Zoek
Filters

Sinterklaas


Hij komt, Hij komt! Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas icon png
   

Sinterklaas is weer uit Spanje aangekomen. Samen met zijn Pieten komt hij op 19 november weer aanvaren. De komende dagen is het weer een heerlijke & spannende tijd met veel pepernoten, schoentjes zetten en natuurlijk met als hoogtepunt 5 december (pakjesavond) in het vooruitzicht. De tijd om elkaar te verwennen met leuke Sinterklaas cadeaus. Laat je door Sinterklaas verrassen met de leuke brievenbusbloemen en vrolijke boeketten van Bloomgift.

 

  


Laat je brievenbusbloemen door de Bloomgift Pieten inpakken  

Ook dit jaar heeft de Sint aan Bloomgift gedacht. Je kan nu tegen een kleine vergoeding van € 2.00 je eigen brievenbusbloemen door de Bloomgift Pieten laten inpakken. De Sint heeft 3 soorten inpakpapier uit Spanje meegenomen. Laat je Sinterklaas cadeau feestelijk inpakken en maak je verrassing compleet met een leuk persoonlijk kaartje van de Sint. Wie ga jij met Sinterklaas verrassen? 

Inpakpapier Sinterklaas Sint & Piet  Inpakpapier Sinterklaas tekst  Inpakpapier Sinterklaas figuurtjes

  


Voor 14:00 uur besteld, de volgende dag in huis! 

Heb je jouw Sinterklaas bloemen voor 14:00 uur bij Bloomgift besteld, dan wordt je bloemverrassing dezelfde dag nog door de Bloomgift Pieten verstuurd. Sinterklaas heeft het deze tijd wel heel erg druk om alle kadootjes van Bloomgift op tijd te bezorgen, dus zorg ervoor dat je op tijd besteld. Groetjes Sint & Piet.