Zoek
Filters

Droogbloemen

Banner DroogbloemenDe comeback van gedroogde bloemen

 

 

Droogbloemen zijn weer helemaal terug van weggeweest. En daar worden wij van Bloomgift heel enthousiast van. In de jaren zeventig en tachtig waren ze al een ware hit! Misschien dat je ze zelf nog kunt herinneren bij je moeder of oma. Het concept is dus verder niet iets nieuws. De oude Egyptenaren wisten trouwens ook al dat je bloemen heel mooi kon drogen. Aan iedere bloem van het boeket werd een symbolische betekenis gegeven. Eeuwen later, in de Victoriaanse tijd om precies te zijn, was een droogbloemen boeket een ware kunst. Vandaag de dag zijn de droogbloemen opnieuw in het leven geblazen. Bekijk het assortiment van Bloomgift en ontdek jouw favoriet zelf. Natuurlijk kun je de droogbloemen ook gewoon los kopen.

Dry Flower GiftDry Flower Gift Dry Flower Gift

 

Veel meer dan droogbloemen

Met de droogbloemen van Bloomgift haal je een prachtig stukje natuur in huis. Droogbloemen zijn namelijk veel meer dan alleen bloemen. Het omvat diverse sierbloemen, graansoorten en prachtige kruiden en zodra het gedroogd is kun je er eindeloos van genieten. Droogbloemen hoeven niet voorzien te worden van water en kunnen bovendien ook nog eens goed tegen warmte. Hierdoor kun je ze gewoon ergens neerleggen of ophangen. Handig toch?

Bij Bloomgift hebben we een selectie van de mooiste droogbloemen gemaakt. Deze komen niet alleen van eigen bodem, ook zoeken we het verderop in de wereld. Hierdoor kunnen we jou een verassend aanbod bieden. De droogbloemen van Bloomgift zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens hip en ambachtelijk.

 

Droogbloemen boeket bestellen

Naast de gedroogde brievenbusbloemen (Dry Flower Gift) en de gedroogde pampasgras pluimen heeft Bloomgift ook een samengestelde boeketten met gedroogde bloemen voor je beschikbaar. In deze droogboeketten zitten verschillende gedroogde bloemen, zoals: papaver, kogeldistel, carthamus, gerst, tarwe, lavendel en lagurus. Wie ga jij verrrassen met zo'n mooi droogbloemen boeket?

 

Droogbloemen Boeket Lieke Droogbloemen Boeket Zoom Droogbloemen Boeket Setting

 

Droogbloemen kopen

Droogbloemen kopen doe je eenvoudig online via de Bloomgift webshop. Of je nu droogbloemen voor jezelf wilt kopen of een ander cadeau wilt doen, dat is geen probleem. Bestel je jouw favoriet vóór 14:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat ze netjes de volgende dag worden bezorgd. Ook hebben wij het onderstaande droogbloemen boeket DeLuxe in assortiment droogbloemen. 

Droogboeket bestellen Droogboeket DeLuxe