Zondag 19 juni is het Vaderdag | 5 weetjes over deze feestdag!

Zondag 19 juni 2022 is het zover, Vaderdag!

Wie zijn vader, opa, (bonus)papa wil verrassen met een leuk bloemen- of plantcadeau is bij Bloomgift aan het juiste adres. Ook mannen houden van bloemen, al zullen ze hier misschien niet altijd voor uitkomen. Maar wie wordt er nou niet blij van een mooie bos bloemen, een hippe plant (inclusief pot) of een prachtig boeket. Uit onderzoek komt er naar voren dat de Gerbera favoriet is onder de mannen. Denk daarbij aan de Gele en Oranje variant, die vallen in de smaak bij de papa's. Maar ook de Lelies en rozen kunnen niet achterwege blijven. Het is vooral het krijgen van een prachtige bos bloemen of plant wat het zo leuk maakt.

Er zijn leuke, lieve, zorgzame, knappe en stoere papa’s. En zij mogen deze ene dag extra in het zonnetje worden gezet . Team Bloomgift heeft een aantal leuke Vaderdag producten aan het assortiment toegevoegd speciaal voor deze dag. Zoals bijvoorbeeld een leuk samengestelde combideal Super Papa of een combideal met Jopenbier.

Combi Deal Super Papa Combi Deal Monstera Plant met Jopenbier


Origineel Vaderdag cadeau met bloemen
Zoek je een leuk en origineel cadeautje voor Vaderdag? Stop dan moet zoeken en bestel vandaag nog één van onze leuke Vaderdag Combi Deals. Een kleurrijke Vaderdag ballon ‘Happy Fathers Day’ in combinatie met een rozentaartje 'Hou van Jou' en een Truffel Proeverij chocoladereep. Verras je vader met deze leuke verassing voor Vaderdag. Als je deze combinatie deal met bloemen voor Vaderdag vandaag besteld, dan bezorgen wij deze de volgende dag bij je vader thuis.

Tip: Vergeet niet een leuk GRATIS Vaderdag wenskaart met jouw persoonlijke boodschap aan dit leuke Vaderdag cadeau toe te voegen. Gebruik hiervoor de code KAARTJE in jouw winkelwagen bij 'kortingcode toepassen'. Je krijgt dan jouw Vaderdag wenskaartje van ons gratis.

Pap ik hou van je wenskaart Fijne Vaderdag wenskaart (geel) 

Liever een plant cadeau geven met een BBQ-emmer? Verras dan met een Skeletplant met barbecue emmer.

Vaderdag ballon met plant


Wat is Vaderdag?
Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap en het belang van vaders voor de opvoeding en verzorging van hun kinderen wordt gevierd. Tevens wordt hij op deze dag vrijgesteld van huishoudelijke taken. In Nederland wordt Vaderdag gevierd op de derde zondag in juni.

  • De eerste Vaderdag vond plaats op 19 juni 1910.
  • President Richard Nixon was in 1972 de eerste die Vaderdag als een echte officiële feestdag bestempelde. ...
  • Vaderdag staat op vier in het lijstje 'meest verzonden kaartjes', net na Moederdag, Kerst en Valentijnsdag.
  • Een stropdas is één van de meest gegeven Vaderdag cadeaus.
  • Vaderdag wordt in ongeveer 50 landen in de wereld gevierd. Wist je dat bij onze buren in België Vaderdag wordt gevierd op de tweede zondag van juni?