Zoek
Filters

Zakelijk

Header zakelijk


Bloomgift Zakelijk staat voor je klaar


 

Bloemen door de brievenbus bezorgd

Is er een collega of één van je werknemers eerdaags jarig? Of zou je als team een collega beterschap willen wensen? Bloomgift heb je een ruim aanbod aan bloemen om een collega op te vrolijken of te feliciteren. Zo kan je een collega of relatie verrassen met Gepersonaliseerde Brievenbusbloemen, een vrolijk Rozentaartje, een Zakelijk (pluk)boeket of gewoon een dagvers Bosje bloemen.

Button Zakelijk Account

 

Verraskalender werknemers 
Registreer Zakelijk
Brievenbusbloemen

 

Waarom zakelijk bloemen bestellen?

 

Klachten Afhandeling Pijler
Zakelijke Pijler Persoonlijk
Marketing Incentive

Bosje bloemen bestellen vanaf je eigen werkplek

Bij Bloomgift is het heel eenvoudig om een zakelijk account aan te maken. Je vult je bedrijfsgegevens, btw-nummer en je zakelijke e-mail in en je hebt al een zakelijk account. Veel bedrijven zijn inmiddels al klant bij Bloomgift en bestellen in slechts 4 eenvoudige stappen een leuke verrassing aan bloemen voor collega's en relaties. Vanaf iedere werkplek kan je bij Bloomgift bloemen bestellen. Of je nu thuis werkt, op kantoor of eventjes buiten deur wij staan altijd voor je klaar.

 
Bloemen bestellen

Button Account aanmaken

Bloomgift tekening

Zakelijke voordelen op een rij

Bloomgift heeft een ruim aanbod aan bloemen en planten geschikt voor ieder moment. Wil je meer informatie of zou je graag een proefzending van ons willen ontvangen stuur dan een e-mail naar zakelijk@bloomgift.nl en ervaar de voordelen van een zakelijk account.

Scherp in prjis


Betalen kan achteraf...

Bij Bloomgift kan je achteraf de factuur krijgen en betalen via bankoverboeking. Vraag naar de mogelijkheden via ons onderstaand zakelijke e-mailadres. Ook is Bloomgift uitstekend geschikt om wekelijks een stijlvol boeket of een mooie bos bloemen voor het bedrijf te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld elke week een mooi en fris boeket bij de receptie of in vergaderruimte neerzetten.

 

Neem contact op met onze adviseurs

Ben je enthousiast geworden en denk je dat onze bloemen iets voor jouw bedrijf of zakelijke relaties is, stuur ons dan een e-mail met de bedrijfsgegevens en telefoonnummer naar: zakelijk@bloomgift.nl. Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met je zoeken. Ook voor grotere aantallen zijn er bij Bloomgift tal van mogelijkheden. Informeer naar wat Bloomgift voor jouw bedrijf kan betekenen en laat je door ons zakelijk verrassen.

 

Interesse in een zakelijk bloemenabonnement?

Wil je graag bij de receptie of in de vergaderruimte een leuk bloemstuk hebben staan? En zou je graag willen dat deze bij de receptie bezorgd worden? Dan is een week- of maandabonnement van Bloomgift wel iets voor jou. Wij sturen je elke week of elke maand een leuk boeket of bos bloemen (met of zonder vaas) op, die je zelf mag uitkiezen. Wil je even pauze, geen probleem! Hebben wij je interesse gewekt en ben je geïnteresseerd in een Bloomgift abonnement, bekijk dan eens onze maandelijkse bloemenabonnementen of stuur ons een e-mail naar: zakelijk@bloomgift.nl. Zeg het met de bloemen van Bloomgift!

Formaten Boeketten Zakelijk


Wij sturen je vervolgens een e-mail met onze prijzen en waarin je het volgende kan aangeven:

Welk boeket zou je graag ontvangen?
Welk boeketformaat wil je graag ontvangen?
Wil je jouw boeket per week of per maand?
Wanneer zou je jouw boeket bezorgd willen hebben?
 
Small Boeket
Medium Boeket
Large Boeket

Personaliseer je cadeau

Verras je relaties met je eigen samengestelde brievenbusbloemen en met je eigen logo en persoonlijke tekst in de kaart. Laat een relatie je waardering blijken & stuur een gepersonaliseerd eigen relatiegeschenk. Meer informatie over de mogelijkheden stuur ons een e-mail naar: zakelijk@bloomgift.nl

Banner Zakelijk verrassen