Zoek
Filters

Bezorginformatie

Bloemen bezorginformatie header


Bestel- en bezorginformatieWanneer bezorgt Bloomgift jouw bestelde bloemen?

Heb je een vraag over de bezorging van je bloemen? Via het onderstaand bestel- en bezorgingsschema geven wij aan wanneer er door ons in samenwerking met Packs bezorgd wordt. Heb je op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, dan bezorgt Bloomgift je bloemen de volgende dag. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag al onze bestellingen. Heb je andere vraag over jouw bezorging of bezorgtijd, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Bezorginformatie Packs


Bloemen door heel Nederland & België bezorgd 

Wist jij dat Bloomgift door héél Nederland en België haar bloemen verrassingen bezorgd. En wist je ook dat de bloemen rechtstreeks en vers gekocht worden op de bloemenveiling Aalsmeer en wel 7 dagen vers blijven. O, en wat we bijna waren vergeten te zeggen, is dat Bloomgift jouw verrassing gewoon tot aan de voordeur bezorgd. Wil je bloemen laten bezorgen in Groningen, Nijmegen, Amsterdam, Eindhoven en in welke deel van het land dan ook, vandaag vóór 14:00 uur bij Bloomgift besteld, is morgen in huis. Wie ga jij een vrolijk bloemetje bezorgen?

Bloemen in elke stad bezorgd

Wil je bloemen laten bezorgen in een bepaalde stad of dorp in Nederland of België. Bloomgift bezorgt jouw bloemen in alle provincies, steden en dorpen. Onderstaaand een aantal steden waar wij onder andere bloemen bezorgen. Ben je benieuwd naar onze bezorgmogelijkheden in jouw regio, vraag het onze klantenservice via support@bloomgift.nl.

 1. AmsterdamLandkaart NL & België
 2. Rotterdam
 3. Den-Haag
 4. Utrecht
 5. Alkmaar
 6. Haarlem
 7. Nijmegen
 8. Eindhoven
 9. 's-Hertogenbosch
 10. Groningen
 11. Leeuwarden
 12. Heeze
 13. Arnhem
 14. Maastricht
 15. Delft
 16. Vlissingen
 17. Zwolle
 18. Goes