Zoek
Filters

Beterschap

Header Beterschap

Wens iemand beterschap met bloemen

 

Beterschap bloemen bestellen

Is er een collega van je ziek of wil je iemand beterschap wensen? Zeg het met de bloemen van Bloomgift.nl. Laat de zieke merken dat je aan hem of haar denkt. Zo kan je al in slechts enkele al met een origineel beterschap rozentaartje, vrolijke brievenbusbloemen of gewoon een leuk beterschapsboeketje door ons laten bezorgen. Of stuur de zieke gewoon een mooie bos rozen of een fleurige bos gemengde alstroemeria’s op. En vergeet natuurlijk niet aan je bloemen een persoonlijk kaartje toe te voegen met daarin jouw beterschapswens. Zo is jouw verrassing met bloemen voor de zieke pas echt compleet. Heb je vóór 14:00 uur besteld, dan wordt het de volgende dag bezorgd. O ja, het leuke aan de Bloomgift bloemen is, we doen je bloemen in een vrolijke en unieke cadeauverpakking. Wie ga jij opbeuren met een bos bloemen?

Boeket Rosa ModernRozentaartje BeterschapBrievenbusbloemen in doosGemengde Alstroemeria

 

Bloemen bij ziekenhuis bezorgen

Wist je dat je bij Bloomgift ook bloemen kan laten bezorgen bij een ziekenhuis? Geef ons het kamernummer en de afdeling door en wij zorgen dat de bloemen bij de patiënt aan bed wordt bezorgd. Of is je collega, vriendin of oma net ontslagen uit het ziekenhuis en wil je haar thuis beterschap wensen, stuur dan een leuk bloemetje op. Het ideale beterschapscadeau om iemand weer op te vrolijken, zodat de zieke snel weer kan herstellen. Welk ziekenhuis ga jij brievenbusbloemen of een beterschapsboeket bezorgen?

 

Beterschapsbloemen bestel je gewoon online

LaptopIphone

 

Wist je dat je bij Bloomgift binnen 4 stappen een mooie bos bloemen hebt besteld? En wist je dat je deze bloemen ook online kan bestellen met je mobiele telefoon of IPad? Heel eenvoudig en snel online een bloemetje bestellen doe je bij Bloomgift. De bloemen worden verpakt in een mooie vrolijke verpakking en blijven wel 7 dagen vers. Je kan je bloemen eventueel ook met een kaartje met persoonlijke boodschap laten thuisbezorgen. Wie ga jij zomaar spontaan verrassen met een mooie bos bloemen? Bekijk onze volledige collectie Beterschap boeketten.

 

Online bloemen bestellen