Zoek
Filters

Bezorginformatie

Bloemen bestellen header


Bestel- en bezorgschema van Bloomgift

 


Drukte met de Feestdagen 🚚🎄

Nog eventjes en de gezellige feestdagen staan weer voor de deur! Dat betekent niet alleen voor Bloomgift, maar ook voor onze post- en pakkettenbezorger PostNL een hele drukke tijd. In deze maand doen wij samen met PostNL er alles aan om alle brievenbusbloemen en bloemen pakketten op tijd te bezorgen. Je kan ons en PostNL wel een beetje helpen door je brievenbusbloemen, rozentaartje en kerstboeket op tijd te bestellen. Wij begrijpen dat dit met een verjaardagverrassing wat lastiger is, maar wij zeggen maar “beter te vroeg dan te laat”. 

In principe zullen de brievenbusbloemen (indien vóór 14:00 uur besteld), de volgende dag bezorgd worden (m.u.v. zon- en maandag). Het kan zijn dat PostNL vanwege de drukte rondom de feestdagen jouw bestelling één dag of zelfs 2 dagen later bezorgd dan jouw gewenste bezorgdatum. Houdt hier dus een beetje rekening mee en bestel op tijd om vertraging te voorkomen.

Daarnaast zijn de meeste PostNL locaties tijdens de feestdagen gesloten. Voor meer informatie over afwijkende aanlever- en bezorgdagen bij PostNL, klik hier. Fijne feestdagen!


Wanneer bezorgt Bloomgift?

Heb je een vraag over de bezorging van je bloemen? Via het onderstaand bestel- en bezorgingsschema geven wij aan wanneer er door ons in samenwerking met PostNL bezorgd wordt. Heb je op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, dan bezorgd Bloomgift je bloemen de volgende dag. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag al onze verrassingen. Heb je andere vraag over jouw bezorging, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Verwerkingsschema


Bezorging door heel Nederland & België

Wist jij dat Bloomgift door héél Nederland en België haar bloemenverrassingen bezorgd. En wist je ook dat de bloemen rechtstreeks en vers gekocht worden op de bloemenveiling Aalsmeer en blijven wel 7 dagen vers. O, en wat we bijna waren vergeten te zeggen, is dat Bloomgift jouw verrassing gewoon tot aan de voordeur bezorgd. Wil je bloemen laten bezorgen in Groningen, Nijmegen, Amsterdam, Eindhoven en in welke deel van het land dan ook, vandaag vóór 14:00 uur bij Bloomgift besteld, is morgen in huis. Wie ga jij een mooi bloemetje bezorgen?