Zoek
Filters

Valentijnsdag

  Valentijn rode rozen bezorgen


Valentijn bloemen bij Bloomgift


 

 

Welke Valentijn bloemen kies jij? 

Op 14 februari is het de dag van de liefde, oftewel Valentijnsdag. Het moment om je (stille) geliefde te verrassen met een prachtige bos rode rozen of een prachtig valentijnsboeket. Laat je inspireren door de Valentijn bloemen van Bloomgift. Bij ons heb je een ruime keuze aan diverse Valentijn bloemen. Wie ga jij verrassen op Valentijnsdag? 

 Rode rozenBrievenbusrozen roodSingle roos rood (inclusief vaasje) Valentijnscadeau Combi Deal

 

 

Valentijn rozen

Met Valentijn zijn rozen veruit de populairste bloemen. Dit komt doordat de roos symbool staat voor liefde en vertrouwen. Bovendien hebben rozen prachtige hartvormige blaadjes. De doorns van een roos staan voor pijn, want liefde is niet altijd even makkelijk. Rozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Rode rozen staan voor romantiek, verleiding en verlangen. Terwijl witte rozen staan voor echte liefde, puurheid en waardigheid.

 

Valentijn rozen laten bezorgen?

Wil je een grote bos rozen laten bezorgen aan jouw liefde? Dan zit je bij Bloomgift helemaal goed. Naast een grote bos rozen, kun je natuurlijk ook een losse roos bestellen voor Valentijn. Onze losse rozen zijn te bestellen inclusief een bijpassend vaasje. Of verras iemand met onze rode brievenbus rozen. De rozen worden door de brievenbus bezorgd, waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om ze in ontvangst te nemen. Maak je verrassing compleet door een Valentijnskaartje aan je Valentijn bloemen toe te voegen. Natuurlijk kun je de Valentijn rozen anoniem laten bezorgen. Wie ga jij met onze Valentijn rozen verrassen?

 

Rozentaartjes

Wil je iemand op een leuke manier met Valentijn bloemen verrassen en laten weten dat je van diegene houdt? Zeg het met de rozentaartjes van Bloomgift. Een nieuwe leuke manier om iemand met Valentijn bloemen te geven. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij dit leuke rozentaartje Hou van Jou in een unieke cadeauverpakking.

Rozentaartje doosrozentaartje

De verse rode rozen worden in een leuk zwart hoedendoosje gedaan met een diameter van 14cm. Op de deksel van het hoedendoosje zit nog een leuk groot hartje. De rozen worden vers gekocht en zijn lang houdbaar, dankzij de oase taart welk in het zwarte doosje zit. Deze oase taart (ook wel bekend als steekschuim) neemt volledig vocht op, waardoor de rozen vers blijven. Wie ga jij met Valentijnsdag verrassen met deze leuke taart met rode rozen? 

 

Valentijnsboeket

Wil je eens iets anders versturen dan Valentijn rozen? Denk dan eens aan een valentijnsboeket met rode tulpen. Of kies voor onze prachtige brievenbus tulpen, zodat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Deze tulpen worden gewoon op Valentijnsdag door de brievenbus bezorgd. Ideaal toch? Daarnaast hebben we ook een prachtige rode bos gerbera’s in ons assortiment. Kortom, ook voor een origineel Valentijnsboeket ben je bij Bloomgift aan het juiste adres. Natuurlijk kun je onze Valentijn bloemen ook anoniem versturen.

Valentijnsboeket Red Jewel Valentijn bloemen bezorgen

Voeg valentijnskaartje toe aan bloemen 

Bij Bloomgift kun je Valentijn bloemen met kaartje versturen. Je hebt de keuze uit meer dan 40 kaartjes. Maak je verrassing voor Valentijnsdag compleet en voeg één van onze leuke valentijnskaartjes aan jouw bestelling toe. Wil je jouw Valentijn bloemen anoniem versturen met kaartje? Dat kan natuurlijk ook. Plaats jouw bestelling en voeg vervolgens jouw geheimzinnige liefdesverklaring zonder naam toe. Wij zorgen ervoor dat jouw geliefde op deze bijzondere dag verrast gaat worden. Fijne Valentijnsdag!

 

Kaartjes GIF

 

Valentijnsballon

Wil je met Valentijnsdag geen bloemen geven? Met een Love You ballon of Hartjes ballon kun je op een luchtige manier iemand laten weten dat je van hem of haar houdt. Natuurlijk kun je een Valentijnsballon van Bloomgift eenvoudig combineren met roos en of valentijnskaartje. Zo maak je jouw valentijnscadeau extra persoonlijk. Liever anoniem blijven? Dat is geen probleem!

 

Valentijnsballon   Hartjesballon voor Valentijnsdag

 

Vóór 14:00 uur besteld is de volgende dag in huis ♥️ 

Heb jij jouw favoriete valentijnsboeket of Valentijn bloemen gevonden? Twijfel niet langer en verras jouw geliefde met Valentijnsdag! Bestel je Valentijn bloemen gemakkelijk en snel via Bloomgift. Zorg dat je op 13 februari voor 14:00 uur je bestelling hebt doorgegeven, zodat wij jouw bloemen kunnen bezorgen op Valentijnsdag. Let op: als je op Valentijnsdag zelf besteld, kunnen wij de bestelling helaas niet meer klaarmaken. Zorg er dus voor dat je op tijd besteld, want het zou toch zonde zijn als je jouw geliefde niet kan verrassen met prachtige Valentijn bloemen of valentijnsboeket. Wie ga jij met Valentijnsdag verrassen?