Zoek
Filters

Huwelijk

Huwelijk Header


Feliciteer het bruidspaar met een bloemetje

 

 

Bloemen versturen voor een huwelijk of bruiloft

Gaan vrienden of iemand uit jouw familie binnenkort trouwen? Wat leuk! Verras de aankomende bruid en bruidegom met een prachtige bos bloemen. Of wacht nog eventjes totdat het kersverse bruidspaar terug is van hun honeymoon en bezorg hen een prachtig huwelijksboeket of plukboeket, rozentaartje "Mr & Mss" of brievenbusbloemen. Wat is er nou leuker, om na je honeymoon samen te kunnen genieten van alle mooie ontvangen cadeaus, persoonlijke kaartjes en jouw bos bloemen. Maak je verrassing compleet en voeg aan je verrassing een extra kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap. Welke bloemen ga jij bestellen en laten bezorgen voor het bruidspaar?

Plukboeket ElegantRozentaartje Mr & MssHortensia Verena Blauw Fresh

 

Bloemen voor een huwelijksjubileum

Wist je dat je ook voor een huwelijksjubileum bloemen bij Bloomgift kan bestellen? Is er iemand 5, 10, 12½, 25 of zelfs 40 jaar getrouwd, feliciteer het echtpaar met de bloemen van Bloomgift. Vier deze mooie dag samen met hen en stuur een bloemetje op. De liefde moeten we tenslotte vieren en mogen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. 

 

Huwelijksbloemen 

Bezorging huwelijksbloemen

Bloomgift bezorgt de huwelijksbloemen door héél Nederland en België. Heb je vóór 14:00 uur besteld, dan bezorgen wij de bloemen voor het getrouwde stel de volgende dag. De bloemen worden verstuurd in een unieke verpakking, met of zonder vaas en blijven wel 7 dagen vers. Laat ons jouw bloemen voor het pasgetrouwde stel tot aan de voordeur bezorgen.