Zoek
Filters

Bos tulpen

Banner Bloemen bestellen


Bos tulpen bestellen en bezorgen

Als de lente komt dan stuur ik jou, tulpen uit Amsterdam! Wereldberoemd zijn ze, onze tulpen. De tulp is een elegante bloem en bezorgd het ultieme lentegevoel. Tulpen kopen doe je tegenwoordig gewoon eenvoudig online. In het aanbod van Bloomgift vind je diverse soorten tulpen. Ben je bijvoorbeeld al bekend met de prachtige rode parkiettulpen? Naast onze tulpenbossen vind je in onze webshop ook brievenbus tulpen. Ideaal, de bos tulpen past gewoon door de brievenbus! Wie ga jij met een prachtige bos tulpen verrassen?

Sorteren op

Gemengde Tulpen (50 stuks)

Bos met 50 gemengde tulpen bestellen. Verse tulpen direct van de kweker.
€ 29,95

Gele Tulpen (50 stuks)

Bos met 50 gele tulpen bestellen. Verse tulpen direct van de kweker.
€ 29,95

Oranje Tulpen (50 stuks)

Bos met 50 oranje tulpen bezorgen. Verse oranje tulpen direct van de kweker.
€ 29,95

Paarse Tulpen

Bos met 20 paarse tulpen bezorgen. Verse paarse tulpen direct van de kweker.
€ 16,95

Rode Tulpen

Bos met 20 rode tulpen bezorgen. Verse rode tulpen direct van de kweker.
€ 16,95

Roze Tulpen

Bos met 20 roze tulpen bezorgen. Verse roze tulpen direct van de kweker.
€ 16,95

Witte Tulpen

Bos met 20 witte tulpen bezorgen. Verse witte tulpen direct van de kweker.
€ 16,95

Rode Parkiet Tulpen

Bos met 10 rode parkiet tulpen bezorgen. Rode parkiet tulpen direct van de kweker.
€ 16,95

Tulpen in Zinken Emmer

30 tulpen in een zinken emmer met Pistacia blad. Perfect tulpen cadeau!
€ 29,95

Tulpen Rood + Groene Skimmia

Bos met 10 rode tulpen incl. groene skimmia takjes. Direct van de kweker.
€ 16,95

De herkomst van tulpen

Iedereen denkt dat de oorsprong van tulpen Nederland is. Maar officieel komt de tulp uit Turkije. In de 16e eeuw werd de tulp door de onderzoeker Carolus Clusius geïntroduceerd in Nederland. Hij deed onderzoek naar de tulp en kweekte ze in diverse kleuren. Daarna ging het verhaal rond dat op een nacht een aantal bloemenbollen uit zijn tuin werden gestolen. Deze bollen werden vervolgens verkocht aan boeren in de regio boven Leiden. Daarna begon de tulpenhandel te groeien en werd deze regio de bollenstreek genoemd.

 

Diverse soorten tulpen

Tulpen zijn relatief makkelijk te kweken. Daarom vind je vandaag de dag ook vele soorten tulpen op de markt. In ons aanbod vind je tulpen bossen in diverse kleuren. Van vrolijke gele tulpen tot stijlvolle witte tulpen. Maar ook hebben we tulpen in de meest bijzondere vormen, zoals de parkiettulpen. Maar ook gekrulde tulpen en puntige tulpen behoren tot het aanbod van Bloomgift. Ben je op zoek naar een specifiek soort tulp? Laat het ons vooral weten. Wie weet wat we voor je kunnen betekenen.

 

Tulpen met een boodschap

Van een vrolijk tulpenboeket wordt iedereen blij! Maar wil je de ontvanger laten weten waarom je de tulpen laat bezorgen? Vergeet dan niet bij je mooie bos tulpen een leuk kaartje te doen met een persoonlijke boodschap. Wij verpakken de tulpen vervolgens in een vrolijke cadeauverpakking met of zonder vaas, die keuze laten we aan jou over. Heb je voor 14:00 uur de tulpen besteld? Dan worden de tulpen de volgende dag bezorgd. Wie ga jij vrolijke tulpen met kaartje bezorgen?

 

Bos tulpen 7 dagen vers

Tulpen kopen kan in principe overal. Maar een bos tulpen van Bloomgift staat gegarandeerd 7 dagen vers in de vaas. Wij kopen de tulpen iedere ochtend rechtstreeks van de bloemenveiling in Aalsmeer. De tulpen bezorgen we dezelfde dag nog op ieder gewenst adres in Nederland en België. Hierdoor kunnen we je de garantie geven dat de tulpen bos minimaal 7 dagen vers in de vaas kunnen staan.

 

Tulpen bezorgen

Wil je voor jezelf of een ander tulpen bestellen? Bekijk onze diverse soorten tulpen en bestel jouw favoriet! Een tulpen bos kun je eenvoudig online op Bloomgift.nl bestellen. Bestel je voor 14:00 uur? Dan bezorgen wij de tulpen bos de volgende dag nog. De tulpen bezorgen wij uiteraard ook op elk gewenst adres in België. Bloomgift is de online bloemenwinkel van Nederland en zit boordevol verrassingen. Kijk rond in onze webshop en ontdek het zelf!

Filteren op:

Wis alles
Min: € 16,00 Max: € 30,00
€16 €30
  • Geel
  • Gemengd
  • Oranje
  • Paars
  • Rood
  • Roze
  • Wit