Top 10 | Originele en Unieke kerstcadeaus 2023

Op zoek naar leuke cadeaus voor Kerst?

Wij geven je onze kerstcadeau top 10 die je zo bij ons kan bestellen.

Wil je iemand op een originele manier een fijne kerst toewensen? Maar weet je nog niet zo goed waarmee? Wij van Bloomgift helpen je graag. Bij ons vind je een ruim assortiment aan kerstcadeaus. Van lang houdbare droogbloemen, echte mini kerstboompjes, kerststukjes tot aan vele leuke kerstcadeautjes door de brievenbus. Stuk voor stuk cadeautjes waarmee jij de ontvanger een warm kerstgevoel kan bezorgen. Of je kan natuurlijk ook jezelf verwennen met een prachtig kerst bloemstuk of mini kerstboom.

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij ons top 10 kerstcadeaus voor je op een rij gezet. Vergeet niet aan je cadeau één van onze leuke kerstkaartjes en kerst extraatjes aan toe te voegen. Pas dan is je kerstverrassing echt compleet!


Kerstcadeau #1
Mini brievenbus kerstboompje

DIY mini kerstboompje per post

Elk jaar is de mini kerstboom door de brievenbus een heel geliefd kerstcadeau. Een superleuk en origineel kerstcadeau door de brievenbus. Echt een aanrader, want je krijgt super veel. Je krijgt een houten plankje met Merry X-Mas gegrafeerd, een waxinelichtje, een mini kerstboompje van echte dennentakken, kerst bloeiconfettie en kerstversiering. En het wordt ook nog eens in een feestelijke kerstverpakking ingepakt. Zodra de ontvanger dit kerstcadeautje door de brievenbus ontvangt, kan diegene gelijk aan de slag en de kerstboom zelf gaan versieren. Is dat niet leuk? Kom waar wacht je nog op! Shop dit kerstcadeau vandaag nog bij Bloomgift.

€ 17,99 | BESTEL NU!


Kerstcadeau #2
Kerstbox Joyful Christmas

Kerstbox Joyful Christmas

Nieuw dit jaar in het kerstassortiment bij Bloomgift is: de kerstbox Joyful Christmas. Een origineel kerststuk in een vrolijke kerst hoedendoos. Prachtige kerstbloemen met Amaryllissen, Ilex en Nordman takken. Een echte eyecatcher die niet mag ontbreken tijdens kerst.

€ 26,95 BESTEL NU!


Kerstcadeau #3
Kerstpakket Oh Dennenboom

Kerstpakket Oh Dennenboom

Wil je iemand echt een origineel kerstpakket cadeau geven? Shop dan ons kerstpakket Oh Dennenboom. Een echt mini kerstboompje met LED-verlichting, een flesje rode Winederful en overheerlijke Only Cannoli koekjes uit Italië. Met dit kerstpakket bezorg je iemand echt het ultieme kerstgevoel. Vanaf € 39,99 kan je dit kerstpakket bij Bloomgift bestellen. Zeg je ik wil er nog een warme deken of rustieke kaars bij? Géén probleem! Voeg deze dan gewoon aan jouw kerstpakket Oh Dennenboom toe.

€ 39,99 | BESTEL NU!


Kerstcadeau #4
Amaryllis kerstcreatie

Amaryllis creatie

Met deze Amaryllis kerstcreatie steel jij letterlijk de show. Een uitstekend kerstcadeau om iemand met kerst cadeau te geven. Een origineel gedecoreerde kerststukje in een glazen vaas met in het midden een amaryllis bol die op den duur gaat bloeien. Wie ga jij verrassen met dit kerstcreatie? Liever op zoek naar een kerststuk? Bekijk dan onze kant-en-klare kerststukjes.

€ 21,49 BESTEL NU!


Kerstcadeau #5
Kerstkrans Christmas

Kerstkrans Christmas

Bij kerst hoort natuurlijk een kerstkrans. Bij Bloomgift vind je allerlei kerstkransen die je aan je voordeur kan hangen. Zo is de rode kerstkrans Christmas met wel één van onze favorieten. Maak je voordeur met de feestdagen gezellig met deze prachtige kerstkrans. Ook bij onze een witte kerstkrans of verse Nobilis krans verkrijgbaar.

€ 19,95 | BESTEL NU!


Kerstcadeau #6
Kerstboompje op stam

Kerstboompje op stam (60cm)

Misschien is dit wel hét kerstcadeau van het jaar 2023. Wij hebben het dan natuurlijk over het kerstboompje op stam. Een opvallend en origineel kerstcadeau met een echt mini kerstboompje gemaakt op een houten stam met ronde voet. Is dat niet iets unieks? Het kerstboompje zelf is zo’n 30cm hoog en de stam is ook zo'n 30cm lang. Kortom: samen is dit kerstboompje 60cm. Zet naast dit originele kerstboompje een mooie rustieke kaars neer en je hebt gelijk een warme kerstsfeert gecreëerd. Onze tip: doe zelf nog LED-verlichting in het boompje voor extra sfeer.

€ 19,99 BESTEL NU!

Ben je toch op zoek naar een laag mini kerstboompje? Bekijk dan ook eens onze andere leuke mini kerstboompjes.


Kerstcadeau #7
No Water Amaryllis Bol

No Water Wax Amaryllis Bol

Je hebt ze vast wel eens een keer gezien? Een gewaxte Amaryllis bol in een gezellige kerst sok. Ook dit jaar mag uiteraard deze gewaxte No Water Amaryllis Bol in ons kerstassortiment ontbreken. Een gewaxte Amaryllis die vanuit zich zelf gaat groeien en géén water nodig heeft. Dat is handig toch? Je kan deze bij ons bestellen in de Nordic Winter variant in 3 verschillende kleuren: rood, groen en grijs.

Wist je dat je deze No Water Amaryllis bol ook met een kerstman, rendier of sneeuwpop sok bij ons kan bestellen? En wist je ook dat wij deze Amaryllis bol op een feestelijk plankje of in eenoriginele giftbox hebben. Shop vandaag nog dit leuke kerstcadeau.

€ 12,99 BESTEL NU!


Kerstcadeau #8
Amaryllis Winter Wonderland

Kerst Amaryllis bol op plankje

De No Water Amaryllis bol hebben wij ook op een houten plankje gecombineerd met een kerstman of Rudolph. Dit maakt dit kerstcadeau tot een extra leuk relatiegeschenk om je medewerkers, je vrijwilligers of je klanten met de feestdagen mee te verrassen. Bestel het Winter Wonderland kerstcadeau vandaag nog en verras met de feestdagen.

€ 17,95 BESTEL NU!


Kerstcadeau #9
Bloemstuk Merry X-Mas

Rozentaartje Merry X-Mas

Het rozentaartje Merry X-Mas is altijd al onze favoriet geweest. Een vrolijk kerststukje met verse rode rozen en groene kersttakjes in een zwart hoedendoosje. Samen met jouw kerstkaartje verpakken wij dit kerstcadeau in een stevige cadeauverpakking. Zodra de ontvanger jouw rozentaartje merry x-mas ontvangt, zal diegene meteen het warme kerstgevoel krijgen. Wie ga jij met dit kerstcadeau verrassen voor de feestdagen?

€ 22,95 BESTEL NU!


Kerstcadeau #10
DIY Kerstboom 50cm

Kerstboom 50cm compleet versierd

En not last but not least... Onze echte mini kerstboom inclusief kerstversiering en LED-lampjes. Een kerstcadeau waarmee je iemand echt een hele fijne kerst mee kan wensen. De ontvanger moet alleen zijn of haar kerstboompje zelf versieren. Hoe leuk is dat! Je kan zelfs nog kiezen uit verschillende kleuren mini kerstballen. Zo kan je kiezen uit: goude, rode, zilvere of taupe kerstballen. Reserveer nu alvast deze mini kerstboom, want voor je weet is die uitverkocht en OP=OP.

€ 29,95 BESTEL NU!