Zoek
Filters

Zakelijk

Header zakelijk


Bloomgift Zakelijk staat voor je klaar


 

Zakelijke bloemen bestellen?

Wil je een medewerker verrassen met zijn of haar verjaardag? Of wil je een zakelijke relatie bedanken of laten weten dat je blij bent met de nieuwe samenwerking? Wat je reden ook is, met de zakelijke bloemen van Bloomgift kun je iedere gewenste boodschap overbrengen. Bloomgift is de zakelijke bloemen partner voor ieder bedrijf! Bij ons kun je eenvoudig zakelijke bloemen bestellen.

Button Zakelijk Account

 

Zakelijke bloemen door brievenbus bezorgd

Is er een collega of één van je werknemers eerdaags jarig? Of zou je als team een collega beterschap willen wensen? Bloomgift heeft een ruim aanbod aan zakelijke bloemen om een collega op te vrolijken of te feliciteren. Zo kan je een collega of relatie verrassen met gepersonaliseerde brievenbus bloemen, een vrolijk rozentaartje, een zakelijk plukboeket of gewoon een dagvers bosje bloemen

 

Verraskalender werknemers 
Registreer Zakelijk
Brievenbusbloemen

 

Waarom zakelijke bloemen bestellen?

Bloomgift staat voor je klaar, ook als het gaat om zakelijke bloemen. Met de zakelijke bloemen van Bloomgift kun je je kantoor, entree of vergaderruimte opfleuren. Maar natuurlijk kun je ze ook geven aan en werknemer, zakenrelatie of je vrijwilligers.

 

Klachten Afhandeling Pijler
Zakelijke Pijler Persoonlijk
Marketing Incentive

Bos bloemen bestellen vanaf eigen werkplek

Bij Bloomgift is het heel eenvoudig om een zakelijk account aan te maken. Je vult je bedrijfsgegevens, btw-nummer en je zakelijke e-mail in en je hebt al een zakelijk account. Veel bedrijven zijn inmiddels als klant bij Bloomgift en bestellen in slechts 4 eenvoudige stappen hun zakelijke bloemen voor collega’s en relaties. Vanaf iedere werkplek kan je bij Bloomgift zakelijke bloemen bestellen. Of je nu thuis werkt, op kantoor of eventjes buiten de deur: Bloomgift is altijd bereikbaar waar je ook bent.

 
Bloemen bestellen

Button Account aanmaken

Bloomgift tekening

Zakelijke voordelen op een rij

Bloomgift heeft een ruim aanbod aan zakelijke bloemen en planten geschikt voor ieder moment. Wil je meer informatie? Of zou je graag een proefzending van ons willen ontvangen? Stuur dan een e-mail naar zakelijk@bloomgift.nl en ervaar de voordelen van een zakelijk bloemen account. 

Scherp in prjis


Zakelijke bloemen achteraf betalen

Bij Bloomgift kan je achteraf de factuur krijgen en betalen via een bankoverboeking. Vraag naar de mogelijkheden via ons onderstaand zakelijk e-mailadres. Ook is Bloomgift uitstekend geschikt om wekelijks een stijlvol boeket of mooie bos zakelijke bloemen voor het bedrijf te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld elke week een mooi en fris boeket bij de receptie of vergaderruimte neerzetten.

Neem contact op met één onze zakelijke accountmanagers

Ben je enthousiast geworden? En denk je dat onze zakelijke bloemen iets voor jou bedrijf of zakelijke relaties is? Stuur dan een e-mail met de bedrijfsgegevens en het telefoonnummer naar: zakelijk@bloomgift.nl. Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met je zoeken. Ook voor grotere aantallen zijn er bij Bloomgift tal van mogelijkheden. Informeer naar wat Bloomgift voor jouw bedrijf kan betekenen en laat je verrassen door ons prachtige bloemen aanbod! 

 

Zakelijke Bestellingen

 

Interesse in een zakelijk bloemenabonnement?

Wil je graag bij de receptie of in de vergaderruimte een leuk bloemstuk hebben staan? En zou je graag willen dat deze bij de receptie bezorgd worden? Dan is een week- of maandabonnement van Bloomgift wel iets voor jou. Wij sturen je elke week of elke maand een leuk boeket of bos zakelijke bloemen (met of zonder vaas) op, die je zelf mag uitkiezen. Wil je even pauze, geen probleem! Hebben wij je interesse gewekt en ben je geïnteresseerd in een Bloomgift abonnement, bekijk dan eens onze maandelijkse bloemenabonnementen of stuur ons een e-mail naar: zakelijk@bloomgift.nlZeg het met de zakelijke bloemen van Bloomgift!

Formaten Boeketten Zakelijk bestellen


Wij sturen je vervolgens een e-mail met onze prijzen en waarin je het volgende kan aangeven:

  Welk boeket zou je graag ontvangen?
  Welk boeketformaat wil je graag ontvangen?
  Wil je jouw boeket per week of per maand?
 
Wanneer zou je jouw boeket bezorgd willen hebben?
 
Small Boeket
Medium Boeket
Large Boeket

Personaliseer je cadeau

Verras je relaties met je eigen samengestelde brievenbusbloemen, eigen logo en persoonlijke tekst in de kaart. Laat een relatie je waardering blijken & stuur een gepersonaliseerd eigen relatiegeschenk. Meer informatie over de mogelijkheden stuur ons een e-mail naar: zakelijk@bloomgift.nl.

 

Tulpen Oranje met Tony Chocolony