Zoek
Filters

Bloemenabonnementen

Bloemen abonnement banner

Bloemenabonnement: elke week bloemen thuisbezorgd

 

Houd jij ook zo van bloemen? Vind je het leuk om op een vast bezorgmoment bloemen thuisbezorgd te krijgen? Dan is een bloemenabonnement van Bloomgift misschien wel iets voor jou. Bij ons heb je keuze uit 3 verschillende soorten bloemenabonnementen:

①  Abonnement Brievenbusbloemen
②  Abonnement Boeketten
③  Abonnement Bos bloemen

 

Met elk bloemenabonnement kan jij zelf bepalen hoe lang je het abonnement wilt aangaan. Je kan hierbij kiezen tussen een termijn van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Wij sturen je elke week een prachtig veldboeket of een mooie bos bloemen op, afhankelijk van het soort abonnement. Mocht je in de tussentijd op vakantie gaan of je abonnement even wilt pauzeren of stopzetten, dan kun je onze klantenservice een e-mail sturen: support@bloomgift.nl. Zij zorgen ervoor dat jouw bloemenabonnement netjes gepauzeerd of gestopt wordt.

 

De Abonnementsvormen

  

Bloomgift brievenbusbloemen

 

Bloemen abonnement


Bloemen abonnement

Abonnement

Brievenbusbloemen

 

 1 maand / 3 maanden / 6 maanden

Elke week brievenbusbloemen

Verschillende bloemen

Eigen vaste bezorgdatum

Uniek verpakt 

€ 59,95 voor 1 maand

incl. verzendkosten

Abonnement

Plukboeketten

 

 1 maand / 3 maanden / 6 maanden

 Elke week een vrolijk (pluk)boeket

Verschillende boeketten per seizoen

Eigen vaste bezorgdatum

Uniek verpakt 

€ 99,95 voor 1 maand

incl. verzendkosten

Abonnement

Bos Bloemen

 

 1 maand / 3 maanden / 6 maanden

 Elke week een andere bos bloemen

Verschillende bloemen

Eigen vaste bezorgdatum

Uniek verpakt 

€ 79,95 voor 1 maand

incl. verzendkosten

Bestel nu button

Bestel nu button

Bestel nu button

 Hoe werkt een bloemenabonnement?

Eigenlijk werkt het samenstellen van jouw bloemenabonnement heel eenvoudig. In slechts 3 stappen heb jij jouw abonnement bloemen besteld. Ook leuk om iemand cadeau te doen, vooral wanneer iemand dol op bloemen is. 

Bosje bloemen icoon

Calender icoon

Verzend icoon

1. 
Kies je 
abonnement

2.
Bepaal 
hoe lang

3.
Laat ze
bezorgen

 

Stap 1: Kies je abonnementsvorm

Je kiest het abonnement wat het beste bij jou past. Wil je elke week een totaal andere bos bloemen ontvangen? Dan past het bos bloemen abonnement het beste bij jou. Zeg je van ik wil graag elke week een schitterend boeket geïnspireerd op het seizoen in je woonkamer hebben staan, dan kies je voor het boeketten abonnement. Wil je iemand verrassen met elke week een leuk bloemetje dat door de brievenbus past? Dan is het brievenbus bloemenabonnement hetgeen waar je naar op zoek bent. Het leuke is dat de ontvanger er niet speciaal voor thuis hoeft te zijn. We bezorgen jouw brievenbusbloemen gewoon elke week door de brievenbus tussen de folders door. O ja, welke abonnementsvorm je ook kiest, de bloemen worden thuisbezorgd inclusief verzendkosten.

Stap 2: Bepaal hoe lang je het bloemenabonnement wilt afsluiten?

Jij bepaalt bij het afrekenen wanneer je jouw bloemen thuisbezorgd wilt hebben. De 1e bezorgdatum die je aangeeft is tegelijkertijd je toekomstig bezorgdag. Dus als je aangeeft dat je het op zaterdag de bloemen thuisbezorgd wilt hebben, dan krijg je de overige 3 leveringen ook op deze dag bezorgd. Elk abonnement kan 1 maand, 2 maanden of 6 maanden worden afgesloten. Wil je jouw bloemenabonnement stopzetten, pauzeren of verlengen? Geen probleem, stuur dan een mailtje naar onze klantenservice en zij passen dit voor je aan.

 

Stap 3: Vul je adresgegevens in, betaal en geniet...

Eenmaal je bloemenabonnement en de duur ervan gekozen? Dan is het nu enkel nog de taak om je factuur- en bezorgadres in te vullen. Is het voor jezelf dan vind je aan dat het factuuradres gelijk moet zijn aan het bezorgadres. Wil je iemand een leuk abonnement bloemen cadeau doen? Geef dan het adres van die persoon op. Ook hier geldt, de 1e bezorgdatum die je aangeeft is tegelijkertijd de toekomstige bezorgdag voor degene die deze verassing ontvangt. Dan moet je daarna alleen nog even betalen en je kan elke maand gaan genieten van leuke bloemen. Wie wil er nou niet elke week bloemen op de deurmat hebben liggen?


 

Wat houdt het brievenbus bloemabonnement in?

Abonnement brievenbusbloemenAbonnement brievenbusbloemenAbonnement brievenbusbloemenAbonnement brievenbusbloemen

Wil jij op een vast moment bloemen thuis ontvangen? Maar heb je geen tijd om hier speciaal voor thuis te zijn? Dan hebben wij iets nieuws voor jou: het brievenbus bloemenabonnement. Met dit abonnement krijg je van ons elke week leuke bloemen thuisbezorgd door de brievenbus. Een leuk en betaalbaar abonnement als je in het weekend bloemen thuis wilt hebben staan.


Eigenschappen:

  Brievenbusbloemen afgestemd op het seizoen
  Bezorgkosten zijn bij het abonnement inbegrepen
  Bloemen thuisbezorgd op een vaste dag die je zelf aangeeft
 Je hoeft er niet speciaal voor thuis te zijn
 Ideaal abonnement om iemand cadeau te doen
  Betaalbaar abonnement
✓  Abonnementsduur is: 1, 3 en 6 maanden


Prijs: 

Vanaf € 59,95 (incl. bezorgkosten)

Bestel nu button

 

 

 

Wat houdt het boeketten abonnement in?


Wil jij elke week een mooi en vrolijk veldboeket in huis, geïnspireerd op het seizoen? Dan is het boeketten abonnement een uitstekende keuze. Met dit abonnement krijg je van Bloomgift elke maand 4 prachtige met de hand gestoken veldboeketten opgestuurd. De veldbloemen zijn echt een genot om naar te kijken en maken je huis vrolijk. Bij het afsluiten van dit boeketten abonnement kan je ervoor kiezen om een mooie vaas mee te sturen. Daarna worden de bloemen thuisbezorgd zonder vaas, omdat we dan gebruik maken van de zogeheten gratis Freshbag. Je hoeft ze dan enkel nog schuin af te snijden, snijbloemvoedsel toe te voegen en de bloemen op water te zetten. Ook dit bloemenabonnement kan je natuurlijk uitstekend cadeau doen.


Eigenschappen:

  Mooie veldboeketten afgestemd op het seizoen
  Bezorgkosten zijn bij het abonnement inbegrepen
  Bloemen thuisbezorgd op een vaste dag die je zelf aangeeft 
  Mogelijkheid om een vaas toe te voegen
 Ideaal abonnement voor jezelf of voor een ander
  Abonnementsduur is: 1, 3 en 6 maanden


Prijs: 

Vanaf € 99,95 (incl. bezorgkosten)

Bestel nu button

 

 

 

Wat houdt het bos bloemenabonnement in?

Bosje bloemenBosje bloemenBosje bloemenBosje bloemen

Zeg je van ik wil graag bloemen thuisbezorgd krijgen, maar elke week een ander bos bloemen van één en dezelfde soort, dan noemen wij dat bosjes bloemen. Wil je een bos rozen, een bos tulpen, een bos gerbera’s of prachtige zonnebloemen? Wij zorgen dat je elke week nieuwe andere bloemen thuisbezorgd krijgt. Ook bij dit abonnement geldt dat wij ons laten inspireren door het seizoen. Je zal bijvoorbeeld met Pasen of met het Voorjaar geen rode bloemen van ons thuisbezorgd krijgen. Laat jezelf met dit abonnement door ons inspireren met leuke bloemen. Verras jezelf of een ander met dit leuke abonnement.


Eigenschappen:
 

✓  Diverse bossen bloemen afgestemd op het seizoen
  Bezorgkosten zijn bij het abonnement inbegrepen
  Bloemen thuisbezorgd op een vaste dag die je zelf aangeeft
  Mogelijkheid om een mooie vaas toe te voegen
 Ideaal abonnement voor jezelf of voor een ander
  Betaalbaar abonnement
  Abonnementsduur is: 1, 3 en 6 maanden


Prijs: 

Vanaf € 79,95 (incl. bezorgkosten)

Bestel nu button