Zoek
Filters

Valentijnsdag

  


Op zoek naar het beste Valentijnsdag cadeau voor haar?


 

 

Stuur een een Valentijnsboeket met een Valentijnskaart ♥️ 

14 februari is het dé dag van de liefde, oftewel Valentijnsdag. Het moment om je (stille) geliefde te verrassen met een mooi bos rode rozen of een prachtig valentijnsboeket. Laat je door ons voor Valentijnsdag inspireren. Bij Bloomgift heb je een ruime keuze aan diverse valentijnsbloemen. Wie ga jij verrassen op deze bijzondere dag?

 Rode rozenBrievenbusrozen roodSingle roos rood (inclusief vaasje) Rode brievenbustulpen 

 

 

Rode rozen voor Valentijnsdag laten bezorgen? ♥️   

Ben je op zoek naar een grote bos rode rozen, wil je iemand anoniem verrassen met rode brievenbusrozen of zoek je gewoon één enkele prachtige rode roos inclusief bijpassend vaasje? Dan zit je bij Bloomgift aan het juiste adres. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een mooi Valentijnsdag assortiment aan bloemen samengesteld. Wist je trouwens dat je bij Bloomgift jouw liefde door de brievenbus kan laten bezorgen? O ja, voor slechts € 9.95 zo’n prachtig enkel rode roos met mooi bijpassend vaasje. Echt een hartstikke leuk valentijnscadeau om je geliefde mee te verrassen. Het leuke is, je kan aan jouw verrassing met bloemen nog een leuk valentijnskaartje toevoegen ook? Wij maken Valentijnsdag samen met jou bijzonder. 

 

Nieuw in ons assortiment - Rozentaartjes ♥️ 

Wil je iemand op een leuke manier met bloemen verrassen en laten weten dat je van diegene houdt? Zeg het met de rozentaartjes van Bloomgift. Een nieuwe leuke manier om iemand bloemen te geven. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij dit leuke rozentaartje ook nog in 2 andere tekst varianten welke wij op de voorzijde van het doosje kunnen plakken: 

✓ Happy Valentine
✓ Heel veel liefs..

rozentaartjeRozentaartje doosrozentaartje

De verse rode rozen worden in een leuk zwart hoedendoosje gedaan met een diameter van 14cm. Op de deksel van het hoedendoosje zit nog een leuk groot hartje. De rozen worden vers gekocht en zijn lang houdbaar, dankzij de oase taart welk in het zwarte doosje zit. Deze oase taart (ook wel bekend als steekschuim) neemt volledig vocht op, waardoor de rozen vers blijven. Wie ga jij met Valentijnsdag verrassen met deze leuke taart met rode rozen?
 

Voeg een leuk valentijnskaartje aan je bloemen toe ♥️ 

Bij Bloomgift heb je keuze uit ruim meer dan 40 kaartjes. Maak je verrassing voor Valentijnsdag compleet en voeg één van deze leuke valentijnskaartjes aan jouw bestelling toe. Wil je jouw bloemen anoniem versturen met kaartje, dat kan natuurlijk ook! Plaats jouw bestelling en voeg vervolgens jouw geheimzinnige liefdesverklaring zonder naam toe. Wij zorgen ervoor dat jouw geliefde op deze bijzondere dag verrast gaat worden. Fijne Valentijnsdag! 

Kaartjes GIF

 

Vóór 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis ♥️ 

Waar wacht je nog op! Verras je geliefde met Valentijnsdag en bestel gemakkelijk en snel je valentijnsbloemen op Bloomgift.nl. Als je op Valentijnsdag (14 februari) zelf besteld, kunnen wij je bestelling niet meer klaarmaken. Zorg er dus voor dat je voor 14:00 besteld, want het zou toch zonde zjin als je jouw geliefde niet kan verrassen met een bloemetje. Wie ga jij met Valentijnsdag verrassen?