Zoek
Filters

Huwelijk

Huwelijk Header


Feliciteer het bruidspaar met een bloemetje

 

 

Trouwerij bloemen: het perfecte cadeau

Heb je binnenkort een trouwerij? En wil je graag bloemen geven? Wat leuk! Verras de aankomende bruid en bruidegom met prachtige huwelijksbloemen van Bloomgift. Of wacht nog eventjes totdat het kersverse bruidspaar terug is van hun honeymoon en bezorg dan een prachtig huwelijksboeket, plukboeket, rozentaartje Mr & Mss of brievenbusbloemen. Wat is er nou leuker, om na je honeymoon samen te kunnen genieten van alle mooie ontvangen cadeaus, persoonlijke huwelijk kaartjes en jouw huwelijksbloemen. Maak je verrassing compleet en voeg aan je verrassing een huwelijk kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap. Welke bloemen ga jij bestellen en laten bezorgen voor het bruidspaar?

Plukboeket ElegantRozentaartje Mr & MssHortensia Verena Blauw Fresh

 

Bloemen voor een huwelijksjubileum

Wist je dat je ook voor een jubileum speciale huwelijksbloemen kunt bestellen bij Bloomgift! Is er iemand 5, 10, 12 ½, 25 of zelfs 40 jaar getrouwd? Feliciteer het echtpaar met de huwelijksbloemen van Bloomgift. Vier deze mooie dag samen met hen en stuur trouwerij bloemen op. De liefde moeten we tenslotte vieren en mogen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan 

 

Huwelijksbloemen 

Bezorging huwelijksbloemen of trouwerij bloemen

Bloomgift bezorgt de huwelijksbloemen door heel Nederland en België. Heb je voor 14:00 uur besteld, dan bezorgen wij de huwelijksbloemen de volgende dag bij het getrouwde stel. De huwelijksbloemen worden in een unieke verpakking verstuurd. Wist je dat onze trouwerij bloemen tot wel 7 dagen vers blijven. Je kunt ze met of zonder vaas bestellen. Laat ons jouw huwelijksbloemen voor het pasgetrouwde stel tot aan de voordeur bezorgen.