Zoek
Filters

Droogbloemen

Banner droogbloemen


De comeback van gedroogde bloemen

 

 

 

Droogbloemen zijn weer helemaal terug van weggeweest. En daar worden wij van Bloomgift heel enthousiast van. In de jaren zeventig en tachtig waren ze al een ware hit! Misschien dat je ze zelf nog kunt herinneren bij je moeder of oma. Het concept is dus verder niet iets nieuws. De oude Egyptenaren wisten trouwens ook al dat je bloemen heel mooi kon drogen. Aan iedere bloem van het boeket werd een symbolische betekenis gegeven. Eeuwen later, in de Victoriaanse tijd om precies te zijn, was een droogbloemen boeket een ware kunst. Vandaag de dag zijn de droogbloemen opnieuw in het leven geblazen. Bekijk het assortiment van Bloomgift en ontdek jouw favoriet zelf. Natuurlijk kun je de droogbloemen ook gewoon los kopen.

Sorteren op

Droogbloemen boeket Lieke

Prachtig boeket (excl. vaas) met natuurlijke droogbloemen
€ 19,95

Dry Flower Gift

Gedroogde brievenbusbloemen. 12 stelen (6 soorten bloemen) in een brievenbusdoosje.
€ 14,95 € 12,95

Droogboeket Zinnia

Gedroogd bosje zinnia gebonden in een schoof van granen (45cm).
€ 17,95

Pampasgras Pluimen | Cortaderia

Gedroogde pampas pluimen bestellen? Bestel ze per 3, 5, 7 of 10 stuks.
€ 16,99

Droogboeket Jasmijn

Gedroogd bosje lavendel gebonden in een schoof van granen (45cm).
€ 17,95

Dry Mimosa Gift

Gedroogde mimosa. 10 takjes met gele pluizige bolletjes in een brievenbusdoosje.
€ 12,95

Katoenbollen takken

Katoentakken bestellen. 5 prachtige takken met witte katoenballen.
€ 17,95

Droogboeket Lavendel

Gedroogd bosje lavendel omringd met tarwe als boeket (45cm).
€ 17,95

Droogboeket Mimosa

Droogboeket Mimosa! Droogbloemen met knalgele bolletjes (50cm)
€ 9,95

Droogboeket DeLuxe

Droogboeket ( bestellen met mooie gedroogde bloemen (40cm)
€ 9,95

Veel meer dan droogbloemen

Met de droogbloemen van Bloomgift haal je een prachtig stukje natuur in huis. Droogbloemen zijn namelijk veel meer dan alleen bloemen. Het omvat diverse sierbloemen, graansoorten en prachtige kruiden en zodra het gedroogd is kun je er eindeloos van genieten. Droogbloemen hoeven niet voorzien te worden van water en kunnen bovendien ook nog eens goed tegen warmte. Hierdoor kun je ze gewoon ergens neerleggen of ophangen. Handig toch? Bij Bloomgift hebben we een selectie van de mooiste droogbloemen gemaakt. Deze komen niet alleen van eigen bodem, ook zoeken we het verderop in de wereld. Hierdoor kunnen we jou een verassend aanbod bieden. De droogbloemen van Bloomgift zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens hip en ambachtelijk.

 

Droogbloemen boeket bestellen

Naast de gedroogde brievenbusbloemen (Dry Flower Gift) en de gedroogde pampasgras pluimen heeft Bloomgift ook een samengestelde boeketten met gedroogde bloemen voor je beschikbaar. In deze droogboeketten zitten verschillende gedroogde bloemen, zoals: papaver, kogeldistel, carthamus, gerst, tarwe, lavendel en lagurus. Wie ga jij verrrassen met zo'n mooi droogbloemen boeket?

 

Droogbloemen kopen

Droogbloemen kopen doe je eenvoudig online via de Bloomgift webshop. Of je nu droogbloemen voor jezelf wilt kopen of een ander cadeau wilt doen, dat is geen probleem. Bestel je jouw favoriet vóór 14:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat ze netjes de volgende dag worden bezorgd. Ook hebben wij het droogbloemen boeket DeLuxe in ons droogbloemen assortiment. Echter is deze wel beperkt leverbaar in verband met seizoensbloemen.

 

Schoof droogbloemen bezorgen

Droogbloemen zijn niet weg te slaan. Zo kan je ook verschillende gebonden korenschoven bij Bloomgift bestellen voorzien van gedroogd Lavendel, Jasmijn of Zinnia. Deze droogbloemen hebben een hoogte van 45cm en zijn ideale boeketten, omdat je er heel lang plezier van kan hebben. Leuk om iemand mee te verrassen die van droogbloemen houdt.