Zoek
Filters

Rozentaartjes

Rozentaartjes Header

 

De nieuwe manier van verrassen met bloemen

 

 

Rozentaartje bestellen en bezorgen

Wil jij een origineel rozentaartje online bestellen en laten bezorgen? Doe dat bij Bloomgift! Rozen zijn prachtige bloemen om te laten pronken op je eigen eetkamertafel, maar nog veel leuker is het om iemand met rozen te verrassen. Bij Bloomgift ben je hiervoor op de juiste plek. Zo kan je iemand verrassen met onze brievenbusrozen, een enkele roos (incl. vaasje), een prachtige bos rozen of onze nieuwe rozentaartjes. Ze noemen het ook wel de nieuwe manier van bloemen geven.

Rozentaartje BedanktRozentaartje GefeliciteerdRozentaartje Beterschaprozentaartje

Wat is een rozentaartje?

Als je op Google kijkt zie je dat de meeste rozentaartjes door de ambachtelijke bakker gemaakt worden, maar de rozentaartjes van Bloomgift zijn dit niet. Althans ze worden wel door onze bloemschikkers ambachtelijk gemaakt, maar je kan ze niet letterlijk opeten. Onze rozentaartjes bestaan uit echte verse rozen. De naam “rozentaartje” zegt het eigenlijk al. Het zijn rozen in de vorm van een taartje.


Waar bestaat een rozentaartje uit?

De rozen worden in een klein rond zwart hoedendoosje gedaan wat een diameter heeft van 14cm en een hoogte van 10cm. In dit hoedendoosje stoppen onze bloemschikkers een steekschuim (oaseblok) wat de vormt heeft van een taartje. Onze bloemschikkers steken in elk rozentaartje 10 verse rozen, welke verspreid worden over het blok. Op deze manier krijgen de rozen ook de vorm van een leuk taartje. Voordat de rozen in het oaseblok worden gestoken, wordt het steekschuim nog goed ondergedompeld in het water zodat het volledig vocht opneemt. Hierdoor blijven de rozentaartjes vers en lang houdbaar. Houd het steekschuim goed nat en laat het rozentaartje elke dag water opzuigen. Kortom een echt origineel cadeautje om aan iemand te geven die van rozen en bloemen houdt.
Rozentaartje BeterschapOaseblok rondRozentaartje Verpakking


Rozentaartjes in alle kleuren & voor elk moment

Het leuke aan onze rozentaartjes is dat je zelf online kan kiezen welke kleur jouw rozentaartje moet worden. Je kan jouw rozentaart of ook wel bloementaart genaamd, kiezen tussen de kleuren: abrikoos, roze, wit, oranje, paars, rood, geel en gemengd. Wist je trouwens ook dat elk rozentaartje een betekenis heeft. Wil je iemand een rood rozentaartje sturen, omdat je van haar of hem houdt, wil je iemand feliciteren met een gemengd rozentaartje omdat er een jarige in het midden is of wil je iemand beterschap wensen? Bij Bloomgift hebben wij voor diverse gelegenheden een rozentaartje.

 Rood rozentaartje: 
hét rozentaartje van liefde, warmte en respect

 Wit rozentaartje: 
hét rozentaartje van puur- en reinheid

 Roze rozentaartje: 
hét rozentaartje van geluk en dankbaarheid

 Oranje rozentaartje: 
hét rozentaartje van verlangen en waardering

Geel rozentaartje: 
hét rozentaartje van vriendschap

 Paars rozentaartje: 
hét rozentaartje van luxe en wijsheid

 Gemengd rozentaartje:
hét rozentaartje van vrolijkheid en vernieuwing

  Rozentaartje GefeliciteerdRozentaartje Bedankt


Maak je rozentaart persoonlijk…

Ben je enthousiast over onze rozentaartjes en zou je deze als bedankje je eigen persoonlijke rozentaartje naar je relaties willen sturen? Dat kan! Bij Bloomgift kan je zelf aangeven welke tekst je op het rozentaartje gedrukt wil hebben. Stuur ons een e-mailtje naar: support@bloomgift.nl en wij gaan jouw tekst op het rozentaartje maken. Voor slechts € 2,50 extra kan je zelf bepalen welk tekst jij op jouw rozentaartje wilt hebben. Maak je rozentaartje samen met ons nu nog persoonlijker.


Hoe kan ik een rozentaartje bestellen?

Rozentaartjes kan je gemakkelijk online bestellen via Bloomgift of via www.rozentaartjes.nl. Op dit moment kan je kiezen uit 4 verschillende rozentaartjes: Bedankt, Beterschap, Gefeliciteerd en ik Hou van Jou! Het bestellen van een rozentaartje is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest het rozentaartje welke je leuk vind, je voegt er een leuke kaart met persoonlijke boodschap aan toe en je bent al bijna klaar. Heb je eenmaal je rozentaartje in je winkelwagen toegevoegd, dan kan je bij afrekenen aangeven naar wie jij het rozentaartje bezorgd wilt hebben. Zo makkelijk kan jij een rozentaartje bij Bloomgift bestellen. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, stuur onze klantenservice gerust een e-mail. Onze klantenservice staat van 08:30 tot 17:30 voor jou klaar om je hierbij te assisteren. Voor wie ga jij een rozentaartje bestellen? 

 

Jouw rozentaartje vóór 14:00 uur besteld = morgen in huis


Net bij onze overige bloemverrassingen geldt ook voor onze rozentaartje vóór 14:00 uur je bestelling geplaatst, dan bezorgen wij het de volgende dag. Wij bezorgen alle rozentaartjes door heel Nederland en België. Je kan de rozentaartjes 24 uur per dag online bestellen in onze webshop. Wie ga jij verrassen met een leuk rozentaartje?