Zoek
Filters

Bloemen bezorgen

Banner Bloemen bezorgen

Bloemen bezorgen met Bloomgift

 

Wil je mooie bloemen laten bezorgen? Dan ben je bij Bloomgift.nl aan het juiste adres. Wij bezorgen door heel Nederland en België de mooiste bloemen. Bij ons kun je iemand bloemen bezorgen voor zijn of haar verjaardag, maar ook voor een geboorte, huwelijk of gewoon om iemand te bedanken. Welke reden je ook hebt, bij Bloomgift vind je de perfecte bloemen voor iedere gelegenheid.

Boeketten
Brievenbusbloemen
Rozentaartjes
Bos bloemen bestellen
Planten
Droogbloemen

Waarom bloemen laten bezorgen door Bloomgift?

Onze boeketten, brievenbusbloemenrozentaartjes en overige bloemen worden in de vroege morgen rechtstreeks van de bloemenveiling in Aalsmeer gekocht. Hierdoor kunnen wij jou de meest verse bloemen garanderen. Door het rechtstreekse contact tussen Bloomgift en de bloemenveiling in Aalsmeer zorgen we ervoor dat we een 7-dagen-vers-garantie kunnen bieden. Dit betekent dat je zeven dagen lang van de verse bloemen kunt genieten op het moment dat ze bezorgd worden. Bestel je de bloemen voor 14:00 uur, dan worden ze morgen nog bezorgd op ieder gewenst adres in Nederland of België. Wie ga jij vrolijke bloemen laten bezorgen?

 

Hoe kan je bloemen laten bezorgen?

Maak een keuze uit bloemen, een boeket of een plant. Voeg eventueel een mooi kaartje toe aan de bloemen zodat je de verassing helemaal compleet maakt. Laat je boeket bezorgen in een hippe kraft vaas of prachtige glazen vaas. Wij bezorgen de bloemen waar en wanneer jij dat maar wilt.

 

Bloemen bezorgen met vaas

Een bloemenboeket valt of staat bij een vaas. Bij Bloomgift kun je bloemen bezorgen met vaas. De glazen vaas is perfect afgestemd op de bloemen, zodat ze goed overeind zullen blijven staan. Een glazen vaas past perfect in iedere interieurstijl. Bovendien vinden de bloemstelen het ook prettig om daglicht te zien, waardoor je er langer van kunt genieten. Verwijder het overtollig blad. Waarom? Bladeren aan de steel gaan rotten op het moment dat ze te lang in het water blijven hangen. Hierdoor wordt het water vies en zul je minder lang van de bloemen kunnen genieten.

Bloemen met vaas bezorgen

 

Bloemen bezorgen met kaart

Bloemen zijn natuurlijk altijd leuk om te geven en te krijgen. Maar het is nog leuker als je de bloemen laat bezorgen met een persoonlijke boodschap. Je kunt daarmee de ontvanger laten weten wie de afzender is. Een geschikte kaart voor de bloemen uitzoeken is bij Bloomgift niet moeilijk, want je hebt keuze uit ruim 40 verschillende kaarten. Van gefeliciteerd tot beterschap, er zit altijd wel een geschikte kaart tussen. Voor wie laat jij bloemen bezorgen met een kaart?

Brievenbusbloemen met kaart bezorgen 


Bloemen bezorgen met knuffel

Voor het bezorgen van bloemen met een knuffel ben je bij Bloomgift ook aan het juiste adres. Deze bloemen worden ook wel geboorteboeketten genoemd. De kersverse ouders verras je met een prachtige bos bloemen, terwijl de pas geboren baby wordt vertroeteld met een knuffeldoek. Je hebt de keuze uit een blauwe of roze knuffel. Wil je een gender neutraal cadeau geven? Dan hebben we een prachtige witte knuffeldoek.

Bloemen bezorgen Knuffel 

Landkaart NL & België
Bloemen bezorgen door heel Nederland & België

Bloomgift bezorgt de mooiste bloemen door héél Nederland en België. Het maakt niet uit of je nu in Amsterdam, Antwerpen of Rotterdam woont. Bloomgift zorgt ervoor dat de bloemen netjes tot aan de voordeur worden bezorgd. Wil je bloemen per post laten bezorgen? Dat is geen probleem, kies dan voor onze prachtige unieke brievenbusbloemen.

 

Bloemen bezorgen in elke stad

Bij Bloomgift maakt het niet uit waar je de bloemen wilt laten bezorgen. Je kunt zelfs bloemen laten bezorgen in België. Dit zijn momenteel onze meest populaire locaties waar we bloemen bezorgen: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Heeze, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, s-Hertogenbosch, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer en Zwolle.

 

Wanneer bezorgt Bloomgift jouw bestelde bloemen?

Heb je een vraag over de bezorging van je bloemen? Via het onderstaand bestel- en bezorgingsschema geven wij aan wanneer er door ons in samenwerking met Packs bezorgd wordt. Heb je op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, dan bezorgt Bloomgift je bloemen de volgende dag. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag al onze bestellingen. Heb je andere vraag over jouw bezorging of bezorgtijd, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Bezorginformatie Packs