Zoek
Filters

Over ons

Banner Bloomgift bestellen


Dé bloemen verrassingswebshop van Nederland en België


  

Bloomgift is dé verrassingswebsite van Nederland en België met bloemen en planten. Voor elke gelegenheid hebben wij bloemen online voor jou beschikbaar. Bloemen via de post, prachtige gemengde boeketten, rozentaartjes, enkele roosjes (incl. vaasje) tot aan mooie bossen bloemen zoals: rozen, tulpen, hortensia's, zonnebloemen en gerbera's. Is er een jarige in het midden, wil je iemand beterschap wensen of wil je iemand gewoon een bedankje sturen? Bloomgift is er voor ieder moment. In slechts enkele stappen heb je heel eenvoudig een bloemetje met jouw persoonlijke kaart besteld. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is morgen in huis. Verrassen met bloemen is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest. Wie wil jij bloemen laten bezorgen? 

Ruim assortiment aan bloemen en planten

Artikel Over OnsArtikel2 Over OnsArtikel3 Over OnsArtikel4 Over OnsArtikel5 Over OnsArtikel6 Over OnsArtikel7 Over OnsArtikel8 Over Ons

  

Keuze uit meer dan 40 kaartjes geschikt voor elk moment

Bij Bloomgift kan je, jouw verrassing met bloemen nog persoonlijker maken door één van de 40 kaartjes erbij toe te voegen met je persoonlijke boodschap erin. Ook kan je er voor kiezen om één van de mooie vazen mee te sturen. Bloomgift verpakt je bloemen in een unieke cadeauverpakking en zal het via PostNL naar de ontvanger versturen. Kortom; een feest om te geven én om te ontvangen! 

   

 

Waarom bloemen online bestellen bij Bloomgift? 


Plukboeket vasthouden   Out of the Box

 

Bloemen bestel je heel eenvoudig in slechts 4 stappen

Online bloemen bestellen en laten bezorgen is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest. In slechts 4 eenvoudige stappen heb je heel gemakkelijk en snel bloemen besteld. Voeg er een leuk gepersonaliseerd kaartje en eventueel vaas aan toe en je verrassing met bloemen is compleet. Heb je vóór 14:00 uur besteld, dan bezorgen wij je bloemen de volgende dag. Voor wie ga jij online een bloemetje bestellen?