Zoek
Filters

Zakelijk

Header zakelijk


Verras je collega of relatie met een bosje bloemenIs er een collega of één van je werknemers eerdaags jarig? Of zou je als team een collega graag beterschap willen wensen? Bij Bloomgift heb je een ruim aanbod aan bloemen om een collega op te vrolijken of te feliciteren. Zo kan je een collega of relatie verrassen met gepersonaliseerde brievenbusbloemen, een vrolijk rozentaartje, een zakelijk (pluk)boeket of gewoon een dagvers bosje bloemen. Ook al zou je graag een zakelijke relatie willen bedanken voor het gestelde vertrouwen, ben je bij Bloomgift aan het juiste adres. Wist je trouwens ook, dat een bloemetje zakelijk ook heel goed ingezet kan worden bij: een marketing incentive, een klachtafhandeling en om personeel te bedanken, te steunen of te feliciteren. Kortom, Bloomgift is er voor elke zakelijke gelegenheid. Ben je bereid een grote mailing naar je relaties af te sturen? Informeer naar de zakelijke voordelen en mogelijkheden via: zakelijk@bloomgift.nl

Zakelijk account button  

Waarom zakelijk bloemen bestellen?

Klachten Afhandeling Pijler
Zakelijke Pijler Persoonlijk
Marketing Incentive
Verras je collega of relatie

  Open een zakelijk account

Het is bij Bloomgift heel gemakkelijk om een zakelijk account aan te maken. Je vult je bedrijfsgegevens, btw-nummer en je zakelijke e-mail in en je hebt al een zakelijk account. Veel bedrijven zijn inmiddels al klant bij Bloomgift en bestellen in slechts 4 eenvoudige stappen een leuke verrassing aan bloemen voor collega's en relaties.

   

Bloomgift tekening

Zakelijk Account aanmaken
 

 

Zakelijke voordelen

Bloomgift heeft een ruim aanbod aan bloemen en planten geschikt voor ieder moment. Wil je meer informatie of zou je graag een proefzending van ons willen ontvangen stuur dan een e-mail naar zakelijk@bloomgift.nl en ervaar de voordelen van een zakelijk account. 

 


"Je eigen logo en tekst op onze kaartjes? Verras je zakelijke relaties met de brievenbusbloemen van Bloomgift"

 Pastel plukboeket Wenskaarten Bloomgift

 

Factuur achteraf

 Betalen kan achteraf

Bij Bloomgift kan je achteraf de factuur krijgen en betalen via bankoverboeking. Vraag naar de mogelijkheden via ons onderstaand zakelijke e-mailadres. Ook is Bloomgift uitstekend geschikt om wekelijks een stijlvol boeket of een mooie bos bloemen voor het bedrijf te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld elke week een mooi en fris boeket bij de receptie of in vergaderruimte neerzetten.

Mail zakelijk

 Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden en denk je dat onze bloemen iets voor jouw bedrijf of zakelijke relaties is, stuur ons dan een e-mail met de bedrijfsgegevens en telefoonnummer naar: zakelijk@bloomgift.nl. Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met je zoeken. Ook voor grotere aantallen zijn er bij Bloomgift tal van mogelijkheden. Informeer naar wat Bloomgift voor jouw bedrijf kan betekenen en laat je door ons zakelijk verrassen. 

 

Zakelijk bloemen brengen

 Wekelijks of maandelijks abonnement?

Wil je graag bij de receptie of in de vergaderruimte een leuk bloemstuk hebben staan? En zou je graag willen dat deze bij de receptie bezorgd worden? Dan is een week- of maandabonnement van Bloomgift wel iets voor jou. Wij sturen je elke week of elke maand een leuk boeket of bos bloemen (met of zonder vaas) op, die je zelf mag uitkiezen. Wil je even pauze, geen probleem! Hebben wij je interesse gewekt en ben je geïnteresseerd in een Bloomgift abonnement, bekijk dan eens onze maandelijkse bloemenabonnementen of stuur ons een e-mail naar: zakelijk@bloomgift.nl. Zeg het met de bloemen van Bloomgift!

Wij sturen je vervolgens een e-mail met onze prijzen en waarin je het volgende kan aangeven: 

  Welk boeket zou je graag ontvangen? 
  Welk boeketformaat wil je ontvangen? 
  Wil je jouw boeket per week of per maand?
  
Wanneer wil je jouw boeket bezorgd hebben? 
 
Small Boeket
Medium Boeket
Large Boeket

 

 Persoonlijk bedanken

Verras je relaties met je eigen samengestelde brievenbusbloemen en met je eigen logo en persoonlijke tekst in de kaart. Laat een relatie je waardering blijken & stuur een gepersonaliseerd eigen relatiegeschenk. Meer informatie over de mogelijkheden stuur ons een e-mailtje naar: zakelijk@bloomgift.nl 

 

 

Team Bloomgift Zakelijk
Team Bloomgift