Zomerse bloemen bij Bloomgift ☀

21 juni is de zomer weer van start gegaan. Heerlijk het idee alleen al, vitamientjes opdoen. De zon schijnt, zee, strand. Dat betekent weer heerlijk buiten barbecueën, slippers aan en genieten van het mooie weer. Zal er een vakantie inzitten deze zomer, dat weten we helaas nog niet. Maar niet getreurd, met de prachtige zomerbloemen van Bloomgift is het tijdens de zomer ook thuis volop genieten.

Deze aankomende weken staan er doldwaze zomer acties centraal bij Bloomgift. Als je je abonneert op de nieuwsbrief ontvang je wekelijks leuke acties. Een heerlijke Tony Chocolonely chocoladereep cadeau bij je bestelling, een gratis strandbal, géén verzendkosten. Dit zijn enkele voorbeelden die je deze aankomende weken mag verwachten. Je kan bij Bloomgift een prachtig boeket bestellen met mooie zomerse tinten en vrolijke kleuren of iemand cadeau wilt doen. Geweldig toch om een lach op iemands gezicht te toveren met een mooi bloemen cadeau. Dat hier een leuke actie aan hangt maakt het voor mij in ieder geval extra interessant.. Dat alles duurder wordt is een feit, maar hoe fijn is het dan als er een mooie korting tegenover staat.  

 Gratis Tony Chocolonely reepje Gratis Kaartje2go vakantiekaart Gratis bezorging

Ga voor prachtige zomerse droogbloemen of stuur eenvoudig de leukste brievenbusbloemen naar je beste vriend(in) of een familielid. Voor de mooiste en de leukste planten zit je bij Bloomgift ook goed. De volgende planten hebben weinig verzorging nodig en doen het erg goed in de zomer, denk aan de Aloë Vera, mediteraans Olijfboompje of een Ananas plant.

Bij Bloomgift vind je diverse soorten zomerse bloemen. Een bloem die typisch symbool staat voor de zomer is toch wel de zonnebloem. Het ronde hart omringt door vrolijk geel gekleurde blaadjes, daar krijgt toch iedereen meteen een zomer gevoel. Naast zonnebloemen mogen in de zomer een bos rozen natuurlijk ook niet ontbreken. In ons assortiment vind je rozen in allerlei kleuren. Verder kun je bij zomerse bloemen denken aan Hortensia’sroze lelies, Orchidee of Gerbera’s.

Vier de zomer samen met Bloomgift en profiteer ook nog eens van leuke zomeracties. Wie ga jij deze zomer verrassen?