Zoek
Filters

Nieuwjaar

Nieuwjaars banner


Oud & Nieuw vier je samen met Bloomgift! 

Weet jij al waar je Oud & Nieuw gaat vieren? Over een paar dagen is het alweer zover, dan gaan we weer aftellen en luiden we het nieuwe jaar 2020 in. Misschien heb je al plannen gemaakt om het dit jaar met al je vrienden en vriendinnen te vieren of misschien ga je gezellig naar familie of een nieuwjaarsfeestje in de stad. Hoe dan ook, waar je ook Oud & Nieuw gaat vieren, je kan diegene altijd verrassen met een leuk Nieuwjaars bloemetje van Bloomgift. Laat je inspireren om iemand met Oud & Nieuw te bedanken met zo'n Nieuwjaars bloemetje. O ja, het leuke is dat je een kaartje 'Happy New Year' kunt toevoegen met je persoonlijke boodschap. Wie ga jij met Oud & Nieuw verrassen?

 

De witte Amaryllis met nieuwjaarskaartje

De Amaryllis is echt een prachtig winterse bloem en geeft een gevoel van genegenheid. Dé bloem om aan iemand te geven met Oud & Nieuw. Laat iemand blijken dat je blij bent dat je Oud & Nieuw samen mag vieren of bedank iemand voor het afgelopen jaar. Wie ga verrassen met deze winterse bloemen?

 

Amaryllis snowwhite Nieuwjaarskaart

 

Wie stuur jij bloemen op voor Oud & Nieuw?

Verras iemand met één van onze winterse brievenbusbloemen, geef iemand een mooi nieuwjaarsboeket cadeau of stuur iemand een leuk Happy New Year rozentaartje toe. Je kan er nog een leuk nieuwjaarskaartje aan toevoegen ook. Zo is het echt een mooie nieuwjaarsverrassing! Wie ga jij met Oud & Nieuw verrassen?


Winterfeest brievenbusbloemen Boeket Purple Sensation

 


Drukte tijdens de feestdagen! 

Met de feestdagen in het vooruitzicht willen wij je alvast wijzen op de drukte rondom alle post. Wij zijn hierin volledig afhankelijk van Packs en doen er natuurlijk alles aan om alle bestellingen op tijd te leveren. Het is aan te raden om je bestelling al een paar dagen eerder te plaatsen, om er zeker van te zijn dat deze op tijd in huis is of bezorgd wordt. Voor meer informatie; kijk ons blogartikel "drukte rondom de feestdagen".

Fijne feestdagen en alvast een heel voorspoedig 2020!