Zoek
Filters

Kerst


 

Wie verras jij dit jaar met de mooiste kerstbloemen?

 

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar! Samenzijn met familie en vrienden, leuke kerstliedjes luisteren en lekker eten. Maar vergeet ook vooral niet de prachtige kerstboom en kerstbloemen voor op tafel. Speciaal voor de kerstdagen hebben we bij Bloomgift weer de mooiste kerstboeketten samengesteld. Natuurlijk hebben we daarvoor gebruik gemaakt van de mooiste kerstbloemen. Laat je inspireren in de webshop van Bloomgift en bezorg iemand gegarandeerd het ultieme kerstgevoel in huis!

Button Kerstcollectie

 

Kerst rozentaartje Merry X-Mas


Prachtige kerstbloemstukken

Bij Bloomgift vind je prachtige kerstbloemstukken. Deze worden vaak samengesteld op basis van groene takken en witte en rode bloemen. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Dit komt doordat de symboliek van deze kleuren een grote rol speelt. Wit staat voor geloof en wordt ook vaak geassocieerd met een witte kerst. Groen staat voor hoop en nieuw leven. En rood staat uiteraard voor de liefde. Warme (donker)rode bloemen in combinatie met donkergroene kersttakken, voeg daar wat natuurlijke producten aan toe en je kerstboeket is compleet. De kerstbloemen zoals: de fonkelende bloem Amaryllis ; de hulst Ilex Kersttakken en de sierlijke groene Nobilis takken dragen hier hun steentje aan bij en geven de ideale warme kerstsfeer in huis. Nieuw dit jaar in onze kerstcollectie is: ons Nobilis Kerstboompje met of zonder sneeuw.

 Kerstboompje met sneeuwKerstbloemstukken met een ode aan de Noordpool
 

Daarnaast is de winterse stijl ook een kersttrend van 2018. De prachtige witte amaryllis bloemen in combinatie met de groene kiefer, de ijskoude zilveren asparagus veren en de eucalyptus takken maken de bij uitstek tot een zacht en sfeervol kerstkarakter. Ideaal te combineren met zachtroze pasteltinten. Naar wie ga jij zo'n mooi kerstboeket of amaryllis boeket opsturen?

Boeket Christmas Dream Boeket Winter Wonder

 

 

Wie ga jij met kerst bloemen bezorgen? 

Verras iemand met één van onze Kerst brievenbusbloemen, geef een collega een mooi Kerstboeket cadeau of stuur iemand prachtige witte besneeuwde rozen Snowy Mountain toe. Wij pakken (indien gewenst) je brievenbusbloemen nog eens in ook. Zo is het echt een verrassing! Wie ga jij met de feestdagen verrassen?

Kerst brievenbusbloemen Merry X-Mas
Kerst brievenbusbloemen Winterfeest
Kerst brievenbusbloemen Oh Denneboom

 

Drukte met bezorgen tijdens de kerstdagen

Met de feestdagen in het vooruitzicht willen wij je alvast wijzen op de drukte rondom alle post. Wij zijn hierin volledig afhankelijk van Packs en doen er natuurlijk alles aan om alle bestellingen op tijd te leveren. Het is dan ook aan te raden om je bestelling al een paar dagen eerder te plaatsen, om er zeker van te zijn dat deze op tijd in huis is of bezorgd wordt. Meer informatie, kijk op onze blog artikel "drukte rondom de feestdagen". Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen toe!