Zoek
Filters

Kerst

 

Uitgebreide kerstcollectie

De feestdagen staan weer voor de deur. Nog even en het is Kerst! De tijd van gezelligheid, samen met familie en vrienden, leuke kerstliedjes op de radio, warme donkerode en donkergroene tinten in huis en natuurlijk de kerstboom optuigen. Zo maakt iedereen het op zijn eigen manier het gezellig rondom de sfeervolle decemberdagen. Laat ons je inspireren door onze uitgebreide kerstcollectie.

 

 

       

Kerstbloemen bestellen en laten bezorgen via Bloomgift

Warme (donker)rode bloemen in combinatie met donkergroene kersttakken, voeg daar wat natuurlijke producten aan toe en je kerstboeket is compleet. De kerstbloemen zoals: de fonkelende bloem amaryllis ; de hulst ilex kersttakken en de sierlijke groene nobilis dragen hier hun steentje aan bij en geven de ideale warme kerstsfeer in huis. Nieuw dit jaar in onze kerstcollectie is: ons nobilis kerstboompje met of zonder sneeuw. 

 Kerstboompje met sneeuw


Kersttrend 2019 - Winters wit 

Daarnaast is de winterse stijl ook een kersttrend van 2018. De prachtige witte amaryllis bloemen in combinatie met de groene kiefer, de ijskoude zilveren asparagus veren en de eucalyptus takken maken de bij uitstek tot een zacht en sfeervol kerstkarakter. Ideaal te combineren met zachtroze pasteltinten. Naar wie ga jij zo'n mooi kerstboeket of amaryllis boeket opsturen?

Boeket Christmas Dream Boeket Winter Wonder

 

Wie ga jij met de kerstdagen verrassen met kerstbloemen? 

Verras iemand met één van onze Kerst brievenbusbloemen, geef een collega een mooi Kerstboeket cadeau of stuur iemand prachtige witte besneeuwde rozen Snowy Mountain toe. Wij pakken (indien gewenst) je brievenbusbloemen nog eens in ook. Zo is het echt een verrassing! Wie ga jij met de feestdagen verrassen?

Merry X-Mas brievenbusbloemen Winterfeest brievenbusbloemenOh Denneboom brievenbusbloemen


Drukte tijdens de feestdagen! 

Met de feestdagen in het vooruitzicht willen wij je alvast wijzen op de drukte rondom alle post. Wij zijn hierin volledig afhankelijk van Packs en doen er natuurlijk alles aan om alle bestellingen op tijd te leveren. Het is dan ook aan te raden om je bestelling al een paar dagen eerder te plaatsen, om er zeker van te zijn dat deze op tijd in huis is of bezorgd wordt. Meer informatie, kijk op onze blog artikel "drukte rondom de feestdagen".

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen toe!