Zoek
Filters

Bloemen online bestellen

Bloemen online bestellen


Bloemen bestellen en bezorgen doe je met Bloomgift

 

Bloemen online bestellen en bezorgen: zo gepiept!

Iemand bloemen bezorgen is nog nooit zo makkelijk geweest. Heb je even géén tijd om naar de bloemist op de hoek te gaan of moet je weer op tijd thuis zijn? Geen zorgen, want bij Bloomgift kan je op je gemak ’s-avonds mooie bloemen bestellen. En dat allemaal online in onze gebruiksvriendelijke bloemen webshop Bloomgift.nl. Bij ons heb je een ruim assortiment aan bloemen, waaronder: brievenbusbloemen (bloemen per post), prachtige vrolijke boeketten, rozentaarten, single-roosjes en bossen mono bloemen zoals: kleurrijke gerbera’s, rozen, tulpen en diverse andere bloemsoorten. Is er een jarige in het midden, wil je iemand beterschap wensen of wil je iemand zomaar bedanken? Met Bloomgift kun je voor elke gelegenheid iemand een bloemetje laten bezorgen.

  Out of the Box

 

Bloemen versturen met een persoonlijk wenskaartje

Het leuke aan Bloomgift is dat je niet alleen bloemen verstuurt en laat bezorgen, maar je kan ook een wenskaartje meesturen met daarin je gepersonaliseerde boodschap. Wij doen jouw gekozen kaartje gewoon tussen jouw bestelling met bloemen. Of je nu een prachtig boeket wilt laten bezorgen of onze brievenbusbloemen wilt versturen, bij elke verrassing aan bloemen kan je een persoonlijk kaartje toevoegen. Zo maak jij jouw verrassing aan bloemen echt een hartstikke leuk cadeau aan bloemen om aan iemand te geven. Wil je iemand feliciteren voor zijn of haar verjaardag? Verras je de jarige eens  met een bloemetje. Wie ga jij blij maken met een mooie bos bloemen met persoonlijk kaartje. Bij ons heb je een ruime keuze uit meer dan 40 verschillende wenskaartjes in diverse thema’s zoals: verjaardag, beterschap, liefde, nieuwe woning, huwelijk, Pasen, zomaar enz. Kortom, bloemen bestellen, versturen en bezorgen doe je met Bloomgift. Verrassend leuk!

 

 

Verse bloemen bestellen voor ieder moment!

Wist je dat de bloemen van Bloomgift ontzettend vers zijn? Wij kopen de bloemen zelf elke werkdag vers in vanuit de bloemenveiling in Aalsmeer. Op deze manier kunnen wij ook bloemen versturen en bezorgen met een versheidsgarantie van 7 dagen. Met Bloomgift kun je ervan uitgaan dat je echt de bloemen ontvangt die je ook in onze webshop ziet. Zo voorkomen wij teleurstellingen en creëren wij een blij gezicht bij de ontvanger. Voor wie  ga jij een vers bloemetje bestellen die 7 dagen op de vaas staat?

 

 

Creeër een glimlach op iemands gezicht

De missie van Bloomgift is, mensen blij verrassen met bloemen. Met Bloomgift willen wij een glimlach op het gezicht van mensen creëren. Hoe wij dat doen? Eigenlijk heel simpel, want dat doen wij samen. Jij bestelt online je bloemen, je persoonlijke kaart en eventueel je vaas bij ons. Wij pakken je bloemen in onze unieke verpakking in en bezorgen het bij de ontvanger. Samen creëren wij die glimlach bij de ontvanger. Of je nu iemand wilt verrassen met bloemen door de brievenbus, rozen in een leuk rozentaartje of gewoon een grote bos tulpen, bij ons kan je voor elke gelegenheid iemand echt verrassen met bloemen. Bij Bloomgift kan je iemand echt op een leuke manier bloemen cadeau doen. Weet jij al wie je bloemen gaat bezorgen?

 


Vóór 14:00 uur besteld = de volgende dag bezorgd

Bij Bloomgift kun je elke werkdag tot 14:00 uur bloemen bestellen en dan bezorgen wij je bloemen volgende dag. Wil je de bloemen op een andere dag bezorgd hebben, dan kan je dat heel eenvoudig in onze webshop aangeven. Weet je waarom je tot 14:00 uur bij Bloomgift bloemen kan bestellen? Bloomgift heeft elke ochtend de tijd nodig om alle bloemen op de bloemenveiling Aalsmeer in te kopen. In de middag kunnen wij jouw boeket, jouw brievenbusbloemen, jouw rozentaartje of jouw mooie bos rozen verwerken en klaarmaken in de vrolijke Bloomgift verpakking. Door deze werkwijze is jouw verrassing met bloemen een hartstikke leuk cadeau om aan iemand te geven en te laten bezorgen. Bloemen bestellen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest met Bloomgift. Wanneer ga jij bloemen bestellen?

Wil je weten wanneer jouw bloemen bezorgd worden? Bekijk dan hier ons bestel- en bezorgingsschema.