vóór 14:00 uurbij Bloomgift besteld, dan wordt je bloemverrassing dezelfde dag nog door de Bloomgift Pieten verstuurd. Sinterklaas heeft het deze tijd wel heel erg druk om alle kadootjes van Bloomgift op tijd te bezorgen, dus zorg ervoor dat je op tijd besteld.