Zoek
Filters

Herfst

Herfst header

 

​Verras iemand online met prachtige herfstbloemen

De blaadjes vallen van de bomen en de roodgele kleuren zijn buiten volop aanwezig. Eindelijk tijd om de weer kleur in je huis te geven met de prachtige herfstbloemen van Bloomgift. Verras iemand eens met onze mooie Herfstboeketten, oranje brievenbusbloemen, doorgekleurde hortensia's en de mooie geplozen Tom Pearce chrysanten. De warme oranje en bordeaux rode tinten maken tenslotte herfst. Creeër het warme herfstgevoel en maak je verrassing compleet met een persoonlijk kaartje. Wie ga jij in de herfstmaanden verrassen? 

Verrassen met herfstbloemen “Herfst eyecatchers” - vrolijke herfstbloemen maken het boeket

Met ons gemengd Boeket Herfst XL & ons gemend Boeket Happy Autumn haal je de letterlijk de warmte in je huis. De geplozen chrysanten in combinatie met de bordeaux kleurige gerbera's en de donkeroranje rozen maken deze boeketten echt een genot om in de herfstmaanden naar te kijken. Beide boeketten zijn hartstikke leuk om op je eetkamertafel te zetten of om op je sidetable te laten pronken. Verras iemand met één van deze prachtige boeketten. Wie ga jij het ultieme herfstgevoel geven?


  

​Herfstboeketten Tom Pearce is dé bloem van de maand oktober

De geplozen chrysant Tom Pearce is met zijn goudgele hart en bordeaux kleurige buitenkant echt een prachtige herfstbloem. Niet voor niets vinden wij deze geplozen chrysant de oktoberbloem van de maand. Wie ga jij met deze schitterende chrysanten verrassen? Je kan ze nu in onze webshop met 10 in een vaas of freshbag bestellen of geef een mooi gebaar met onze single-verpakking. Wij doen er zelfs nog een klein vaasje bij.

 

Tom Pearce chrysanten 

Voor 14:00 uur besteld volgende dag bezorgd*

Onze herfstboeketten en onze herfstbloemen bestel je gemakkelijk en snel bij Bloomgift. 

*Bestel je op werkdagen je bestelling voor 14:00 uur, dan wordt het de volgende dag nog geleverd. Vergeet niet bij je bestelling een leuk kaartje en vaas te kiezen.

Vragen over de bezorgingDe hele oktober maand 10% herfstkorting op het hele assortiment! code: HERFST2019

Deze korting kan niet in combinatie met de VTWONEN actie.