Zoek
Filters

Zakelijk verrassen met bloemen voor Kerst

Zakelijk verrassen met bloemen voor Kerst
De decembermaand. Rennen, vliegen, haasten en door want er moet nog veel gebeuren. De laatste cijfers de deur uit, nog even de puntjes op de 'i' van die belangrijke presentatie en oh.. die eindejaarsgesprekken... Om het deze periode jou en het bedrijf wat makkelijker te maken, heeft Bloomgift dé perfecte kerstcadeaus voor je samengesteld. 

Met welke bloemen kan je als bedrijf je zakelijke relatie, collega of werknemer verrassen? Check de 5 cadeautips om moeiteloos indruk te maken deze kerst! Want je personeel en zakenrelaties (positief) verassen deze tijd van het jaar is zo belangrijk! Zij zijn bepalend voor het behalen van jouw successen. En juist daarom is een blijk van waardering en een 'Merry everything' key! En deze blijk van waardering kun je laten zien met een prachtig fleurig kerstgeschenk..  Let's take a look.

 

Tip 1:

 

Verras je personeel en of zakelijke relatie met brievenbusbloemen

Bloemengeluk door de brievenbus! Na een dag hard werken een fleurige verassing vinden in de brievenbus. Een blijk van waardering en dat zonder gedoe met 'het pakketje ligt bij de buren' of 'haal je verassing op bij een postNL punt'. Nee je relatie/werknemer wordt gegarandeerd diezelfde dag verrast! Dit is het geluk dat je verstuurd met de brievenbusbloemen van Bloomgift. En hiermee vertrek je eenvoudig de boodschap van de fijne en bloeiende samenwerking met zakelijke relaties en/of personeel. Creëer een lach op het gezicht en onderscheid je van de rest. Dit heeft de wow-factor.

Kies één van de drie kerststukjes die door de brievenbus worden bezorgd met bjipassende kerstkaart met je persoonlijke kerst boodschap.

 

1. Merry X-Mas

Ga je traditioneel rood laten bezorgen met brievenbusbloemen: 'Merry Christmas' ? Met oa. de amaryllis, ilex en eucalyptus, bezorg je dé perfecte kerst combinatie.

Brievenbusbloemen Merry X-Mas

 

 

2. Brievenbusbloemen Mistletoe

Wat dacht je van een witte kerst met zelfs een houten sneeuwhanger? Yes! Met deze prachtige nobilis kersttak omringd door kerstbloemen bezorg je een waar kerstgevoel. En met de zilveren details maakt het kerststukje door de brievenbus een chique kerstcadeau om te versturen als relatiegeschenk! Je werknemer of relatie kan deze kerstverrassing ophangen aan de voordeur of in een klein vaasje zetten op de tv-meubelkast.

Brievenbusbloemen Mistletoe

 

3. Winterfeest

Een witte kerst bezorgen? Goed plan toch! En nee, hier gaat het niet om sneeuw en/of wijn haha. Maar over hele leuke brievenbusbloemen in het wit, met uiteraard het kersttintje. Met oa.witte rozen, zilveren asparagus en als eyecatcher de witte amaryllis is het een feestje voor in de vaas & je zakelijke relatie (of personeel!) kan hiermee zijn of haar creativiteit mee kwijt. De 12 losse bloemen worden namelijk los in de verpakking verstuurd! MERRY X-MAS!

Brievenbusbloemen Winterfeest

Welke van deze drie Brievenbusbloemen ga jij versturen naar je zakelijke relatie deze kerst?
Of ga je voor...

 

 

Tip 2:

 

Flowerbox het pareltje van Bloomgift's kerstcollectie 2019

Rozentaartjes, de hit op instagram! Je collega's of zakenrelatie/partners niet in de weer laten gaan met water? Dan is een rozentaart echt perfect. Want je hoeft er enkel van te genieten! De rozen zijn gestoken op een stuk steekschuim, die voorzien is van water. Easy kerst met een hoog feestgevoel! Hierin zijn twee kerstvarianten:

Happy Christmas

Rozentaartje Happy Christmas

Merry X-Mas  

Ook bij de rozentaartjes voeg je eenvoudig een persoonlijke kerstkaart toe. En de rozentaart wordt verstuurd in unieke feestelijke verpakking.
One to remember! 

Rozentaartje Merry X-Mas

 

Tip 3:

 

Deze speciale periode in het jaar vraagt om een bijzonder kerstgeschenk. Verras collega’s of relaties daarom met een kerstboom.

Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn je takken wonderschoon. Als iets kerst uitstraalt is het wel een kerstboom! En deze kerstboom is voorzien van echte nobilistakken en met 'sneeuw', wat een hartstikke leuk winters effect geeft! Welke zakelijke relaties bezorg jij een waar kerstgevoel? Wij bezorgen deze kerstboom in een vrolijke cadeauverpakking.

Kerstboom met sneeuw

 

Tip 4:

 

Bloeiende relatiegeschenken

Christmas Dream  of Winter Wonder. Kerstbloemen als de amaryllis, de ilex en eucalyptus sieren dit handgebonden kerstboeket. Een fijne bloeiende samenwerking gehad? This is the one!

 

Christmas Dream

Boeket Winter Wonder

 

Tip 5:

 

Ga voor de Amaryllis die oa. symbool staat voor kracht en trotsheid!

De amaryllissen zijn echte kerstbloemen en met dit boeket amaryllis rood met kiefer of de witte variant Snowwhite bezorg je zeker een waar kerstgevoel!  Per steel komen er meerdere bloemen tot uiting, een waar feestje in de vaas. Een mooie manier om de laten zien dat je blij bent zaken met ze te doen. 

Boeket Amaryllis rood met Kiefer

Amaryllis Snowwhite met Kiefer

 

Kerst is het uitgelezen moment om zakelijk relaties een persoonlijke boodschap te sturen. Bedank leveranciers voor een prettige samenwerking, klanten voor hun vertrouwen in jouw organisatie en medewerkers voor hun inzet. Om alle kerstgeschenken te zien: https://www.bloomgift.nl/kerstcollectie.

 

Waarom bij Bloomgift voor je zakelijke kerstcadeaus?

Omdat Bbloomgift de gezellige drukke kerstperiode moeiteloos laat verlopen! Bestel eenvoudig jouw kerstgeschenk en wij beloven:

  7 dagen vers garantie
  Verassende verpakking
  Scherp in prijs
  Rechtstreekse levering
  Ruim kerst assortiment
✓  Levering in Nederland en België
  Voeg eenvoudig een persoonlijke kerstgroet toe 

 

Wanneer is het kerstmis? 

Je hebt nog even, maar over 6 weken is het alweer feest! De eerste kerstdag valt op woensdag 25 december en tweede kerstdag valt dit jaar op donderdag 26 december. 

 

Meerdere orders laten bezorgen?

Liever in 1x tegelijkertijd jouw personeel blij maken met kerstbloemen? Of ga je liever zelf langs met de bloementaartjes voor relatiegeschenk? Laat de order dan op kantoor afleveren! Vragen? Mail dan naar zakelijk@bloomgift.nl en wij kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Have a happy (and worriless) Christmas.

Plaats uw commentaar