Zoek
Filters

Zakelijk

Bloomgift zakelijk

Verras je collega of zakelijke relatie met bloemen   

     

Wil jij een collega verrassen omdat hij 10 jaar bij het bedrijf in dienst is; wil je een werknemer beterschap wensen of wil je een zakelijke relatie bedanken voor het vertrouwen? Bloomgift is er voor elke zakelijke gelegenheid. Informeer naar de zakelijke voordelen en mogelijkheden.

Verras je collega of relatie

  Zakelijk account?

In 4 eenvoudige stappen heb je al een hele leuke verrassing met bloemen verstuurd. Bloomgift heeft een groot aanbod aan brievenbusbloemen en mooie boeketten geschikt voor ieder moment. Wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar zakelijk@bloomgift.nl of open een zakelijk account en ervaar de voordelen.  

 

Wenskaarten Bloomgift

Je eigen logo en tekst op onze kaartjes?

Verras je zakelijke relaties met de brievenbusbloemen van Bloomgift.

 

Factuur achteraf

 Achteraf betalen

Bij Bloomgift kan je achteraf de factuur krijgen en betalen via bankoverboeking. Vraag naar de mogelijkheden via ons onderstaand zakelijke e-mailadres. Ook is Bloomgift uitstekend geschikt om wekelijks een stijlvol boeket of een mooie bos bloemen voor het bedrijf te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld elke week een mooi en fris boeket bij de receptie of in vergaderruimte neerzetten.

Mail zakelijk

  Contact ons

Ben je enthousiast geworden en denk je dat onze bloemen iets voor jouw bedrijf of zakelijke relaties is, stuur ons dan een e-mail met de bedrijfsgegevens en telefoonnummer naar: zakelijk@bloomgift.nl. Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met je zoeken. Ook voor grotere aantallen zijn er bij Bloomgift tal van mogelijkheden. Informeer naar wat Bloomgift voor jouw bedrijf kan betekenen en laat je door ons zakelijk verrassen. 
 

Zakelijk bloemen brengen

 Wekelijks of maandelijks abonnement?

Wil je graag bij de receptie of in de vergaderruimte een leuk bloemstuk hebben staan? En zou je graag willen dat deze bij de receptie bezorgd worden? Dan is een week- of maandabonnement van Bloomgift wel iets voor jou. Wij sturen je elke week of elke maand een leuk boeket of bos bloemen (met of zonder vaas) op, die je zelf mag uitkiezen. Wil je even pauze, geen probleem!
Hebben wij je interesse gewekt en ben je geïnteresseerd in een Bloomgift abonnement, stuur ons dan een e-mail naar: zakelijk@bloomgift.nlZeg het met de bloemen van Bloomgift!

Wij sturen je vervolgens een e-mail met onze prijzen en waarin je het volgende kan aangeven: 

①  Welk boeket zou je graag ontvangen? 
②  Welk boeketformaat wil je ontvangen? 
  Wil je jouw boeket per week of per maand?
④  
Wanneer wil je jouw boeket bezorgd hebben? 

  Moederdag modern   Moederdag klein    Moederdag groot  

 

 Persoonlijk bedanken...

Verras je relaties met je eigen samengestelde brievenbusbloemen en met je eigen logo en persoonlijke tekst in de kaart. Laat een relatie je waardering blijken & stuur een gepersonaliseerd eigen relatiegeschenk. Meer informatie over de mogelijkheden stuur ons een e-mailtje naar: zakelijk@bloomgift.nl 

 

Team Bloomgift Zakelijk