Herfst | Welke herfstbloemen zijn een must-have?

De dagen worden korter, de bomen kleuren prachtig geel rood en oranje en binnen gaat er steeds vaker een kaarsje aan. De Herfst. Een heerlijk seizoen. Mits je het in huis wel gezellig maakt met... juist, herfstbloemen! Maar wat zijn nu echt herfstbloemen en met welke herfstbloemen kan je jouw interieur een warme uitstraling geven. De Bloomgift redactie heeft een top 10 voor je samengesteld.

Tom Pearce chrysantenNr. 1 | Chrysanten Tom Pearce

 

Op nummer 1 staat dan natuurlijk de geplozen herfstchrysant. Deze Tom Pearce chrysanten zijn rood met geel/bruin van keur & passen prachtig in het kleurpallet van de herfst. Het leuke aan deze chrysant is dat hij staat voor oa. voor geluk en vriendschap. Je vriend of vriendin verrassen in de herfst doe je dus met deze prachtige herfstchrysanten.

€ 17,95

BESTEL NU!


Bloementaartje Oranje

Nr. 2 | Bloementaartje in herfstinten


Wanneer je het wat makkelijker wilt hebben deze herfst, ga dan voor dit onwijs lieve bloementaartje. Kant en klaar concept die op je de salontafel de show steelt. In dit bloementaartje zijn verse oranje bloemen gestoken in een rond zwart hoedendoosje.

Side note:Helaas is het bloementaartje niet om op te eten, al is hij wel erg feestelijk! Zeker leuk als je de herfst wilt vieren met bloemen.

€ 19,95

BESTEL NU!


Brievenbusbloemen Oranje

Nr. 3 | De herfst vangen in je eigen vaas met deze oranje brievenbusbloemen

De gekleurde blaadjes gaan waar ze zelf heen willen. Met dit brievenbus pakketje creëer je je eigen herfstvaas met losse oranje bloemen. Na werk haal je de bloemen uit de brievenbus en hiermee maak je een eigen creatieve creatie van bloemen. Net hoe jij 't wilt.  

€ 12,95

BESTEL NU!


Herfstboeket XLNr. 4 | Herfst XL alle herfsttoppers samen


In de herfst zie je veel gele, oranje, rode en bruine kleurtonen om je heen. Dit komt doordat bij lage temperatuur in de herfst het chlorofyl in de bladgroenkorrels wordt afgebroken, en hierdoor worden aanwezige pigmenten zichtbaar.

En juist die warme kleuren zijn gevangen in dit prachtige XL herfstboeket. Met oa. de grote decoratieve geplozen 'Tom Pearce' chrysanten, de oranje rozen en de donkerrode amaranthus stelen.

€ 19,99

BESTEL NU!

 


Dry Flower Gift AutumnNr. 5 | Dry Flower Gift Autumn


Droogbloemen zijn een must voor een warm interieur deze herfst. En met de nieuwe Dry Flower Gift ben je zo klaar, haal 'm uit je brievenbus en style de 12 bloemen naar wens in een bijpassend vaasje. Daarnaast heb je er helemaal geen onderhoud aan! EASY de herfst door :) 

€ 14,95

BESTEL NU!

 


Plukboeket Happy BirthdayNr. 6 | Stijlvol plukboeket (incl. vaas)


Bloemen op verschillende hoogte in een vaas, alsof je het zelf hebt geplukt. Dat is het idee achter dit mooie plukboeket met warme herfst tonen. Must-have (of give) voor moderne mensen! 

€ 27,50

BESTEL NU!


Single Tom Pearce chrysant

Nr. 7 | Eenvoud met losse bloem; de herfstchrysant


Deze single chrysant Tom Pearce is een adembenemende gevulde chrysant. Niet voor niets is het voor ons de herfstbloem. Met zijn prachtige geel en rode kleuren is het echt een uitstekende bloem om iemand een warm hart mee toe te dragen. Wij verpakken het in een unieke verpakking en wij doen er een mooi klein vaasje bij. Wie ga jij hiermee verrassen? 

€ 12,95

BESTEL NU!


Hortensia's Rood-GroenNr. 8 | Grote hortensia bloembollen (incl. vaas)

Deze typische najaarsbloem staat voor dankbaarheid. Dit maakt haar gelijk een perfecte bloem om cadeau te geven.

Maar ook in je eigen huis staan deze doorgekleurde hortensiabollen prachtig in de woonkamer. Oh en met een beetje geluk drogen de bollen in & heb je er nog veel langer plezier van!

€ 35,00

BESTEL NU!


Premium Rozentaartje OranjeNr. 9 | Everlasting rozen



Dit rozentaartje is wel erg bijzonder! Er zitten in dit rozentaartje echte rozen, maar ze blijven tot wel 3 jaar goed!

De oranje ‘Preserved Roses’ zijn een speciale conserveringsbehandeling ondergaan waardoor de rozen lang worden. Bijzonder mooi om dit taartje te omringen met pompoenen en andere herfstdeco! Must-have

€ 27,50

BESTEL NU!


Bos oranje Gerbera'sNr. 10 | Tafeldecoratie met oranje gerbera's


Laat je tafel schitteren in prachtige herfstkleuren en nodig je vrienden en/of familie uit om gezellig te genieten van het najaar.  Gerbera's zijn bladloos en kunnen erg kort geknipt worden. Hierdoor passen ze perfect in kleine vaasjes en zelfs op drijfschalen. Maak eenvoudig je herfsttafel compleet met deze oranje gerbera's... dineren maar! 

€ 14,95

BESTEL NU!