Zoek
Filters

Brievenbus tulpen

Banner brievenbustulpen

Brievenbus tulpen: per post bezorgd!

Wil je iemand op een originele manier verrassen met een bos tulpen? Zeg het met de brievenbus tulpen van Bloomgift. Je kunt dan zelfs tulpen laten bezorgen bij mensen verderop wonen. Naast onze tulpen kun je ook rozen en gerbera’s laten bezorgen. Onze brievenbusbloemen hebben een 7 dagen versgarantie, zijn uniek verpakt en kun je laten bezorgen door de brievenbus. Wie ga jij verrassen met onze leuke brievenbus tulpen?

Sorteren op

Gele brievenbus tulpen

Tulpen per post bezorgen. 10 gele tulpen in een brievenbusdoosje.
€ 10,95

Oranje brievenbus tulpen

Oranje tulpen bestellen. 10 oranje tulpen in een brievenbusdoosje.
€ 10,95

Paarse brievenbus tulpen

Paarse tulpen versturen. 10 paarse tulpen in een brievenbusdoosje.
€ 10,95

Rode brievenbus tulpen

Rode tulpen bestellen. 10 rode tulpen in een brievenbusdoosje.
€ 10,95

Roze brievenbus tulpen

Roze tulpen versturen. 10 roze tulpen in een brievenbusdoosje.
€ 10,95

Witte brievenbus tulpen

Witte tulpen opsturen? 10 witte tulpen door de brievenbus bezorgd.
€ 10,95

Rode brievenbus tulpen + Skimmia

Rode tulpen met rode skimmia in een vrolijke brievenbusverpakking.
€ 12,95

Verse brievenbus tulpen

Onze brievenbus tulpen komen rechtstreeks van de bloemenveiling in Aalsmeer. De bos tulpen wordt meteen door ons verpakt in een speciale doorzichtige versheidsfolie. De folie is voorzien van microscopische kleine gaatjes en zorgt ervoor dat de verpakking vochtig blijft. De kleine gaatjes laten bovendien een klein beetje zuurstof binnen, waardoor de tulpen in leven blijven maar niet verder groeien. De bos tulpen wordt met de versheidsfolie in ‘slaap gebracht’, maar zodra ze uitgepakt worden komen ze weer tot leven. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat jouw brievenbus tulpen 7 dagen lang prachtig in de vaas zullen staan.

 

Brievenbus tulpen bezorgen

Wil je iemand verrassen met de brievenbus tulpen? Of wil je jezelf blij maken met een bos tulpen? Bestel jouw favoriet voor 14:00 uur, dan zullen wij de tulpen laten bezorgen op elk gewenst adres in Nederland of België. Ben je meer op zoek naar een bos bloemen of boeket? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Bloomgift is de online bloemenwinkel die boordevol met verrassingen zit. Ontdek het zelf!