Zoek
Filters

Verjaardag

Verjaardag Header

 

Verras de jarige met verjaardagsbloemen


 

 

Bloemen bestellen voor een Verjaardag?

Wil jij iemand een onvergetelijke verjaardag bezorgen? Verras de jarige eens met de verjaardagsbloemen van Bloomgift. Vóór 14:00 uur besteld is de volgende dag bij de jarige bezorgd. Bij ons heb je een ruime keuze aan bloemen om de jarige op de verjaardag aan huis mee te feliciteren. Je kan allerlei verschillende bloemen bestellen en bezorgen: bloemen door de brievenbus, bloemen als een mooi verjaardagsboeket of prachtige rozen in een leuk klein verjaardagstaartje. Maak de jarige blij met een mooi verjaardagscadeau en voeg er een leuk verjaardagskaartje met persoonlijke boodschap aan toe. Een jarige online verrassen met bloemen is nog nooit zo leuk geweest. Met welke verjaardagsbloemen ga jij de jarige verrassen?

 

Verjaardagsboeket Gefeliciteerd Rozentaartje


Voeg een leuk verjaardagskaartje aan je bloemencadeau toe

Bij Bloomgift kan je jouw verjaardagcadeau persoonlijk maken door er een leuk verjaardagskaartje met persoonlijke boodschap aan te voegen. Wij hebben enkele verjaardagskaartjes in ons assortiment. Je kan jouw verjaardagskaart toevoegen aan een mooi verjaardagsboeket, onze brievenbusbloemen of gewoon een prachtige bos bloemen. De kaartjes zijn in A6-formaat, dus je kan er een behoorlijke boodschap op kwijt. Voor wie ga jij een verjaardagskaartje met bloemen bestellen?

Verjaardagskaartje Happy B-DayVerjaardagskaartje BallonnenVerjaardagskaartje Lampionnen


Verjaardagsbloemen op de Verjaardag zelf bezorgen! 

Géén tijd om naar een verjaardagsfeestje te gaan? Bij Bloomgift kun je elke werkdag tot 14:00 uur bestellen en dan bezorgen wij jouw verjaardagsbloemen in een feestelijke verpakking gewoon de volgende dag. Zo kan je de jarige toch nog op een leuke manier feliciteren met een bloemetje, ook al kan je er jammer genoeg niet bij zijn. Wil je de bloemen op een andere dag bezorgd hebben? Geef dit dan heel eenvoudig en slechts in enkele stappen aan in onze webshop. Zo weet je zeker dat jouw bloemen op de verjaardag bezorgd gaan worden. Wie ga jij voor zijn of haar verjaardag verrassen met bloemen?