Zoek
Filters

Bos rozen

Banner Rozen bestellen


Bos rozen bestellen en bezorgen


 

Iedereen houdt van rozen. De roos is het symbool van de liefde, dankzij hun hartvormige bladeren. De doorns op de steel geven aan dat de liefde niet altijd over rozen gaat, omdat je ook moeite moet doen voor de liefde. Kortom, rozen zijn een van de mooiste, meest geurige en traditionele bloemen die je iemand kunt geven. Bij Bloomgift vind je de mooiste bos rozen in diverse kleuren. Ook kun je zelf de grootte van de bos rozen bepalen. Bekijk ons assortiment en laat je verassen door ons bos rozen aanbod. Wist je trouwens ook dat je bij Bloomgift rozen per post of losse rozen bij Bloomgift kan bestellen?

Sorteren op

Abrikoos rozen

Abrikoos rozen bestellen. 10 of 20 prachtige abrikoos rozen
€ 17,95

Gele rozen

Gele rozen laten bezorgen. 10 of 20 prachtige gele rozen
€ 17,95

Gemengde rozen

Gemengde rozen laten bezorgen. 10 of 20 prachtige gemengde rozen
€ 15,95

Groene rozen

Groene rozen bestellen. 10 of 20 prachtige groene rozen
€ 19,95

Oranje rozen

Oranje rozen bestellen. 10 of 20 prachtige oranje rozen
€ 17,95

Paarse rozen

Paarse rozen laten bezorgen. 10 of 20 prachtige paarse rozen.
€ 17,95

Rode rozen

Rode rozen met Kerst laten bezorgen. 10 of 20 prachtige rode rozen.
€ 17,95

Roze rozen

Roze rozen bestellen. 10 of 20 prachtige roze rozen
€ 17,95

Rozen Snowy Mountain

Rozen met sneeuw bestellen. 10 prachtige witte rozen met sneeuw topping!
€ 21,95

Rozen Suzy Q

Rozen afkomstig uit Kenia bestellen. 10 of 20 prachtige zachtroze rozen.
€ 18,95

Witte rozen

Witte rozen bestellen. 10 of 20 prachtige witte rozen
€ 17,95

Roze Pioenrozen

Pioenrozen bestellen en bezorgen? 10 mooie roze pioenen
€ 24,95

Betekenis van een bos rozen

Wil je iemand verassen met een prachtige bos rozen? Maar weet je niet welke kleur je moet kiezen? Wij helpen je graag een handje met het kiezen van de juiste bos rozen. Elke kleur van een roos heeft zijn eigen betekenis. Lees hieronder welke dat zijn.

 

» Rode rozen

Met een bos rode rozen zeg je dat je van iemand houdt of dat je verliefd bent op diegene. Rode rozen staan voor liefde, romantiek en respect. Een dichte knop betekent dat de liefde nog geheim moet blijven, terwijl een roos die helemaal open staat aangeeft dat de liefde in volle bloei staat.

 

» Witte rozen

Een bos witte rozen is niet alleen populair in een bruidsboeket, maar ook zeer geschikt voor begrafenissen. Een witte roos staat namelijk symbool voor eerbied en herinnering.

 

» Gele rozen

Een bos vol met gele rozen zien er vrolijk uit. En dat is ook precies de boodschap die je daarmee kunt overbrengen. Gele rozen geven naast vrolijkheid ook vreugde en warmte. Daarom is een bos gele rozen ideaal om iemand mee op te vrolijken.

 

» Roze rozen

Met een bos roze rozen vertel je iemand dat jouw hart aan hem of haar behoort. Een bos met roze rozen staat voor volmaakt geluk, plezier en heimelijke liefde. Geef je lichtroze rozen? Dan vraag je om vergiffenis.

 

» Perzik rozen

Wil je iemand ergens voor bedanken? Dan zijn een bos perzikkleurige rozen het perfecte bedankje. Rozen in die kleur tonen aan dat je een blijk van waardering en dankbaarheid hebt.

 

» Paarse rozen

Een bos rozen in het paars zijn ideaal, omdat ze geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Paarse rozen worden geassocieerd met trots en betovering. Maar ook staat het voor rust en spiritualiteit.

De betekenis van de rozen komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Vroeger, en dan met name de 19e eeuw, werden bloemen vaak ingezet als boodschapper. In de 19e eeuw ofwel de Victoriaanse tijd was het niet normaal om in het openbaar te flirten met iemand. Hierdoor begon men te communiceren naar hun geheime liefde middels bloemen.

 

Bos rozen 7 dagen vers

Van een bos rozen van Bloomgift kan jij of de ontvanger gegarandeerd 7 dagen genieten. Wij geven deze vers garantie, omdat wij de rozen bossen uit ons assortiment iedere ochtend rechtstreeks van de bloemenveiling in Aalsmeer kopen. Versere rozen kun je niet krijgen! Vervolgens maken onze professionele bloemschikkers er een prachtige bos met rozen van.

 

Bos rozen laten bezorgen

Heb je jouw favoriete bos rozen gevonden? Of wil je iemand verassen met een prachtige grote bos rozen? Dan ben je bij Bloomgift aan het juiste adres. Bestel vandaag voor 14:00 uur, dan zorgen wij dat de bos rozen de volgende dag wordt bezorgd. Een bosje rozen kun je naar iedere gewenst adres laten sturen. Onze bloemen bezorgen we namelijk door heel Nederland en België.


Ben je op zoek naar een origineler bos bloemen? Kijk dan eens naar onze mooie brievenbusbloemen. Deze bos bloemen kunnen wij bezorgen, zonder dat hiervoor de ontvanger thuis hoeft te zijn. Deze bloemen passen namelijk zoals de naam al zegt perfect door de brievenbus. Het versturen van een bos bloemen was nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Filteren op:

Wis alles
Min: € 15,00 Max: € 25,00
€15 €25
  • Abrikoos
  • Geel
  • Gemengd
  • Groen
  • Oranje
  • Paars
  • Rood
  • Roze
  • Wit