Zoek
Filters

Bloemenabonnementen

Bloemenabonnement header

Elke week bloemen thuisbezorgd

 

Houd jij ook zo van bloemen? Vind je het leuk om op een vast bezorgmoment een bloemetje thuisbezorgd te krijgen? Dan zijn de Bloomgift bloemen abonnementen misschien wel iets voor jou. Bij ons heb je keuze uit 3 verschillende soorten bloemen abonnementen:

①  Abonnement Brievenbusbloemen
②  Abonnement Boeketten
③  Abonnement Bosje bloemen


Met elk bloemenabonnement kan jij zelf bepalen hoe lang je het abonnement wilt aangaan. Je kan hierbij kiezen tussen een bloemabonnement van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Wij sturen je elke week een prachtig veldboeket of mooie bloemen op afhankelijk van het soort abonnement. Mocht je in de tussentijd op vakantie gaan of je abonnement even wilt pauzeren of zelfs stopzetten, stuur onze klantenservice dan een e-mail naar: support@bloomgift.nl. Zij zorgen ervoor de jouw abonnement gepauzeerd wordt.  

De abonnementsvormen

  

Bloomgift brievenbusbloemen

 

Bloemen abonnement


Bloemen abonnement

Abonnement

Brievenbusbloemen

 

 1 maand / 3 maanden / 6 maanden

Elke week een brievenbusbloemetje

Verschillende bloemen

Eigen vaste bezorgdatum

Uniek verpakt 

€ 59,95 voor 1 maand

incl. verzendkosten

Abonnement

Plukboeketten

 

 1 maand / 3 maanden / 6 maanden

 Elke week een vrolijk plukboeket

Verschillende boeketten per seizoen

Eigen vaste bezorgdatum

Uniek verpakt 

€ 99,95 voor 1 maand

incl. verzendkosten

Abonnement

Bosje Bloemen

 

 1 maand / 3 maanden / 6 maanden

 Elke week een ander bosje bloemen

Verschillende bloemen

Eigen vaste bezorgdatum

Uniek verpakt 

€ 79,95 voor 1 maand

incl. verzendkosten

Bestel nu button

Bestel nu button

Bestel nu button

 Hoe werkt het?

Eigenlijk werkt het samenstellen van jouw bloemenabonnement heel eenvoudig. In slechts 3 stappen heb jij jouw abonnement bloemen besteld. Ook leuk om iemand een bloemen abonnement cadeau te doen, die van bloemen houdt.

 

Bosje bloemen icoon

Calender icoon

Verzend icoon

1. 
Kies je 
abonnement

2.
Bepaal 
hoe lang

3.
Laat ze
bezorgen

 

Stap 1: Kies je abonnementsvorm

Je kiest het abonnement wat het beste bij jou past. Heb je liever elke week een mooi en ander bosje bloemen in huis dan kies je voor het bosje bloemen abonnement. Zeg je van ik wil graag elke week een schitterend boeket geïnspireerd op het seizoen in je woonkamer hebben staan dan kies je voor het boeketten abonnement. Wil je iemand verrassen met elke week een leuk bloemetje in huis, dan kies je voor het brievenbusbloem abonnement. Het brievenbusbloem abonnement kan je natuurlijk ook voor jezelf kiezen. Het leuke is je hoeft er niet speciaal voor thuis te zijn. We bezorgen jouw brievenbusbloemen gewoon elke week door de brievenbus tussen de folders door. O ja, welke abonnementsvorm je ook kiest, ze zijn allemaal inclusief bezorgkosten.

Stap 2: Bepaal hoe lang je het bloemen abonnement wilt afsluiten?

Jij bepaalt bij afrekenen wanneer je jouw bloemen bezorgd wilt hebben. De 1e bezorgdatum die je aangeeft is tegelijkertijd je toekomstige bezorgdagen. Dus als je aangeeft dat je het op zaterdag bezorgd wilt hebben, dan krijg je de overige 3 leveringen ook op deze dag bezorgd. Elk abonnementsvorm kan 1 maand, 2 maanden of 6 maanden afgesloten worden. Wil je jouw bloemen abonnement stopzetten, pauzeren of verlengen stuur dan een e-mailtje naar onze klantenservice (support@bloomgift.nl) en zij passen dit voor je aan.

Stap 3: Vul je adresgegevens in, betaal en geniet...

Eenmaal je bloemen abonnement  en duur van je abonnement gekozen, is het nu enkel nog de taak om je factuur- en bezorgadres in te vullen. Is het voor jezelf dan vink je aan dat het factuuradres gelijk moet zijn aan het bezorgadres. Wil je iemand een leuk bloemenabonnement cadeau doen, geef dan een ander bezorgadres op. Ook hier geldt, de 1e bezorgdatum die je aangeeft is tegelijkertijd de toekomstige bezorgdagen voor diegene die deze verrassing ontvangt. Dan moet je daarna alleen nog even betalen en je kan elke maand gaan genieten van leuke bloemen. Wie wil er nou niet elke week bloemen op de deurmat hebben liggen?
 

Wat is het brievenbusbloem abonnement?

Abonnement brievenbusbloemenAbonnement brievenbusbloemenAbonnement brievenbusbloemenAbonnement brievenbusbloemen

Wil jij op een vast moment bloemen thuis ontvangen, maar heb je géén tijd om hier speciaal voor thuis te zijn? Dan hebben wij iets nieuws voor jou: hét brievenbusbloem abonnement. Met dit abonnement krijg je van ons elke week een leuke bloemetje bezorgd door de brievenbus. Een leuk en betaalbaar abonnement als je in het weekend bloemetjes thuis wilt hebben staan.


Eigenschappen:

  Brievenbusbloemen afgestemd op het seizoen
  Bezorgkosten zijn bij het abonnement inbegrepen
  Vaste bezorgdag die jezelf aangeeft
 Je hoeft er niet speciaal voor thuis te zijn
 Ideaal abonnement om iemand cadeau te doen
  Betaalbaar abonnement
✓  Abonnementsduur is: 1, 3 en 6 maanden


Prijs: 

Vanaf € 59,95 (incl. bezorgkosten)

Bestel nu button

 

 

 

Wat houdt het boeketten abonnement in?


Wil jij elke week een mooi en vrolijk veldboeket in huis, geïnspireerd op het seizoen? Dan is het boeketten abonnement een uitstekende keuze. Met dit abonnement krijg je van Bloomgift elke maand 4 prachtige met de hand gestoken veldboeketten opgestuurd. De veldbloemen zijn echt een genot om naar te kijken en maken je huis vrolijk. Bij het afsluiten van dit boeketten abonnement kan je ervoor kiezen om een mooie vaas mee te sturen. De daaropvolgende bezorgingen zullen wij niet met vaas bezorgen, maar doen wij de bloemen in een zogeheten gratis Freshbag. Je hoeft ze dan enkel nog schuin af te snijden, snijbloemvoedsel toe te voegen en de bloemen op water te zetten. Ook dit bloemen abonnement kan je natuurlijk uitstekend cadeau doen.


Eigenschappen:

  Mooie veldboeketten afgestemd op het seizoen
  Bezorgkosten zijn bij het abonnement inbegrepen
  Vaste bezorgdag die jezelf aangeeft
  Mogelijkheid om een vaas toe te voegen
 Ideaal abonnement voor jezelf of voor een ander
  Abonnementsduur is: 1, 3 en 6 maanden


Prijs: 

Vanaf € 99,95 (incl. bezorgkosten)

Bestel nu button

 

 

 

Ons Bosje bloemen abonnement in korte lijnen…

Bosje bloemenBosje bloemenBosje bloemenBosje bloemen

Zeg je van ik wil graag bloemen bezorgd krijgen, maar elke week een ander bosje bloemen van één en dezelfde soort, dan noemen wij dat bosjes  bloemen. Wil je een bosje rozen, een bosje tulpen, een bosje gerbera’s of prachtige zonnebloemen, wij sturen je elke week wat nieuws. Ook bij dit abonnement geldt dat wij ons laten inspireren door het seizoen. Je zal bijvoorbeeld met Pasen of met het Voorjaar geen rode bloemen van ons bezorgd krijgen. Laat jezelf met dit abonnement door ons inspireren met leuke bloemen. Verras jezelf of een ander met dit leuke abonnement.


Eigenschappen:
 

✓  Diverse bossen bloemen afgestemd op het seizoen
  Bezorgkosten zijn bij het abonnement inbegrepen
  Vaste bezorgdag die jezelf aangeeft
  Mogelijkheid om een mooie vaas toe te voegen
 Ideaal abonnement voor jezelf of voor een ander
  Betaalbaar abonnement
  Abonnementsduur is: 1, 3 en 6 maanden


Prijs: 

Vanaf € 79,95 (incl. bezorgkosten)

Bestel nu button