Zoek
Filters

Bloemenkado

Verjaardag Header

 

Wie stuur jij bloemen cadeau?

 


Verse bloemen cadeau doen?

Heb jij al iemand verrast met een leuk bloemen cadeau van Bloomgift? En ben je op zoek naar iets origineels wat op een leuke manier wordt verpakt en bezorgd? Dan zijn de bloemen van Bloomgift echt een aanrader om iemand cadeau te doen.


Op zoek naar een origineel cadeau

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om iemand mee te verrassen? Zeg het met bloemen en stuur vandaag nog bloemen cadeau. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld kiezen uit: trendy plukboeketten met bijpassende vaas, originele rozentaartjes en sfeervolle kamerplanten. Of nog leuker om gewoon bloemen per post als cadeautje op te sturen? Is er een jarige of is er onlangs een kleintje geboren? Voor elke gelegenheid kan je bij ons en leuk cadeautje uitzoeken en laten bezorgen. Heb je bloemen cadeau vandaag vóór 14:00 uur online besteld, dan bezorgen wij het gewoon de volgende dag.


Stuur een wenskaart met je cadeau mee

Maak je cadeau met bloemen persoonlijk en stuur één van onze leuke 40 wenskaarten mee. Het is toch leuk om iemand een boeket, brievenbusbloemen of rozentaartje te sturen met jouw eigen boodschap erin. Wil je iemand anoniem een bloemen cadeau sturen? Geen probleem, dan stuur je gewoon bloemen op zonder een persoonlijke kaartje. Verras iemand met een bos bloemen en kies er voor elk moment een leuke wenskaart bij. Zo kan je kiezen uit: verjaardagskaartjes, geboortekaartjes, liefdeskaartjes of beterschapskaartjes.


Nog meer bloemen cadeaus?

Ben je er nog niet uit welk bloemencadeau je door ons wilt laten bezorgen? Je kan bij ons ook kiezen om iemand een leuk bloemenabonnement of een Bloomgift Cadeaubon cadeau te doen. Zo kan je kiezen voor een brievenbusbloemabonnement, boeket abonnement of een mono-bloem abonnement. Stuur de ontvanger om de 2 weken of elke maand een bloemetje via Bloomgift. Verras de ontvanger met mooie bloemen. Heb je jouw bloemenabonnement vóór 14:00 uur online besteld, dan bezorgen wij het gewoon de volgende dag. Onze bloemenabonnementen zijn inclusief bezorgkosten.